אחרי מיליון שנה הגיע הזמן לאיזה טוב ה'!!שִׁירָה

באלי רציני אחד אבל נראה לפי הזמן מה שייצא וכמה פעמים יהיה בא למחשב לערוך טקסט עשיר..

טוייב אז..איפה עצרתי?

וואי וואי ריבונו של עולם.

אופ,נתקעתי.בכלל לא יוצא לי דברים. ממ..

אז אני ספר לעולם סיפור טרמפים מאתמול.אה!וגם היו לי כמה תובנות כאלו..

זה היה בערך בעשרה ל10 בלילה חיכיתי בצומת והיה לי קר ממש יחסית לתקופה..ב"ה שהזכיר לי לקחת ת'פשמינה ברגע הכמעט אחרון כי פשמינות זה מחמם!אם אתה רוצה שהם יחממו.אם לא אז הם ממש סבבה.רוב הזמן.

קיצור חכיתי וחיכיתי (מה?זה מוזר לכתוב חיכיתי עם 3 יו"דים,לומשנה) וככה איזה 3 פרקי תהילים קצת תפילה אבל בקושי היו מכוניות ומי שהיה בכלל לא עצר. ואז לא זוכרת מה בדיוק אמרתי אבל התפללתי משו טוב כזה (כנראה כע?) באמת אבל זאת היתה תפילה שהרגישה טוב,וה' שככ אוהב אותנו ואת התפילות שלנו שמע (טוב,כמו תמיד) אבל גם החליט לעשות מיד.אז היו שתי מכוניות ובכלל לא היה נראה שבאלהם לעצור אבל אז השניה עצרה קצת בתוך הכביש וב"ה הוא היה בכיוון.וזה היה איש. (ברסלב חמוד=)אבל שתדעו שגם חבדניקים חמודים וגם עמ"י בכללי חמוד) קיצור,אז כשאני הולכת אליו לאוטו שהיה רחוק ממני איזה 3 מטר וגם קצת בתוך הכביש איש אחד שהיה שם בצד -עם נראלי זאת היתה המשפחה שלו ונתקע להם משו באוטו- אומר לי,יותר נכון צועק: את לא מפחדת לעצור טרמפים?? הייתי קצת רחוקה ממנו אבל אמרתי כזה-לא למה מפחדת..?ואחרי איזה שתי שניות -אתם אין לכם אלהים.או שאת אין לך,לא זוכרת.

וזה פשוט לא כיף ממש לא כיף שרק אחרי הסיטואציה אתה מבין מה היית יכול לעשות.כי כמה שניות ממש בודדות אחרי שעליתי חשבתי עלזה שהייתי יכולה להגיד לו,זתומרת צריכה להגיד לו-יש לי אלהים,בגלל זה אני לא מפחדת!. אופ,וזאת הרגשת פספוס כזאת..

קיצור ישתבח שמו האיש בכלל היה צריך להמשיך ישר אבל הוא העלה אותי לכניסה ו"ה שאני גגרה לא רחוק משם כי ככה אנשים לוקחים אותי יותר קרוב לבית ולהם זה רק עוד דקה וחצי נסיעה. וזה כיף ליסוע מהר בלי פקקים ופיתום יש בכביש עליות קטנות כאלה וירידות והבטן נעלמת לרגע=)

אז הגעתי הביתה ממש!ובדרך במדרגות התקשרתי חזרה לזאתי כי היא התקשרה ולא שמעתי ואחכ כבר הייתי בטרמפ ולא היה נעים ויצאתי שיא הנימוסית זה היה מצחיק.אבל גם היא לא ענתה ואחכ שהיא חזרה אליי כבר הייתי כמעט רדומה. קיצור מצחיק.

ומתוך אהבתו הוציאו צמידים וזה קצת באסה.

מי שרוצה חולצה תכלת שלושת רבעי שכתוב מאחורה את אחיי אנכי מבקש זה עולה 20 שקל כו תמוז בקבר דוד.

ויום אחד אנחנו נדבר באמיתי פנים אל פנים על כלללל הדברים שדיברנו עליהם רק בהודעות או בדרכים אחרות או שפשוט לא דיברנו וזה יהיה ככ טוב ומשחרר ריבונו של עולםם.אני מקוה. שלא יהיה כזה לא נעים ומפדח וכלמיני שטויות כאלו. שרק יהיה טוב ומשמח.יאו טאטע.

ובכלל לא אמרתי לך תודה על איך שנגמרה השנה הזאת. ואני עכשיו מתלבטת אם לסכם כאן ככה מה היה כי אנשים יעלו עלי אויש מויש.אבל אולי לונורא שיעלו.אבל זה..מציק כזה.

אה אה ואני כמעט החלטתי סופית במה אני יעבוד אבל זה קצת סוד אז בינתיים אני לא מגלה לכם.אבל בטוח זה יהי משו שעוזר לאנשים.וכמעט עוד יותר בטוח לילדים מתוקים וחמודים שכאלה. או ילדים גדולים קצת.

אופ אופ בכלל לא זורם לי.

טוב אני יגיד לכם מה.החופש הזה התחיל קצת לא כיפ. כי בגלל הלילה לבן שגם הוא בעצמו היה קצת לא כיפ קצת כיפ אז קמתי ביום הראשון של החופש ממש מאוחר יחסית.וגם ביום שאח"כ ורק ביום שישי קמתי מוקדם ובשבת קמתי ב8 ויוואווווו בשבת  היה טובבב!! זה היה ככ מצחיק! היו רעשים מהרחוב אז הסתכלתי בחלון וככה קרוב הילכו להם להנאתם שני אנשים.יותר נכון בחורים אוי באמת,זה היה מגניב ככ! ואיך ה' אוהב אותי.אייטינינייניי.

וביום ראשון קמתי בשש וחצי סופסופ וגם ביום שני וגם מחר.אני חייבת.אחרת הלך עליי ועל היום שלי ועל עצמי ועל החופש ועל החיים וסתם חבל.אז עכשיו אני מחליטה שגם מחר אני רוצה לקום בשש וחצי וה' יעזור לי.

וביום ראשון.. הלכתי עם אחים שלי לרופא.ואחכ עם אחותי לצילום וב"ה שיש כאלה מקומות של חסד בעולם.

ואז חזרתי.ואולי יש לי טרמפ לצומת השניה שנה הבאה ב"ה.כאילו כל יום ראשון או משו בסגנון.נראה כבר.וזה מגעיל לקום ב12 בצהריים!איך אנשים עושים אתזה.אני מ9 משתגעת.חח היום ישלי משו עם 9.זהו שתדעו 9 זה מספר לא ככ יפה.סתם לא ב'מת.

ודיברתי עם שילת 40 דקות בטלפון.

ויואו אני לא מפסיקה לאכול!בסוף החופש אני לא יצליח (ח"ו ח"ו) לצאת מהבית!! אוופ.

ואז בערב זאתי אמרה שהיא עושה תענית הודעות.ואז דיברנו בטלפון והיה ככ מצחיק וטוב וכיף והיא גם הסבירה לי למה התענית וזה באמת נכון וחכם.מי שרוצה לדעת אני יגיד לו למה.ואבא שלה גם חכם.וואי ממש אבל. ודיברנו מלא.וה' ככ טוובב.הלוואי כל החיים ככה. וזהו. איזה יום היה אחכ? שני..הייתי בבית עם אמא.הכנו עוגיות יצאו אחלה.עשינו קניות קצת וקנינו חומרים לאלבום בר מצוה..

אתמול..הכנתי אורז פעם ראשונה!!קולולוש.ופתיתים גם. ואיתמר בא בצהריים.

ובדרך לישבצ דיברתי עם אסנת,וגם לפני זה,וחשבנו להקים גבעה משפחתית.היא תאדרכל את הבתים שלנו נתנאל יבנה שמואל יחשמל שמואל ויוחאי ילמדו אני ירעה או משו ויגדל את החמודים הצדיקים שלי מוריה תגננן את הילדים וככה כל אחד יעשה משו. וואו איזה סוגשל אווטינג ענק.לונורא נתמודד.מקסימום נבקש ממישהו לערוך.בתקווה להבנה.

