מקווה שזה בסדר לפרסם כאן פניה מהסוג הזה. הורות זה בדיוק העניין שאנחנו שואפים אליו:
ש לי חברה, שהיא אחד האנשים הטובים ביותר שאני מכירה. אשת חינוך - כזו שהיינו מתים שהילדים שלנו יפגשו יום יום במערכות החינוך. כל היום. אישה אצילית, צנועה וטובת לב באופן יוצא דופן. כמו שאני מתארת אותה, כך גם בעלה. זוג שאנחנו נוהגים לכנות מלח הארץ, אבל במלוא מובן המילה.
הזוג הזה נאבק כבר 10 שנים להביא ילד משלהם לעולם. המשפט הזה מקפל בתוכו גהינום. לא פחות. אני לא יודעת כמה מכם התנסו "בתענוג" המפוקפק הזה של טיפולי פוריות, אבל מעבר לסיוט הפיסי מדובר על גיהנום רגשי. כמי שהתנסתה בו באופן אישי אני יכולה להעיד שמדובר באחת מהתקופות הקשות בחיי. ואני לא עברתי מאית ממה שהזוג הזה עובר. והאישה המדהימה הזאת, מתוך כל השחור הזה, מצליחה למצוא זמן וכוחות נפשיים לעזור לזוגות אחרים לעבור את התקופות האלה, לשמוח איתם בלידת התינוק. באצילות נפש שהיא פשוט מעבר ליכולת שלי להסביר או להבין.
האישה הזאת חולמת מגיל 5 בערך להיות בהריון וללדת את הילד שלה. כרגע, לאחר 7 אובדני הריון, שהושגו בדם, שהכו כל סטטיסטיקה (באופן השלילי שלה), לאחר למעלה מ- 40 הפריות מבחנה - הזוג המדהים הזה החליט לפנות לאפיק של פונדקאות.
אנחנו מחפשים בשבילם מלאכית. פשוט מלאכית שתוכל להעניק להם את המתנה שכל כך מגיעה להם.
המלאכית הזאת צריכה להיות בין הגילאים 22-35, בריאה, שעברה עד 3 לידות (תקינות), נשואה או פנויה, רגישה מספיק להיות שותפה בתהליך המורכב, אך מלא חשיבות שכזה. כמובן שהיא תתוגמל בהתאם.
אנא צרו קשר במייל: promotingdreams2003@gmail.com