י' בתמוז תשע"ה 23:40

שנה הבאה אני עובר לישיבה עם פנימיה וקצת מלחיץ אותי הקטע של ללכת לישון שם כי בדרך כלל קשה לי ללכת לישון עם רעש אז מה אתם עושים?

י"א בתמוז תשע"ה 00:40

וש(י)נה טובה ומוצלחת!

לצערי השיחה אישית לא עובדת לי!

*** אם אפשר לשלוח מסר אני אשמח.

י"א בתמוז תשע"ה 02:33
מזה ועכשיו חברות שלי צוחק ות עלי שלא משנה מי יהיה בחדר וכמה רעש יהיה אני ירדם ..
כשעייפים ישנים בכל מצב (מנסיון.. )
אמ.. בהתחלה אפשר להביא אטמי אוזניים (שימושי לחלק מהשיעורים )
או מראש לעשות איזה הסכמה בחדר שמהשעה הזאת והזאת יש שקט ומי שרוצה לישון ישן ומי שלא שילך לחדרים. אחרים/ לבחוץ/ לכיתה / לבית מדרש/ לחדר רוכל וכל מקום שעולה על רוחכו ...
בהצלחה עם זה ותהנה
י"א בתמוז תשע"ה 02:44

וגם תבקש להיות בחדר שקט, בהצלחה!

י"א בתמוז תשע"ה 10:56

י"א בתמוז תשע"ה 11:22

נפלאות הבריאה איך שמתרגלים למצבים!!!!

מניסיון כשבאמת עייפים אין מצב שלא נרדמים לא משנה כמה רעש יש מסביב ואם כל האורות דלוקים!

אתה פשוט נרדם כמו שק תפוחי אדמה!

אם כבר אתה צריך לדאוג איך לקום בבוקר 

י"א בתמוז תשע"ה 11:36
גם אליו מתרגלים!! וגם את הצלצול של הבוקר כבר לא שומעים
קמים דווקא לא מסובך... אם באמת רוצים אז שעון מעורר/ חבר עם שעון ביולוגי טוב וכו'. הכל תלוי אם באמת רוצים
י"א בתמוז תשע"ה 11:38

י"א בתמוז תשע"ה 12:04

סבלתי מזה המון, אבל מתרגלים עם הזמן..

אם זה לא עוזר אפשר לדבר עם שאר החדר ולסכם על שעות שיש שקט.

בהצלחה!

י"א בתמוז תשע"ה 18:31
ברגע שמישהי רוצה ללכת לישון היא מכבה את האור ומי שרוצה להמשיך בעיסוקיה, הולכת לחדר אחר..
אבל תמיד אפשר להעזר בכל הרעיונות שהציעו פה
י"ב בתמוז תשע"ה 11:35
עד עכשיו אכלתי ת'ראש למה הוא התכוון
י"א בתמוז תשע"ה 20:01

להגיד לאחרים שאתה עייף ורוצה ללכת לישון.. אז לא יודע אם הם יקבלו את זה יפה.. פשוט.. סתובב לכיוון הקיר.. תחשוב על דברים שאתה אוהב/מפנטז.. תירדם עם זה...מקסימום לא הולך בלילה אחד? מתרגלים.. או שזורמים עם כולם לעשות שטויות

י"א בתמוז תשע"ה 20:41

לי בתחילת השנה זה היה סיוטט..כל לילה היו צרחות של בנות מתלהבות במסדרון, ואצלנו שומעים הכל חושב אז היו כאלה שהביאו אטמי אוזניים.. באיזשהו שלב המדריכות התערבו ונהיה שקט..

בהמשך השנה כבר לבד משעה 10-11 נהיה שקט בפנימיות.. ואם לא- יוצאים למסדרון וצועקים "שקטט" ואז נהיה שקטננה-בננה

באופן כללי, רק בתחילת השנה היה לי קשה לישון, אבל זה בגלל עוד המון דברים ולא רק רעש/אור.

תאמין לי שתתרגל די מהר..

אבל בחדר עצמו קובעים כללים- למשל שעה שבה יש שקט או כיבוי אורות-מי שרוצה לישון נשאר ומי שלא הולך לבניין כיתות/חד"א/דשא וכו'...

י"א בתמוז תשע"ה 21:03

בתור ילד חדש שבא לפנימיה . הוא לא יכול לקבוע כללים בחדר. 

י"א בתמוז תשע"ה 21:54

אנחנו היינו חמשושיות- כולנו היינו חדשות ועוד לא ידענו כלום ובאמת בהתחלה לא היה כ"כ קל להירדם, אבל ברגע שהבנו שאם פשוט נסכם שב11 למשל, מכבים את האורות-אז ב11 באמת מכבים את האורות, ולילה טוב.

מן הסתם גם הוא חמשוש=כולם חדשים, וכולם יכולים להחליט ביחד

אני לא מדברת על איזה ילד מתנשא שמחליט על כל החדר, אלא על שיתוף פעולה בין הילדים בחדר והסכמה של כולם!! ואם יש צורך אז אפשר גם להתפשר!

י"א בתמוז תשע"ה 21:57

י"א בתמוז תשע"ה 23:23

י"א בתמוז תשע"ה 21:58

וגם אם לא תמיד אפשר לבקש ואם החברה לא מסכימים אני לא הייתי רוצנה להיות איתם בחדר והייתי מבקש לעבור

י"ב בתמוז תשע"ה 14:21

אולי יעניין אותך