מי שרוצה דירות ברמלה מ740 אלף שקל 3,4 חדרים שיסמס חזרה רמלה להסרה השב הסר

טוב ואז..היה טרמפ.וואי איזה מצחיק. אני עולה אז האיש אומר לי (היו ילדים נמאחורה) טוב תספרי לךנו סיפור.כל מי שעולה לאוטו הזה צריך לספר לנו סיפור שאנחו לא מכירים/שלא שמענו מעולם (משו כזה) חח ולא ידעתי מה..והוא כמעט לא הפסיק לדבר!!ושאל שאלות ומאיפה את באה?לאן את הולכת?זה רחוק? ומה יש שם..? אולפנא זה תיכון..? ואת אוהבת ללמוד שם? מרגישים שיש מה ללמוד מהמורות?(וואי וואי.. כמה שאלות)כן?זה חשוב.אני בתור תלמיד וחברים שלי לא הרגשנו אתזה,ואני הייתי תלמיד טוב!מי רוצה להביא לי ולאורחת שלנו ציפס? (שואל ת'ילדים)וואי שיגע ת'מוח!אבל אני חייבת לציין שהוא היה שמח וחמוד (ולא,לא ברסלב;)) ובכ"ז,הוא לקח אותי טרמפ!אז ה' ישמור אותו אחרת הייתי מתבשלת שם) ורגע אם זה אולפנא למה את נוסעת עכשיו?אה ככה?יפה..

קיצור ב"ה הגעתי וצריך לעשות רכבל!!ונמרחנווו אוף.והיה לא כיפ איך שזה נגמר ואיך שהלכתי.ופיתום באמצע ראיתי את ההודעה שהוציאו צמידים (אעלק הוצאנו) והיה קצת מבאס ועודלא דיברנו עלזה..

חח וחשבתי שצריך לעשות פה באתר חבורה של אנשים שקשורים למוסדות כי פיתום יש כאן מלאא כאלה.ובאלי לתייג אבל פאדיחה לתייג בנים, ולתייג בנות- אני יהיה חייבת להגיד מי אני אז בינתיים נוותר.אבל באמת פיתום יש כאן הרבה כאלה.

קיצור..זהו.לא היה אפילו שומדבר מיוחד.

אבל ביום האחרון לפני שהלכתי סיימנו את הפרק שהיינו באמצע שלו וזה היה מצויין כי יש איזה הלכה או גמרא או משו שצריך להפרד מחברו בדבר הלכה אז ממש שכוייח. ופספסתי את האוטובוס בארבעים ושבע מאיות כי הוא בדיוק סגר את הדלת ולא ראה שבאתי אז מישי (חבדניקית!;)וגם בעלה לקח אותי פעם;)) לקחה אותי לזה ואז היה אוטובוס אחר ואז הגעתי איכשהו.חח ונרדמתי מרוב עייפות באוטובוס וירדתי אחרי שתי תחנות ולא ידעתי איך חוזרים,מאיזה כיוון אבל אנשים טובים עזרו לי והגעתי בסופו של דבר לסבתא.והייתי ערה 33 שעות!!!חוץ משתי דקות נימנום.יוו אתם זוכרים שפעם היה ניק כזה? או נומנום.משו כזה.חח

קיצר היה טוב שסיימנו את הפרק.אבל בכלל לא סיימנו את הספר ונשארו לנו שלושה פרקים ששניים מהם ממש ארוכים ועוד חשבנו לסיים לפני סופשנה..

טוב יאלה..נסיים שנה הבאה ואז נהיה חייבות להתחיל לימוד חדש.זה דווקא טוב.

ולפני היומולדת ניסע לנו בעזרתו יתברך לירושלים ונעלה לגג של קבר דוד ואולי גם נדבר.אוי אנשים אנשים איזה עולם יפהה!!

ו-וואי,גם כמה צרות. כמה יהודים מתים!גיוועלד.מפחיד ממש.וטוב שיש כזה דבר תפילת מנחה כי אחרת פשוט לא הייתי מתפללת היום וראה נא בעניינו וריבה ריבנווו ומההההררר לגאלנו גאולה שלימה למען שמךךך אבא מלך!!!יוואוו.אופ,ותאמת שבכלל לא היה לי ככ ככ עצוב כששמעתי על דברים שקרו.ומה שכן,הסרטו הקצר הזה של לפיד בוער היה ממש מהמם.

שיהיה לכם יומטוב וחופש נפלא=)וה' אוהב אתכם טוב?

וזה לא ממש היה אמיתי הרגע אבל אחרי המעשים נמשכים הלבבות אז מכפת לי.

וטאטע.כתבתי את זה 56 דקות עם הפסקות לא אוהבת.ממש לא אוהבת.

להת'..

לוידעת למה קראתישורדתתת

אבל באמת שאת חמודה.

והערה קטנה - זה בכלל לא מגעיל לישון עד 12.

איך אפשר לקום ב6:30, בחופשהמום

חופש אמיתי זה רק כשקמים מאוחר. זה חלק מהמאפיינים שלוחושף שיניים

אני קמתי מוקדם עד עכשיו..מוריוש

מרגיש לי הרבה יותר טוב להתחיל את היום ב6-7 ולא ב10-11-12

מאז שהתחלתי לקרוא את הדברים שלך אני לא מפסיקהמישהי=)

יש במה שאת כותבת ממש מתיקות כזאתי.

כאילו שאת ממש מחוברת לה' וזה וזה ממש מדהים אותי.

וכיף לי לקרוא את זה.

רוצה שאני יגיד לך משו? ואם לא אז סתם לעולם..שִׁירָה

הוא^ אז הוא בכלל לא היה ככ אמיתי.כאילו בכלל לא היה לי חשק לכתוב,היה קצת כי התגעגעתי אבל לא יותר מידי ואחותי ישבה על הספה מאחורה וזה הפריע לי כי אני לא אוהבת שיש אנשים פה בסביבה כי מפחדת שיקראו..P: ואבא הגיע הביתה והיה במטבח ולא הפסיק לשאול שאלות אז התבלבל לי הכל.וגם אמרתי שכמעט לא זרם ונתקעתי מלא פעמים כי שכחתי דברים ובגלל השאלות של אבא מהמטבח ולוידעת מה.

אבל מה מה מה? סיימתי לכתוב אתזה בחמישה לשבע?אז בערך ב9 וחצי חניכה שלחה הודעה והיא אמרה שהיא עשתה את מה שהצעתי לה.וזה היה ככ ככ משמח וכיפפפ!!היא ממש שימחה אותי.וכשדיברתי איתה אז בכלל לא היה נראה שמעניין אותה ככ וגם שזה לא מה שהיא התכוונה (כי היא דיברה ברמזים בערך ואני סוגשל עניתי לה.אבל ידעתי על מה הרמזים) וכבר לפני שבאתי אליה התפללתי שה'  ישים לי ת'מילים הנכונות בפה ואח"כ הרגשתי קצת באסה כי באתי והשתדלתי והיא אומרת דיי באדישות (ככה לפחות היה נראה) אה,זה לא מה שהתכוונתי..טוב אני אחשוב..תודה.. ואז כשהיא אמרה ביום רביעי שהיא עשתה אתזה זה היה ממש משמח!! (ד"א היא נפרדה מחבר שלה אחד אם זה חשוב) ולוידעת למה אני כל פעם כותבת שהתפללתי לה' על משו והוא עשה אתזה אבל מכפת לי.זה לעצמי.ככה אני אזכור שה' גם עושה מה שאנחנו רוצים ולא רק שומע כי שומע הוא תמיד אבל מה שהוא עושה מיד או אחרי שבוע זה לא תמיד,אז שאזכור לי.

קיצר וגם היום היא אמרה שהיא צכה עידוד וב"ה היה אחלה=)

אז מה רציתי להגיד?שניה.קיצור,שהוא למעלה לא היה ככ אמיתי אבל בלילה אחכ אז הייתי ממש שמחה ואז היה לי ממש מתאים להגיד לעולם איזה טוב ה' אבל לא הסתדר עם הזמן ועם התנך ועם כל השמונצסס אז לא כתבתי.אבל הנה עכשיו כתבתי.

יש לי גם על יום חמישי..לכתוב?גם ביום חמישי בערב ממש היה באלי לכתוב איזה טוב ה'

אבל לא בטוח שיהיה זמן..אז אולי במוצשק או בראשון.רק שלא אשכח מה היה..היה טוב!!והיה אקשן.חח..

ואני צריכה לעשות לעצמי יום אחד בשבוע שאני מרשה לעצמי להיות בערוץ אחרת חבל על החופש.או יומיים בערב.או בבוקר לא כפת לי.אבל יומיים שרק לשעתיים.וזהו לגמריי!!

ותודה רבקה,את מהממת.יאו כלכם מהממות!!

וזה לא חופש אמיתי לקום מאוחר.זה זה..לא אוהבת אתזה. אבל תהני=)

טוייב מתישהו ישלי עוד כמה דברים טובים.

אה רגע.אפשר משו לא קשור?אבל אוח..ממש פדיחה לתייג בנים.אז לומשנה=) תודה;)

יומטוב!שבת שלום אנשנושות חמודות ומהממות!! וגם אנשנושים חמודים..חח.. קיצר שבת שלום ומלא שמחהה!!

יש . שימחת אותי. תודה לך.מישהי=)

טינינייניי וואו שנים לא השתמשתי בו-שִׁירָה

הוא מאוד חמוד מישהי=)אחרונה

יאאא איזה יאלדה שאני אוהבתת:-*דורשת קרבתך
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך