חברה שלי שאלה את השאלה בחברים מקשיבים, עדיין לא ענו לה שםשלום8080
אשמח ממש שתעזרו לה ותייעצו לה.. כי לי אין כלכך איך לסייע לה כי אני לא הרגשתנ דבר כזה או משו קרוב לזה.

"בס "ד ובהשתדלותינו!

היי,קודם כל אשריי האתר הזה באמת!! וכל הכבוד על עבודת הקודש שאתם עושים פה!!

אני תלמידה בכיתה י´ב.פעילה בתנועת נוער בעיר שלי וקרה מקרה שאני פשוט לא מפסיקה לחשוב על מישהוא מהשבט שעזר לי מלא בחודש ארגון.כאילו פתאום שמתי לב לכמה נקודות אור יש בבן אדם הזה!וכמה הוא נותן מעצמו למשהו שהוא לא היה חייב לעשות בכלל..וכמה הוא עוד רוצה לתת מעצמו לכל אחד שצריך עזרה! פתאום שמתי לב לפנימיות שלו ללב הענקי שלו! הבעיה בזה היא הגיל של שנינו שמיניסטים בני 17 וחצי כל אחד.וגם זה שאני לא יודעת מה הוא חושב עליי. לדוגמא לא מזמן היה לנו אירוע לכל הסניף וראיתי בו שוב את הנתינה האינסופית!ואת האבה הרבה לסניף,לחניכים,לחבב ולכולםם!!וזה רק גרם לי להעריך ולאהוב אותו יותר.
אני יודעת שזה לא טוב בכלל לחשוב על הזה אבל מהשבת ארגון אני רק חושבת עליו רק הוא בערך בראש שלי..רק הוא!
אשמח שתעזרו לי איכשהוא..
תודה רבה!!!"
מקפיצההשלום8080
אם באלך..רייצ'ל=)
יש לי את המספר של הרב יוני לביא שהוא מנהל את האתר הזה..
אם את רוצה.. אני יביא לך
תכל'ס זה שאלה אישית שקשה לענות עליה, אבל...א"י זה קשה

הכל תלוי בשאלה מה המצב של שניהם מבחינת מוכנות לחתונה.

כולם מסכימים שנישואים זה דבר מבורך וכולם מסכימים שחברויות ארוכות שלא מיועדות להוביל לחתונה הם שליליות מסיבות רבות שלא כאן המקום לפרט (יש על זה המון שירשורים בפורום).

עכשיו השאלה היא האם בגיל הזה יש סיכוי להתחיל קשר עם כיוון לחתונה או לא וזו שאלה מאוד אישית. הבחורה צריכה לברר את הנושאא הזה עם עצמה טוב טוב. רוב הרבנים ואנשי המקצוע בתחומים האלה יגידו שבאופן כללי זה גיל מוקדם מדי וצריך לחכות עוד כמה שנים. וכמובן אם הם מגיעים למסקנה שהם מוכנים מכל הבחינות אז במזל טוב והם יכולים להתחיל להיפגש וכו'בלח

ואם (כמו שנראה מהשאלה) אין לה שום כוונה ללכת לקראת נישואים וקשר רציני אז מה שהיא צריכה לעשות זה להחליט להתנתק ממנו להפנות את האנרגיה שלה לכיוונים אחרים ושונים להשקיע בתחומים אחרים ולהשתדל לשכוח ממנו, ולהאמין שבבוא היום היא תמצא את בחיר ליבה ואם זה יהיה הוא מה טוב, ולא להמשיך לפנטז עליו או להתחיל קשר לא רציני ולא למטרות חתונה שלא יוביל למקומות חיובים.

אז תכלס זה בירור אישי שהיא צריכה לעשות והיא יכולה להיעזר בחברות מדריכות הורים וכו' הכל לפי העניין.

מקווה שעזרתי.חיוך

הקטע שהיא מנסה להפנות לדברים אחרים.אבל כל הזמן חןשבתשלום8080
עליו..אפילו ביצאה איתנו אז היא חושבת עליו.
וגם אצלנו לרוב בשכבה יש בנות שיש להן חברים אז היא גם רוצה להרגיש את זה להרגיש שהיא שווה בין כולן.
אני אנסה ברשותך להגיד משהו...סבבה אגוזים!אחרונה

תראי, אני לא מבינה בתחום הזה כ"כ. אני אפילו לא בגיל הזה!! אבל בכל זאת...

דבר ראשון, אני חושבת שהבחורה החמודה (המדוברת) יכולה להתחיל לצאת כי 17.5 זה לא מוקדם מידי. יש אנשים שמתחתנים בגיל הזה וזה נורמאלי לגמרי. חוץ מזה, שאם היא תתחיל לצאת איתו עכשיו הם לא יתחתנו מחר, נכון!? הם יתחתנו לפחות עוד שנה- וזה עוד יותר נורמלי.

אצלנו באולפנה, יש שמיניסטית שהתארסה. וזה לא סוף העולם.בלח

בנוסף, אם היא באמת חושבת על כיוון של לצאת איתו וזה- שתשים לב לפני זה אם היא באמת מעוניינת בגלל הפנימיות שלו או בגלל החיצוניות שלו! זה מאוד חשוב! אחרת זה יכול להיגרר לעניין של 'חברות' שזה לא מתאים.

אז בהצלחה לחברתך! אבל אני ממליצה לה לא יותר מידי לפתח ציפיות, כי יכול להיות שהבחור לא מעוניין בה. אז בא נגיד את זה ככה- שזה לא 'ישבור לה את הלב'.

בהצלוחה!חיוך גדול

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך