תקנים שווים ואיכותיים בעיר מדהימה, פעילות ועשייה בלי הפסקה!!בת של רות

מי שרוצה ומעוניינת - תקנים שווים ואיכותיים בעיר מדהימה (לוד), שאפשר לפעול ולעשות בה מלאמלאמלא...

כמובן שכל התקנים הם בשילוב של גרעין בנות השירות בעיר - גרעין אורי. אחד מהגרעינים היותר פעיל ואיכותי...

תקן גרעין -

תקן של הגרעין משפחות בעיר, זה אומר קידום פרוייקטים (מתמשכים וקצרים) שהגרעין מפעיל בעיר... קהל היעד הוא כלל הציבור בעיר (חוץ מערבים;)), מסורתיים, אתיופים, ילדי גרעין, חילוניים, ועוד...

בנוסף, מה שמייחד את העבודה הוא מגוון הגילאים הרחב איתו עובדים: גן, בי"ס יסודי, תיכונים ונוער, ועד קשישים... כמובן שהכל בהתאמה לצרכי הבת ולרצונותיה...

לפני כל חג, מפעילים בכמה שכונות בעיר הפנינגים גדולים לקראת חג בצורה חוויתית וכיפית, שזה משו משמעותי לילדים ולהורים כאחד.

לפי רצון הבת, היא תשולב לפחות ביום אחד בחונכויות רגשיות (לא לימודיות) בבי"ס בעיר.

התקן מאד מאד גמיש, גם בשעות, וניתן לשלב איתו מועדוניות רווחה שונות בעיר...

האנשים שאיתם עובדים הם אנשים חמים וטובים פתוחים לשמוע רעיונות, הארות והערות... 

התקן מיועד לכמה בנות, בנתיים יש אחת... מוזמנות בכיף לברר אצלי עוד!

זהות יהודית בעיר:

תקן חדש לגמרי! מדרשת הזהות היהודית בלוד מתחדשת עכשיו ממש, וזו הזדמנות להיות חלק משמעותי...

המדרשה תמוקם במשרדי הגרעין, עם רכזת צמודה ומלווה.

בעז"ה, יעשה שימוש טכנולוגי רב, וכך לא יהיה עוד צורך בתיקיות גדולות של 'בנות זהות'...

יש מגוון גדול של בתי ספר בעיר, שצמאים ומחפשים את זה...

זוהי עבודה עם סיפוק אדיר ואהבה מהתלמידים!

לשאלות ובירורים: 052-5661571

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך