Bar Savion
דמיינתי את עצמי בשמלת כלה בעוד חודש, אבל תאונה קטלנית שינתה את כל התמונה...
אני בוחרת לנצל את הבמה שהפייסבוק מאפשר לי כמפלט אחרון. אני ובן זוגי היקר ב 6 השנים האחרונות מארגנים חתונה מזה כמס' חודשים- ריצות, ספקים, פגישות, מקדמות, ועוד המון המון..
רק לפני שבועיים הרגשנו את זה קרוב מתמיד- בצילומים מקדימים טרם החתונה וכשכבר כמעט הכל מוכן, כחודש ימים לפני היום שאנו ממתינים לו בציפייה גדולה, כשההתרגשות בשיאה וכל שנותר הוא לחלק הזמנות לאורחים..
הגורל בא והוכיח לנו שהוא זה ששולט בנו ולא להפך. לפני כשבוע ימים עברתי תאונת דרכים קשה, שבמזל יצאתי ממנה בחיים. נהג שלא ציית לתמרור עצור גרם להתנגשות עצומה שהעיפה את רכבי רחוק מאוד וגרמה לו להימחץ על גופי בעוצמה מפחידה שגרמה לי לאבד את ההכרה. אמבולנס פינה אותי למיון ומשם ישירות לטיפול נמרץ.
לצערי, הרופאים לא יכלו להיות אנשי בשורות במקרה הזה וסיפרו לי שעברתי ריסוק בשני צידי הקרסול וטיפה מעל, שמלווים בשברים רבים, ואני מועמדת לניתוח דחוף בו יכניסו לי פלטינות וברגים שיישארו בגופי לכל החיים.
זאת בנוסף לחוויה הטראומתית הקשה והמכות היבשות הרבות שלא ניתן לפספס בכל איברי גופי.
כעת, לאחר ההתאוששות מהניתוח, מחכה לי תקופה לא פשוטה של שיקום ארוך ומפרך שייקח בין חצי שנה לשנה ויכלול עוד מס' ניתוחים קטנים בהמשך. מפאת השתלשלות העניינים החלטנו לדחות את החתונה שלנו עד שאחזור לתפקוד מלא.
החלטנו לחשוף את סיפורינו האישי בפוסט הזה במטרה לנסות ולמצוא זוג שמתכנן חתונה מהירה בקרוב. אנו יותר מנשמח למסור לו את הדיל המדהים שקיבלנו- מדובר על יום חמישי, 02.07.15, בשיאה של עונת החתונות, באולמי "אלגריה" שבצומת בילו, במחיר מנה שלא ניתן להשיג. (נשמח לעזור גם עם המלצות לספקים פנויים בתאריך הנ"ל לפי הצורך)
לפרטים מדוייקים יותר ולרציניים בלבד, ניתן לפנות בהודעה פרטית.
תודה לכל החברים על התמיכה והאהבה שלכם ברגעים קשים אלו, יותר מנשמח לשיתוף הפוסט כדי להגדיל את הסיכוי שלנו למצוא את הזוג המיועד.
תודה, בר ולב.