היי... אני בשבט מעפילים ויש לי בעיה עם השבט שלי...
השבט שלי כל הזמן מדבר על בנים ועכשיו יש לי חברה שיש לה חבר מהשבט וזה עוד יותר מוסיף לאווירת הבנים...
מה אני יכולה לעשות?????
היי... אני בשבט מעפילים ויש לי בעיה עם השבט שלי...
השבט שלי כל הזמן מדבר על בנים ועכשיו יש לי חברה שיש לה חבר מהשבט וזה עוד יותר מוסיף לאווירת הבנים...
מה אני יכולה לעשות?????
גם אצלנו יש בנות שכל הזמן מדברות על בנים ועם בנים והולכות איתם כל הזמן, ושנה שעברה היו בערך לחצי מהשבט חבר, ואני פשוט התעלמתי.. כשהם דיברו על בנים הלכתי ועוד יותר כשהם ישבו איתם..
אמרו לי שזה פשוט יעבור להם.. ואח שלי הוא המדריך של הבנים וגם הבנים כל הזמן מדברים עלינו.....
והמדריכה שלי גם זורמת איתם ומדברת עליהם.... ואם אני אלך שהם ידברו על זה, זה יהיה לי ממש לא נעים כי כולם ירדו עלי....
וגם אני מדריכה והצוות ממש מעורב!!
את חניכה או מדריכה?
אני חניכה-בשבט מעפילים בסניף בנ"ע וגם מדריכה של כיתה ג' בסניף עוז בישוב שלי......
בגלל שכבר סוף שנה ואני לא ממשיכה עם החניכות שלי(כי הם עולות לבנ"ע)
אבל זה לא שאנחנו נפגשים רק בסניף אנחנו כל הזמן ביחד...
וכומבן שיש עוד שיחות חוץ מזה אבל זה הנושא "החם"...

שניסיתם לעזור....
מקווה שהתקופה של הבנים תעבור מהר....![]()
אני בסניף נפרד...
בס"ד
משימה לא פשוטה. החיים לא קלים. הריגוש הבעייתי של 'מים גנובים ימתקו' רק מעצים את הקושי.
לצערי, הייתי בסרט הזה, וראיתי כמו גם לוויתי כמה שנמצאים שם. אז ככה...
תזכרו שיש הלכה, רק היא מכתיבה מה מותר מה אסור. זכרו! לא מה קל ומה קשה, מה מותר ומה אסור! ומה שאסור - למרבה הפלא הוא אסור! ועם איסור יש להתמודד. משום מה זה נראה פחות חמור מלאכול ביום כיפור, אבל זה בהחלט לא בטוח ככה.
לצערי, לוויתי בחור דתי מאוד שפגש בחורה לא דתייה, הקשר התהדק, התהום הפעורה לא הפריעה לזוג האוהבים להלך על השפה, לגלוש לתחתיתה ולהתרסק אליה.
הצעתי 'לחתוך' ויפה שעה אחת קודם. ראיתי תאווה שמדברת ולא אהבה, לא היה קשר אמתי פרט ליצרים. שיחה קשה עם הרבה בכי ודמעות, בסופו של יום הוא נפרק, ובתחילת היום הבא הוא חזר.
היום הם נשואים (כבר כמה שנים). לא שיש מריבות וצעקות, לא שהרבנות מתעניינת במצבם, אבל בפנים שלו אני רואה שאם אפשר היה להחזיר את הגלגל - הוא היה עושה זאת.
תשאלו: כולה, פטפוטים על בנים, חברות ללא נגיעה עם בני טובים מהסניף, לאן נסחפת?
אז זהו, שאני לא נסחפתי, ואתם/ן בקלות יכולים להסחף לשם...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים