בגרויות?????????!!!!!!!!!!!!צופצוש

היוש... חדשה פה.. עם דילמה לא ממש חדשה..תאב בצע אני בכיתה י, מתחילה השנה בגרויות פנמיות וזה.. ומרגישה מזה לחץ מטורףאפאטי זה לא שאני טפשה יותרמידי או משו, אבל פשוט אנלא מסוגלת ללמוד.. הראשלי שיא הלא בלימודים.. ואני גם בלי מוטבציה לעניין אחרי כמעט שנה שבה החלקתי מציוני90-100 ל50-70אפאטי כדאי באמת לעשות תבגרויות ההאלה??? זה ככ חשוב כמו שאומרים? זה מסובך להשלים אחכ??? זה נראה פשוט מפחיד רצח ובלתי עביר...

אין לך מה לפחד מזה יותר מדי..סתמישוו
הבגרויות האלה זה כבר שנים ככה, אלפי ילדים עושים בגרויות כל שנה .. כולם עושים את זה ועוברים את זה בסוף.. ואם כולם יכולים למה שאת לא?!
חוץ מזה, צריך ת'בגרויות.. אי אפשר לברוח מזה, בשביל שוק העבודה היום כן צריך בגרות (אפילו מינימלית, אבל צריך) כדי למצוא עבודה מספיק טובה (נכון שבעיקר זה התואר והפסיכומטרי אבל גם זה זה חלק חשוב)
עדיף לעשות אתזה עכשיו, כשאין לך הרבה דאגות על הראש וזה בחינם מאשר אחרי התיכון שזה גם עולה כסף ובטח גם יהיו לך עוד הרבה דברים אחרים להתעסק בהם אחרי התיכון.
למה לדחות למחר מה שאפשר לעשות היום?!
באמת ממליץ לך שעדיף לל לסיים עם זה בגיל הזה, ולהשקיע עכשיו.. תשאלי הרבה אנשים שהשחימו בגרויות האחרי הלימודים, ואניב טוח שרובם הגגול יגידו לך שהם התחרטו על זה שלא עשו בתיכון הכל
בהצלחה !!
ואי.. אני חסרת ניסיון ואני בלחץ שלך רק דבר אחד יש לי להגיד-רעיה123
אל תדחי בגרויות(!!!!!!!!)
אח"כ זה יעלה לך המון ועכשיו את לא משלמת,
אח"כ יהיה לך כל מיני עיניינים אחרים לעסוק בהם,
בעז"ה תתחתני, תצטרכי לגדל משפחה, תצטרכי להביא פרנסה ובוםם (!!!) טראחח...
יהיה לך קשה להתקבל לעבודה בלי תעודת בגרות (למרות שליאיר לפיד גם אין חחחח... סתםם )

עם כל הלחץ שלנו, נעבור את זה בעז"ה
בהצלחה!!
קודם כל: תרגעי.מוריוש

ובחיים אל תבני על להשלים אחר כך!! זה סתם ידפוק אותך אחרי זה..

באמת הבגרות הראשונה זה מלחיץ.. אבל אחר כך זה נהיה בסדר.. בכיתה י"א את עושה כל יומיים בגרות אז אין לך זמן להילחץ בכלל

זה התקופה בחיים שצריך ללמוד.. אז אל תבזבזי אותה כי אחר כך יהיה קשה להשלים

כן כן גמאני חשבתי ככה...google

הייתי לחוץ רצחחח!! אבל גיךליתי שזה בכלל בכלל לא קשה...פשוט צריך יום יומיים לפני ללמוד מהמיקודית את כ-ל החומר פשוט לחרוש את החומר...וזהו! סתם שתדעי י"א זה פי 10 יותר בגרויות,י זה החיים הטובים...אבל סתם שתדעי התקופה של הבגרויות היא הכי כייפית-חוצמזה שצריך ללמוד, אין לימודים והמערכת נופלת...נגיד סיימת בגרות במתמתיקה-אין יותר שיעורי מתמתיקה!וכן הלאה...אז לאט לאט המערכת נופלת אפשר לקום מאוחר-לא להגיע לבצפר-יש מלא חופשים...קיצר זה לא כזה רע כמו שזה נשמע...ולגבי עם לעשות בגרות...אז למה לא?? היום כל אחד נורמלי שרוצה עבודה נורמאלית צריך תעודת בגרות...את לא צריכה 40 יחידות...תעשי מינימום יחידות -או שתעשי מגמה שאת אוהבת,נגיד אני עושה מגמת ביולוגיה ומגמת ערבית- שזה מגמות שאני ממש ממש אוהב!! ואני לא חנון!!! חחח זה פשוט מעניין רצח,אז תבחרי משו שאת אוהבת ולפחות תנסי לעבור את הבגרויות - מניסיון,את תצליחי זה בכלל לא קשה..

מקסימום אם לא תצליחי בתיכון אז תשלימי אחרי התיכון אבל לפחות תנסי עכשיו!לא חבל? ואומרים שרוב האנשים שלא קבלו תעודה לא באמת משלימים אחרכך...אזז תנסי מה איכפת לך..

