אני ילדת לקויית שמיעה יש לי מכשירי שמיעה על האוזניים אבל ב"ה אני ילדה רגילה לגמרי..כולם אומרים לי ששוכחים שיש לי מכשירי שמיעה ואני ילדה רגילה ומדברת ושומעת והכול סבבה. לפני יומיים היה לנו טיול בקייקים ואני שכחתי שיש לי מכשירי שמיעה וכמה ימים לפני התלהבתי ממש וחיכיתי לזה בבוקר שהלכנו לקיקיים נזכרתי שאני חרשת הבעיה הייתה שאסור שהמכשירים ירטבו,אז אמרתי לאמא שלי ואז היא נזכרה גם ואמרה לי שאני ייקח קופסא וישים לב שלא משפריצים עלי זה ממש ביאס אותי כי במקום לחשוב איזה כיף יהיה אז אני צריכה להיכנס במחשבה כל הזמן על המכשירים.אני מילדה מתלהבת תוך שנייה הייתי ממש מבואסת ומעוצבת..התחלתי לצעוק תוך כדי בכי למה למה יש לי מכשירים למה כל פעם שיש מים אני נדפקת וממש התעצבנתי על הקב"ה למה דווקא לי יש מכשירים אני רוצה להיות כמו כולם..בכיתי המון ואמא שלי ראתה את זה ועוד שניה בכתה..אני מודעת לבעיה שלי היה לי ממש קשה עם המכשירים זה סוג של מוגבלות מאוד קשה,אני הרגשתי ממש חזק את הבעיה של המכשירים וזה ממש קשה לי..היה לי המון סיטואציות קשות ויש לי הרגשה שאם כל זה שאומרים לי שאני ילדה רגילה והכול בסדר אני כבר מיציתי את הבעיה אין לי כבר כוח נפשי אני רק בוכה שאני שונה..יש לי המון קשיים בנושא של המכשירים אולי אני יספר אבל לא עכשיו!זהו פרקתי תוך כדי בשורות קצת בכיתי ובהזדמנות אני יספר לכם על הקשיים שאני מתמודדות ולא חסר לי..תאמינו לי!!!
שלום..פרפר הלילה
אני ילדת לקויית שמיעה יש לי מכשירי שמיעה על האוזניים אבל ב"ה אני ילדה רגילה לגמרי..כולם אומרים לי ששוכחים שיש לי מכשירי שמיעה ואני ילדה רגילה ומדברת ושומעת והכול סבבה. לפני יומיים היה לנו טיול בקייקים ואני שכחתי שיש לי מכשירי שמיעה וכמה ימים לפני התלהבתי ממש וחיכיתי לזה בבוקר שהלכנו לקיקיים נזכרתי שאני חרשת הבעיה הייתה שאסור שהמכשירים ירטבו,אז אמרתי לאמא שלי ואז היא נזכרה גם ואמרה לי שאני ייקח קופסא וישים לב שלא משפריצים עלי זה ממש ביאס אותי כי במקום לחשוב איזה כיף יהיה אז אני צריכה להיכנס במחשבה כל הזמן על המכשירים.אני מילדה מתלהבת תוך שנייה הייתי ממש מבואסת ומעוצבת..התחלתי לצעוק תוך כדי בכי למה למה יש לי מכשירים למה כל פעם שיש מים אני נדפקת וממש התעצבנתי על הקב"ה למה דווקא לי יש מכשירים אני רוצה להיות כמו כולם..בכיתי המון ואמא שלי ראתה את זה ועוד שניה בכתה..אני מודעת לבעיה שלי היה לי ממש קשה עם המכשירים זה סוג של מוגבלות מאוד קשה,אני הרגשתי ממש חזק את הבעיה של המכשירים וזה ממש קשה לי..היה לי המון סיטואציות קשות ויש לי הרגשה שאם כל זה שאומרים לי שאני ילדה רגילה והכול בסדר אני כבר מיציתי את הבעיה אין לי כבר כוח נפשי אני רק בוכה שאני שונה..יש לי המון קשיים בנושא של המכשירים אולי אני יספר אבל לא עכשיו!זהו פרקתי תוך כדי בשורות קצת בכיתי ובהזדמנות אני יספר לכם על הקשיים שאני מתמודדות ולא חסר לי..תאמינו לי!!!
מצער לקרוא
*בננית*
באמת לא פשוט לחיות בתחושה שאת חריגה בנוף.
אני אגלה לך סוד לא כ"כ סודי - לכולנו יש מגבלות. אצל רבים הן לא ניתנות לזיהוי חיצוני, אך זה לא אומר שהן לא קיימות.
"צרת רבים חצי נחמה" (או "נחמת טפשים"..
), אך משום שהעלית את הנקודה שעיקר הכאב נובע מהשוני, חשוב לי להדגיש לך שלכל אחד יש את הקשיים והמעצורים שהוא סוחב, ומקשים עליו להתנהל.
ה' נתן לך ניסיון לא פשוט.
כמה שזה קלישאתי וסיסמתי ככה זה נכון - הוא נתן לך יחד עם הניסיון את הכוחות להתגבר עליו.
זה לא אומר שאין רגעי שבירה, ושקשה ומרגישים חוסר אונים. אבל ה' מאמין בך!
ה' יהיה בעזרך למצוא את הכוחות להתמודד עם הניסיון הלא פשוט הזה.
שתהיה הצלחה רבה יקרה!! ![]()
קראתי והרגשתי כמעט כאילו אני חווה את מה שאת מתארת)-:א"יאחרונה
כתבת בצורה כ"כ פשוטה ויפה מה שהרגשת, גורמת לי ממש להזדהות.
את נשמעת ילדה חכמה ובוגרת, ואני מבין שביום יום את מתמודדת בצורה נפלאה עם הקושי הזה, ואפילו מסביבך אומרים לך את זה. אז נכון שיש רגעים שפתאום מרגישים את זה יותר ועצוב, ומותר ורצוי לתת לרגש הזה מקום וגם לבכות אם רוצים, אבל אל תחשבי אפילו לרגע שאין לך כח - גם אם יש רגעים שאת ממש מרגישה שאין לך כח..
אל תרגישי 'שונה', את ילדה כמו כולם, כל אחד הוא מיוחד בדברים אחרים, הקב"ה בחר שאת תהיי מיוחדת בלקות שמיעה - כנראה שיש בך כוחות אדירים שאת יכולה להוציא לפועל מתוך ההתמודדות הזאת.
את מוזמנת לספר יותר על הקשיים שלך אם את מרגישה צורך, יש פה חברה נפלאים שיקשיבו לך.
לחברי הפורום, אני מצטער על הפלישה למרות גילי, ההודעה הזאת פשוט 'תפסה' אותי.
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים