חשבתי על משהו בנוגע לצריכת הסרטים שלנו,
אני לא מדבר כאן על העובדה שהסרטים שאנחנו צופים בהם לרוב מלאים בהלך רוח חילוני- גם בקטעים ה"צנועים" שזו בעיה בפני עצמה. מפריע לי שאני רואה סרטים וסדרות בצפייה ישירה, סרטים שעלה הרבה מאוד כסף להפיק אותם, ואנחנו רואים אותם בחינם! זו תעשייה ענקית של כמה גנבים גדולים- בעלי אתרי הצפייה הישירה, והרבה מאוד גנבים קטנים- צופים (כמוני).
אני יודע שבכל הארצות זה אפשרי להוריד סרטים, אבל זה הרבה פחות נפוץ, אנשים נורמליים יודעים שמשהו כאן לא בסדר, ובארה"ב למשל, הרבה יותר אנשים שוכרים סרטים או משלמים עליהם באינטרנט.
אז אנחנו, בתור העם היהודי, ובטח ובטח הציונות הדתית, החברה שכל כולה מאמצים להיות יותר ויותר ערכיים ואידאליסטים ואמיתיים, מורידים סרטים! -זה לא מביש?
אולי זה בגלל שאין תשתית נורמלית היום לשלם על סרטים בודדים (איפה יש בלוק בסטר??), ואולי זה בגלל שאנחנו לא כל כך מאמינים בסרטים האלו אבל בכל זאת רוצים לראות אותם אז אנחנו כבר מחפפים.
אבל בינינו, גם אם זה יקר לשכור סרטים, זה בזיון! ובפה מלא אגיד- אנחנו גנבים! (לפחות אני).
אני בטוח שזה לא נוגע לכולכם, כי ישנם צדיקים וצדיקות שנמצאים פה, אבל מי שכן יוצא לו מדי פעם לצפות בצפייה ישירה בדברים שמשודרים בתשלום, מה אתם חושבים?