בהצלחה..

המגמות מתו..צופצוש

תרגעימוטי113

ותתחילי לרעז את כל כולך בתקופה הזו בלהצליח בלימודים. זה כאב ראש לא קטן להשלים בגרויות. 

איך מונעים כישלונות בשרשרת?צופצוש

אם מישו יודע אשמח גם לדעת איך מונעים קישלון שבא בשרשרת... כאילו אני כזאת שאם במבחן 1 קיבלתי לא משו, מבחינתי מת המקצועליקוק

איך מונעים כישלון בשרשרת..דבש חריף
השאלה מה את רוצה, שהזיכרונות ישלטו עליך או שאת תשלטי על הזיכרון..
אם נכשלת פעם אחת או יותר.. אל תתעסקי בזה ותחשבי על זה . (תתיחסי אל זה ככשל נקודתי). תעבירי את המחשבה לזיכרון טוב, שבו קיבלת 100 במבחן שלא ציפית שתגיעי לתוצאה כזו והצלחת. שאותו זיכרון יהיה לך לאבן דרך. כל פעם שאת מרגישה שאת לא מסוגלת תזכרי את ההצלחה/ות האלו.

אם תסכימי לעצמך לזכור תדברים הלא מוצלחים שלך את תכשלי ב99%. כי הזיכרון שלך ינהל אותך ויוריד לך את היכולת להתמודד. פשוט תנהלי את הזיכרון. ושהוא לא ינהל אותך.

אגב זה שייך לכל תחום בחיים לא רק לימודים.
וואי מזדהה ברמות..איזדרכת

איזה פחדעצובעצוב

היי.. זה ממש בקטנה!!בלי לחץ פשוט כדאי ללמוד כמו שצריך..רייצ'ל=)
מנסיון.. כבר 11 בגרויות
אהלן, את כיתה י' איך זה יש לך בגרויות? כי שר חינוך הקודםאצילות

שינה את בגרויות? חושב

הוא ביטל בגרויות חיצוניות.. במקום זה יש פנימיותסתמישוו
וזה בחלק מהמקצועות, או משהו כזה..
זה שיא המבאס! ככה כל הלחץ נופל על שנתיים במקום 3..רייצ'ל=)
לגמרי!!מוריוש

היו צריכים לעשות עוד בגרות בט' במקום..

תחשבו עושים נגיד יחידה בהיסטוריה בט' ואז יש מלא זמן לחרוש!!

ממש!! בכיתה י' עשיתי כבר 7 בגרויות.. ועכשיו עדיין יש לחץ..רייצ'ל=)
נראליי שלא קיים תלמיד שלא חשב את זה לעצמו..סתמישוו
כמה היה טוב אם היסטוריה היה ב-ט'
נראלי קמה תלמידה שחשבה לעצמה, למה צריך בגרויות בט'???רעיה123
אם כבר עומס אז עד הסוף,
אם כבר לחץ אז עד הסוף,
אם כבר נשבר אז שיהיה בשביעית ולא בחמישית. ... חחח חלילה...
פשוט מטופש כל התוכניות החדשות... אבל אני תוהה לעצמי אם לא יבוא עכשיו איזה שר חינוך (ד"א כבר יש אחד כזה לא?!). וישנה הכללל!!! כל אחד הרי צריך שיראו שהוא עשה משהו לא?!
רק היסטוריה .. את עוד לא יודעת כמה זה היה יכול לעזור סתמישוו
כשנגיע לגיל נבין ויהיה מאוחר מדירעיה123
אלה אם כן יבוא איזה שר חינוך ועדיין כבר מאוחר בישבילנו
(עכשיו אתה תרגיש מתנשא ועילאי ... רד מזה )
היסטוריה זה לא כזה נורא.. מה אתם עושים סיפור??רייצ'ל=)
היסטוריה זה בין המקצועות היותר קשים!סתמישוו
לא.. מתמטיקה זה בין המקצועות הקשים.. בהיסטוריה צריך פשוט לחררייצ'ל=)
לחרוש.. זה מתבסס רק על ללמוד דברים בע"פ.. קיצר זיכרון
גם מתמטיקה זה לא קל .. אבל גם היסטוריה זה קשהסתמישוו
היסטוריה זה המקצוע הכי טוב שלירייצ'ל=)אחרונה
לא רק עכשיו אני מרגיש ככהסתמישוו
סתם, בטח עוד חודשיים יבוא עוד איזה אחד ויעשה שינויים.. כבר אי אפשר לדעת
‏'מה שיהיה יהיה אין לנו יד בזה הגורל יסתדר עם עצמומי נהר!
אנחנו כאן כדי לחיות עם זה ועם כל מה שבא ויבוא' זה של התקוה שש אם אתם מתעקשים;) זה לא בדיוק הגישה שלי אבל משו כזה..;) הכל חרטא וריבונו של עולם גדול!;) סתם תרגעיכפרה העיקר לנשום;)
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך