בחודש וחצי הראשונים אחרי הלידה בכלל לא הצלחתי והתינוקת לא הסכימה..
נפגשתי עם יועצת הנקה ואחרי הרבה עבודה ומאמצים זה הצליח ב''ה. עכשו אחרי כמעט חודשיים מרגישה שלא תמיד יש לי מספיק חלב ואסור לי לאכול כל מיני דברים בגלל רגישות של הבת שלי.
קשה לי מאוד לוותר על החיבור המיוחד הזה בין אמא לבת..וגם כשאני מביאה לה מידי פעם בקבוק זה דורש יותר,לשטוף,לדאוג שיהיו מים שהורתחו ומים רותחים,להכין.. וכשהיא צורחת זה לא נעים שאי אפשר להביא לה ישר..
קשה לי שזה לא הולך לי בקלות ומתלבטת אם להמשיך עם ההנקה..
בנוסף אני נמצאת עם ביתי בנתיים בבית,מצד אחד אני מאוד נהנת לגדל אותה ומצד שני לפעמים יש לי רגעים שממש קשה לי,
לדוג' כשפתאום היא צורחת וזה בגלל שהיא רעבה ואז יש לי ייסורי מצפון שאני לא נותנת ה לאכול בזמן..
או שהיא בוכה ולא נרגעת ואני לא יודעת מה לעשות..
וגם אני לא תמיד מספיקה הרבה בבית,זה נראה לי קצת מוזר כי דיברתי עם חברה שיש לה בן בגיל של הבת שלי והיא אמרה שאין הרבה מה לעשות ולפעמים משעמם לה..לי זה בד"כ לא קורה..אולי אני לא מתארגנת נכון?.?
בסה"כ אני מבשלת,מכבסת,מקפלת כביסות,מסדרת את הבית ומטפלת בתינוקת ויש דברים שרק חלק מהרשימה כי אני לא מספיקה..
איך מוצאים זמן??
ולסיום יש לי בזמן האחרון מצבי רוח של עצבות ובכי ותיסכול.
התחלתי לא מזמן סרז'ט ואני מרגישה שזה בגל זה.
יום אחד מרוב שהייתי מתוסכלת מזה שהיא בכתה ולא הצלחתי להרגיע אותה,הרגשתי שבא לי למות..
וזה קורה לי לפעמים ההרגשה הזו שאני מרגישה שלא צריכים אותי, שהיחס של אמא שלי לא תמיד נעים ולפעמים פוגע
ושאין לי חברות כל כך ושאני לא מרגישה שאני עושה משהו מועיל,בעל ערך בחיים..![]()
אני לא מרגישה ממש בדיכאון,אבל מרגישה שממש קשה לי ולפעמים גם עצוב.
מה עושים??