לועזית ושירי אהבה. לא דוגל בתכניות טלוויזיה מטופשות. לא דוגל בלהתעניין במכוניות. אני דוגל בתורה וחיי מעשה. לא תורה וחיי הוואי ריקנים מתוכן. שחלקם אפילו בעיתיים הלכתית. אני לא דוגל גם בסרטים לא צנועים ושחקנים שמחשקים בהם.
טבנולוגיה? סבבה. חדשות - ממממ קיבלתי. אבל רוב השיח היום שיווצר זה על השטויות שכתבתי קודם.
אני דוגל במקסימום קודש. נקודה. אני רק טוען שהחול (כשעובדים נכון) לא סותר את הקודש.
מכאן ועד לומר שאני דוגל בחול או שהציונות הדתית או בעצם התורה איך שאני מבין אותה דוגלת בחול זה שקר.
אני לא ראיתי רב אחד שדוגל בחול. גם אם מתירים דברים מסויימים. ויש דברים שאין כמעט רבנים אמיתיים (לא רפורמים) שמתירים (למשל נגיעה, מעורב תפילה לא במניין למרות שיש מניין באיזור וזה לא בשעת העבודה וכו) שמתירים אותם. אבל הדברים האלה אצל קבוצות מסויימות הפכו לנורמה.
יש לי קרובי משפחה דתיים. היינו יחד איפשהו והם הלכו לים והציעו לי להצטרף. הלכתי בשמחה והתלהבות לספר לאבא שלי (הייתי עוד לפני בר מצווה) והוא לא הסכים. אח"כ הסביר לי שהם הולכים למעורב.
היינו אצלם שבוע והם לא ידעו מתי מנחה וערבית ביום חול. כי מי הולך ביום חל למנחה וערבית...
והתברר שהם לא היחידים. גדלתי והבנתי שוואלה יש בעיה גדולה...
אני לא מכיר רב אחד שמתיר לראות פרסומות ללבני נשים בטלוויזיה. אבל זה לא מפריע לאף אחד וגורם לו לזרוק טלוויזיה. ושזה מגיע. (בכמה מקומות אצל חברים ומשפחה ד-ת-י-י-ם כיפה גגדולה!) וואלה אני הסתובבתי בזעזוע והם לא הבינו "ממה אני מתרגש"
אז בין לדגול בשילוב הקדושה בעולם החול לבין לדגול בחול יש פער עצום.
אין לי בעיה שידבר איתו על מכוניות טכנולוגיה ספרים וסתם הוואי. אבל כשהנקודות המשותפות זה דה וויס המירוץ למיליון ומהיר ועצבני 6 וואלה - כן. מהקודש הוא וודאי רחוק ולחול עצמו. הגשמי. הוא קרוב.
העניין בחול הוא לקדש גם אותו. להכניס בו קדושה ולגלות בו את ה'.
ולא,, להתפלל שאופיר בן שיטרית תנצח בדה וויס - זה לא נקרא להכניס לשם קדושה 
@יום חולין