לכולנו נמאס לחיות ככה
היום היום היום- יום רביעי י"ד תמוז 1/7 בשעה 18:00נתאסף כולנו מול ביתו של ראש הממשלה להפעיל לחץ!! לנסות לשנות!! ככול שיהיה נכוחות מכובדת יותר הסיכוי שהלקחים יובנו גדול יותר!!
יאללה כולנו!! להפציץ בנוכחות ולהפיץ!!
לכולנו נמאס שאנשים נרצחים פהרעיה123
לכולנו נמאס לחיות ככה
זה פשוט לא נכון לעשות עכשיו הפגנה נגד ראש הממשלה!!
הוא כמעט ולא יכול למנוע את הפיגועים ובתקופה הזאת צריך רק להפך- לחזק אותו ואת האנשים שנמצאים בממשלה
כדי שדווקא בתקופה הזאת ל יכנעו ללחץ של העולם על כל מיני דברים שאין טעם לפרט אותם עכשיו..
אתם חושבים שלו לא כואב שאנשים נרצחים ונפגעים?
נכון, לא כל מה שהוא עושה זה נכון אבל לעשות דווקא בתקופה הזאת הפגנה נגדו???????????
אני חושבת שמי שבאמת חשוב לו להרגיש שהוא עושה משהו בקשר למצב כיול לעשות דברים אחים שהם הרבה יותר חשובים
ולא,אל תלכו להפגנה!
אבל אני חושב שהיא הייתה נכונה.
את קולטת באיזה מצב אבסורדי אנחנו חיים?! יהודי יקר נרצח כשהוא חוזר מטורניר כדורסל איזורי, ו?! מה?! מה עושים?! איזה מצב נורא!
את קולטת שכמעט ירו עליי במוצ"ש?! שאם הייתי עובר באותו כביש 10 דקות אחרי, הייתם קוראים על ההלוויה שלי ושל עוד אנשים(ח"ו) שהיו איתי עכשיו בערוץ 7, מפרסמים שרשורים עצבניים-
וכלום לא היה קורה.
חייבים למחות על המצב הנוראי הזה.
יואוו אני מבולבלת... מצד אחד כן מסכימה שלהאשים וכו זה לא טוב ניראה לי כי כמו שהיא אמרה בהחלט כואב גם לראש הממשלה וכו.. וגם מסכימה עם זה שכן, צריך למחות. כי זה לא צריך להיות המצב! אולי כן לעשות מחאות מתוך זה שאנחנו לא מוכנים לטרור הזה ולא מתוך זה שצריך להאשים ולהגיד שלהם לא אכפת וכו... לאידעת
... ככה ניראה לי... המצב מבולבל...
יוצא נגד רוה"מ באופן אישי. אני מוחה נגד המצב הנוראי הזה. הבנת?
אבל,
מה הקשר לראש הממשלה?
בחיאת.
להמון דברים.
וגם אם לא, המון אנשים רואים את ההפגנות ונהפכים להיות יותר מודעים למצב.
ציטוט של השר לביטחון פנים הקודם (שברוך ה' עזב את הפוליטיקה!): "אי אפשר לעצור את המפגע הבודד שמחליט לפגע על דעת עצמו".
זה פשוט שקר. שגם נתניהו מחזיק בו, וגם המפכ"ל היוצא.
איך אפשר לעצור?
עונש מוות למחבלים (שזה כולל את המסייעים להם שהם גם מחבלים!).
זריקת משפחות המחבלים מארצנו! (כל זה במקרה שהוכח שהמשפחות לא ידעו על מראש על ביצוע הפיגוע ולא סייעו בהכנתו) במידה ושום מדינה אחרת לא מסכימה לקבל אותם.... בישראל הם לא יהיו!
יש עוד דוגמאות רבות הבאתי את המתונות יחסית.
קיצור אפשר לעצור את המחבל העלק בודד. ונתניהו לא עושה באמת דברים משמעותיים בנידון!
תפסיקו לרחם עליו.
לרחם על הערבים = מחבלים.
בציפייה ועבודה לגאולה שלמה בקרוב בעזרת ה' ובהשתדלותנו הרבה!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים