בנים ובנותמתוקה אמיתית

רציתי לשאול מה דעתכם על כל הנושא הזה- בנים ובנות בחברה הדתית הרגילו אותנו מגיל די קטן שיש בנים ויש בנות, ותכלס אני חושבת שמה ככ רע בזה, גם בנים הם בני אדם ולמה שלא יהיו לי חברים בנים??? ובכלל מה כל הקטע הזה שלמירת נגיעה וכו' מה זה משנה אם אני נוגעת בבת או בבן??

כתבתי הכל כאילו זה  מופנה לבת אבל זה גם לבנים....קורץ

אני דיי נגד כל העניין הזה.סתמישוו
מבחינה הלכתית זה דיי פשוט.
"אל תרבה שיחה עם האישה" ואפילו אצל בעל ואישה לא צריך להגיע למצב שיהו האנשים מצויין אצל נשותיהן כתרנגולים.

גם בדקו את זה, ועשו סקר על כיתה .. מה הציונים בחברה מעורבת או נפרדת וראו שבחברה נפרדת הציונים גבוהים יותר וזה ברור למה... שמה אף אחד לא צריך לעשות פוזות על השני..
ככה זה גם בחברה, לגדול בחברה מעורבת זה כל הזמן להסתכל על הצד השני ולעשות 'פוזות' .. לא עדיף לגדול בצורה נורמלית?!

העניין שלא יהיה לך חברים בנים זה כי אסור להרבות שיחה עם האישה, וגם כדי למנוע בעיות אחרות גדולות יותר.. ואל יאמר מישהו אני אעשה ולא אחטא.. שגם שלמה המלך הרבה לו נשים ובסוף חטא. לכן חז"ל שמו גדרים כדי שלא נגיע למצבים בעייתים.

חוץ מזה, שיש מקרים לפי הרמב"ם ששמירת נגיעה זה דאורייתא (לפי הרמב"ן זה תמיד דרבנן) אבל בכל מקרה, צריך להקפיד לשמור על קלה כבחמורה
אל תרבה כולל פהחנטריש

בשוע ירחיק מן הנשים מאד מאד! לגבי המחקר לאו דווקאחנטריש

כל העניין של שמירת נגיעה זה נטו, לשמור עליך!!רעיה123
אני לא מדברת איתך הילכתית...
אני ב"ה גדלתי בחברה נפרדת... סניף בנים, סניף בנות, נוער בנות, נוער בנים ואף פעם לא הרגשתי ואוו!! אני מפסידה!! הילדים שלי לא יחיו ככה... לא!! ממש לא!! חחח כשאני חושבת על זה, בגן שיחקתי רק עם הבנים אבל זה לא נקרא חחח גן אסתי
בעז"ה נגיע לגיל 18 (אם את בלחץ ) נתחתן ותבואי נקייה לבעלך בלי כל מיני סריטות בלב ובשכל...למה את צריכה להיכנס לכל העניין הזה של הנגיעה... יאללה... תזהרי מזה לכתחילה וזהו, ואת יודעת טוב מאוד לאן זה יכול להוביל חלילה

חחח לא ממש עניתי לך... סתם אמרתי את דעתי בעניין
וואה הפחדותחנטריש

יש הבדל בין סתם חברה של בנים בנות לשמירת נגיעה..רייצ'ל=)
אני לא ממש רואה בעיה בחברה שהיא בנים ובנות, אבל זה עלול להגיע למצב של בעיות של שמירת נגיעה שזה ממש בעיה..
יש רעבלך שמדברים על חברה מעורבת תכלס זה לא דרך התורהחנטריש

את שואלת למה זה אסור?יאירוש
או למה חינכו אותנו ככה?
בעיקרון יש פה מלא שרשורים שעונים על השאלות שלך אבלמי נהר!
בקצרה לפי דעתי;): א. תחיי את חייך לפי עצמך והרצונות שלך בלי לחלוק חיים עם מישו שיש לך רגש אליו או בחברה שתעורר אותך לחשוב עליהם. ב. היית רוצה שבעלך יחווה אהבה או סתם רגש לא מפותח למישי אחרת מלבדך? לא נראלי.. סביר להניח שהוא רוצה את אותו הדבר ממך, תכבדי, ויהיה לכם מערכת יחסים נקייה ויפה. ג. אפשר בחברה מעורבת להפגע גם מילולית וגם פיזית. בטוח יש עוד לא עולה לי כרגע אני אזכר ואכתוב. אבל רק עוד משו: אני חושבת שיש בזה גם דברים טובים, לא סגורה על עצמי עד הסוף;)
ההבדל הוא פשוטירא ורך לבב

לבן יש משיכה אליך, ולכן ההלכה ראתה לנכון להרחיק את הבנים מהבנות ולהיפך.

זה מתחיל בנגיעה ודיבור. לרוב זה נגמר מאוחר מדי...

ולבת?חנטריש

יש לרב שרקי על זה מרוב הרחקה יש בעיה אחריחנטריש

זה לתקרב עובדים על זה ..

גם פעם חשבתי ככה...שולמית מילר
אבל גדלתי והתפתחתי ... ועכשיו ברור לי מה מגה עושה בין שני המינים .איך יש תמיד מתח מיני אפילו בסתם שיחה רגילה... אני חושבת שזה עניין של הבנה שבאה עם הגיל וכל מה שהוא מסמל .....
למתוקה,אשמח לדבר על זה באישיחסוי2

אין אפוטרופוס לעריות.לך דומיה תהילה
כולם בטוחים מאוד בעצמם, עד שפתאום מגלים שהמדרון חלקלק וההתמודדות הזאת היא לא משחק ילדים.

למה יש כל-כך הרבה הרחקות?
כי היצר מאוד גדול.

אנחנו כל יום מבקשים "אל תביאנו לידי ניסיון", אז להכניס את עצמנו בכוח למציאות לא פשוטה כזאת? למה?

למה את צריכה חברים בנים? למה הבנות לא מספיקות? אם כולם אותו דבר, לא אמור להיות לך אכפת.
אלא שכולנו יודעים שחבר שונה מחברה, בואו נהיה קצת פחות תמימים... זה בכלל לא אותו דבר. בנים ובנות פתאום מתנהגים שונה כשהם אחד ליד השני, האווירה אחרת, ויש הרבה פעמים קלות ראש. וחז"ל כבר הזהירו למה שחוק וקלות ראש מרגילים את האדם...

אני עוד לא מדבר על ההשפעה העתידית על בניין הבית שגם זה נושא בפני עצמו.

אשרייך שהרגילו אותך ככה!
זה משנהמישהי=)אחרונה

אם זה לא היה משנה לא היית שואלת.

וזה אסור, זה מביא לדברים אסורים

ואת של בעלך, לא של אף אחד אחר

אז למה שמישהו שהוא לא בעלך יגע בך?

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך