הייnickname334

מה שלומכן? (:

מצאתי את הפורום ויש לי כמה התלבטויות ואולי תוכלו לעזור

כרגע אחרי חצי שנה שהייתי בשירות קרוב למקום מגוריי ועזבתי , מחפשים לי מקום חדש בתחום המשרדי

(מעט מאד תקנים כרגע)

ישנם תקנים במקום רחוק מה שמחייב דירת שירות, בהתחלה פסלתי כי רגילה לבית והכל

עדיין מתלבטת...

אשמח לשמוע חוויות בנוגע לדירת שירות ואם יש המלצות, אזור צפון

דירת שירות זה דבר מאוד חיובי!! כנסי...סיווש

כמובן שזה תליו בכל בת. יחד עם זאת, הגיוני ממש שלוקח הרבה זמן להתרגל, אבל בסופו של דבר מקבלים מכך המון.

לא יודעת אם היית בפנימיה או לא, אבל אני יכולה להגיד לך במבט לאחור שגם הפנימיה שהייתי בה ובעיקר דירת השירות שהייתי בה, תרמו מאוד מאוד לעצמאות שלי.

בסופו של דבר, בחיים את לא יכולה להיות רק בבית שלך. בעז"ה בעיתו ובזמנו את מתחתנת, וצריכה להתרגל לבית אחר... ובכללי- בחיים אנחנו צריכים הרבה אחריות על עצמנו. אי אפשר להיאחז רק בבית ובהורים.

דירת שירות היא הזדמנות. הזדמנות לחוש עצמאות, להיות אחראית על עצמך ולהתנסות בקשרים טובים עם בנות. לא משנה כמה תעבדי עם הבנות הללו, ברגע שאת עם בנות בדירה- זה משהו אחר לגמרי. הקשר מתחזק הרבה יותר. 

את כל הדברים הללו אני אומרת מנקודת המבט שלי, אך ברור שזה לא מוחלט. אני חושבת שכדאי לך, לפחות לנסות, להיות בדירת שירות. לא אגיד לך שהכל יהיה תותים- ממש לא!! אבל זו התנסות חשובה שמכינה בצורה ממש טובה ללקיחת אחריות בחיים ולעצמאות.

אבל כמובן שזה אינדיבידואלי, יכול להיות שלך זה לא יהיה טוב... על זה את כבר צריכה להחליט בעצמך. אני לא מכירה אותך כדי באמת לייעץ מה מתאים לך. 

ורק מילה אחרונה- בדירת שירות אפשר גם ממש לעשות כיף!! ערבים כיפיים, ארוחות מפנקות, הווי חברתי... הכל תלוי בבנות!!

בהצלחה!!

אני עושה בצפוןאולפניסטית גאה
וממש טוב לי בדירה ,אבל צריך לדעת לפעמים לוותר ולא להיות מקובעת
מומלץ מומלץ מומלץזמן הגאולהאחרונה

אם את חושבת שאת מסוגלת (ז"א, לא ילדה של בית ברמות בלתי רגילות) זאת חוויה של פעם בחיים!!! יאללה נשארה לך חצי שנה, קחי אותה למקומות הכי טובים שאת יכולה לעשות את זה!!!

אין. שירות לאומי זאת חוויה אדירה, כשאת לא בבית כל דבר הוא הזדמנות לחויה.

יש לך שעתיים פנויות? תצאי עם משהי מהדירה לאנשהו,  זה אדיר. באמת שאפשר לנצל את זה ברמות!!!

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך