דיי להיות יפיי נפש!! ולהגיד שזה בסדר לחיות חיים נורמטיבים עם נטיות הפוכות...דיי עם זה...לא זה לא!! נטיות זה דבר פסול ואסור וכולם יודעים את זה בפנים!!!
למי שיש נטיות הפוכות סלחו לי-זה בעייה! כן זה בעיייה! חייבים לטפל בזה!!!ותעשו לי טובה...מי שחי ככה עם נטיות בלי לטפל בזה, הוא יגיע גם למעשים...חוץ מזה שלחיות עם נטיות הפוכות-מתי שהוא לא יכול לעשות מעשים -זה קורע את הבנאדם לא פחות מאשר לטפל בזה (דיברתי עם כמה הומואים דתיים), אז במקום לחיות ככה עם נטיות ולקרוע את עצמם כל יום מחדש...שילכו לטיפולים ויתחתנו עם אישה כמנהג העולם!
נוו באמת אתם חושבים שאם מישהוא שיש לו נטיות לא יירצה לעשות טיפולים - הוא יהיה גאה בזה ויגיד שזה בסדר גמור להיות עם נטיות הפוכות-רק שאסור לעשות את זה , אתם חושבים שאפשר לחיות ככה? אתם יודעים טוב שמתישהוא הוא כן יעשה את המעשה הנגעל הזה...
כמובן שלא אמרתי שמי שהומו אז הוא פסול וצריך להרוג אותו ולהתפלל שהוא ימות ולהתחרט על זה שהוא נולד ככה...הוא נולד עם בעיה,אז הוא צריך לעשות טיפולים ולחזור למצב רגיל ולטפל בזה.ומי שרוצה לחיות ככה,וחושב שהוא יכול לחיות כגאה אבל הוא יימנע מלעשות מעשים - הוא חיי בסרט!!
לגבי נשים אני לא יודע עם זה אסור מהתורה אבל נוו חאלס זה לא ראוי ולא מתאים...ומה שבטוח זה שזה לא לרוח התורה -נוו באמת איזה הבדל גדול זה בין 2 גברים שחיים בייחד ו....לבין שני נשים שחיים בייחד ו....כן-אולי זה לא כתוב בתורה במפורש אבל בטוח שזה לא לרוח ההלכה,וזה חלק מהתרבות הרעה הזאת...
ואם יש פה איזה אחד שקורא את זה ונפגע אנא ערף -אז אני מצטער..