הי, יש לנו אפשרות מהביצפר לעשות פסיכומטרי במשך כל החופש (מלפני סוף הבגרויות עד תחילת שנה הבאה..)..
זה דרך הייקיו, וזה ממש ממש מסובסד..
השאלה היא אם לא חבל לבזבז את כל החופש על זה, וגם אם בגלל זה יידפקו לי שאר הבגרויות זה מבאס..
מה אומרים???
תודה
הי, יש לנו אפשרות מהביצפר לעשות פסיכומטרי במשך כל החופש (מלפני סוף הבגרויות עד תחילת שנה הבאה..)..
זה דרך הייקיו, וזה ממש ממש מסובסד..
השאלה היא אם לא חבל לבזבז את כל החופש על זה, וגם אם בגלל זה יידפקו לי שאר הבגרויות זה מבאס..
מה אומרים???
תודה
מישהי=)אז ככה.
עכשיו את בראש של לימודים וזה, ולדעתי שווה להשקיע חופש אחד
כי אח"כ שירות והראש כבר לא בלימודים ומתעופפים
וחבל.
וגם כי זה מסובסד
זה יותר זול דרך הביצפר ויש גם רק בנות..
ואם היא לא עושה את שתיהם שטוס לברלין ותחיה שמה
לא תצטרך פסיכומטרי בכלל
היום אחרי הרפורמה בבגרויות
אם יש לך בגרויות מספיק טובות
(5 אנגלית מתמטיקה ופיזיקה או משו כזה)
לא תצטרכי את הפסיכו אז תעשי את השיקולים שלך
בהתאם לרמת תעודת הבגרות שלך
א. הרב שי פירון כבר לא שר החינוך
ב. גם אם זה יצליח- זה יקח המון זמן. כרגע רוב גדול של המקצועות מחייבים פסיכומטרי
בעיקר בגלל שהיא החלה
ובנט לא מעוניין כל כך לשנות אותה
זה רב?
ידוע לי על כמה אנשים שעשו בתיכון ולא הלך להם, ואח"כ עשו עוד פעם והלך הרבה יותר טוב. אבל זה משתנה מאדם לאדם.
השאלה אם את ממש צריכה חופש אחרי כל הבגרויות וזה... כי חופש משחרר לא יהיה לך ככה...
שום שינוי לא מחזיק כאן יותר מדי זמן, ולהחזיק ציון פסיכומטרי ביד זה דבר שמועיל בלבד.
מה גם שכל מקום שבדקתי לאחרונה ביקש ממני גם ציון פסיכומטרי - אז אא"כ אתם בשאיפה לצאת עם תעודת בגרות של ממוצע 115 - תעשו פסיכו.
ובקשר לפסיכו בסוף י"א - אני ממליצה שלא, אבל זה תלוי מה רוצים ללמוד. רוב החבר'ה שעושים בין השביעית לשמינית לא מוציאים ציון כזה מזהיר - כי בד"כ זה קורס מעפן יחסית, וגם אתה כבר אחרי שנה שלימה של לימודים ולא באמת משקיע.
אז אם ציון נמוך מתאים למה שאתם רוצים ללמוד ויש לכם כח - לכו על זה.
אם אתם עדיין לא יודעים מה אתם רוצים ללמוד - חבל סתם לעשות, להוציא נמוך, להפסיד את החופש הגדול ובסופו של דבר לעשות עוד פעם.
אני אישית לא עשיתי בין השביעית לשמינית כי הרגשתי שנטחן לי השכל ואינמצב שאני ממשיכה ללמוד אחרי כל הבגרויות - ולא מתחרטת על זה לשניה.
בהצלחה 
שמיניסטיתתאחרונהאני שמיניסטית ועושה עכשיו פסיכומטרי דרך הבית ספר..
אז נכון זה לא על כל החופש אבל תכלס די גמרנו וזה סוג של מבזבז זמן שאפשר לכייף..
אבל- אני יכולה להגיד בוודאות שזה אני עושה פסיכו תוך כדי לימודים זה ממש טוב!! מלא דברים עדיין בראש ונראים לך כמו שטויות ועוד שנתיים זה כבר יותר קשה..
ככה שיש לזה ממש יתרון.
מה שכן- בשביל פסיכומטרי צריך לבוא עם המון אנרגיה וכוח כי תכלס זה השקעה.. אז תברר עם עצמך אם יהיה לך תכוח..
אני ממש ממליצה, זה כיף לגמור עם זה וחבל להימרח.. זהו 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים