הסמארטפונים היום נמצאים בכל מקום בכל חברה שהיא.. רוב החברה שאני נמצאת בה יש סמארטפונים (גם לי) גם לדוסות ודוסים, ואני שואלת את עצמי.. מה ההיגיון לזה?? הרי בבית יש אינטרנט רימון והכל אבל בסמארטפון שזה הרבה יותר נגיש יש אינטרנט פתוח, באיזה קטע יצא מצב שזה מותר והכל ורגיל .. הרי גם אם אתה לא רוצה להגיע לדברים רעים אתה יכול להגיע בלי רצונך (מניסיון) סתם מעניין מה אתם חושבים עלזה..
סתם מחשבה..ג.ג
הסמארטפונים היום נמצאים בכל מקום בכל חברה שהיא.. רוב החברה שאני נמצאת בה יש סמארטפונים (גם לי) גם לדוסות ודוסים, ואני שואלת את עצמי.. מה ההיגיון לזה?? הרי בבית יש אינטרנט רימון והכל אבל בסמארטפון שזה הרבה יותר נגיש יש אינטרנט פתוח, באיזה קטע יצא מצב שזה מותר והכל ורגיל .. הרי גם אם אתה לא רוצה להגיע לדברים רעים אתה יכול להגיע בלי רצונך (מניסיון) סתם מעניין מה אתם חושבים עלזה..
אממ צודקתמי נהר!
פשושון
אין הגיון אמיתי בזהשואף לאור
יש מי שנכנעו לכך ככל הנראה כי לא הייתה אלטרנטיבה מקיפה לסינון ולחץ חברתי שהתגבש,וזה שגוי
מכל מקום כיום יש אפליקציה של רימון,אני לא יודע מה הרמה שלה או פרטים אחרים (ואני מציין את זה בשביל מי שנמנע עד היום מאינטרנט בטלפון),אבל מובן שכבר אין תירוץ לכך שאנשים יגלשו ללא סינון בטלפון,למרות שגם התירוץ הראשוני לא היה ראוי להיות תירוץ
גם בפלאפון יש רימון.החיים דבש!
אני חושבת שדוסים שיש להם סמארטפון יותר מודעים לכוח שיש בחפץסבבה אגוזים!
שהם מחזיקים. ולכן הם גם יודעים להשתמש בו ולנתב את הכוח של המכשיר לדברים טובים. כמובן שיש יוצאי דופן... ולפחות דוסים- יותר קשה..
בעד .נעמה
אני לא חושבת שצריך ללכת נגד הטכנולוגיה.
ועכשיו לכל אחד יש את הבחירה שלו מה לעשות עם זה.
נכון, צריך יותר כח רצון ומודעות עצמית אבל זה הגיוני ממש.
אני לא חושבת שבגלל שיש פה איזה קושי צריך להרים ידים ולא להשתמש בזה. יש לך ניסיון בוא תנסה להתמודד איתו ולא ללכת אחורה.
שבת שלום
אני רק רוצה לחדד אותך..סתמישוו
ועוד שאלה.. עיניים/אוזניים/ פה למשל, זה ניסיון. אפשר לעשות איתם דברים ממש טובים, ואפשר גם דברים ממש לא.
זה טבוע בנו, זה תמיד קיים.. ולכן עלינו לבחור לעשות עם זה דברים טובים!
לעומת זאת, סמארטפון, לא טבוע בנו. היה אפשר מההתחלה לא לקנות סמאטרפון ואז לא היה ניסיון.. והרי את זה אנחנו מבקשים "אל תביאנו לא לידי ניסיון ולא לידי ביזיון".. אז שאנחנו נביא לעצמנו את הניסיון?!
לא אמרתי את דעתי בעניין [האמת, שהיא לא בדיוק מגובשת בנושא] אבל ..מה שכתבתי זה נק' למחשבה

קוראים לזה לברוח לא להתמודד.יהודי!!
אולי היום עדיין אפשר להשיג טלפונים טיפשים, אבל לא בטוח שזה ישאר ככה עוד הרבה זמן.
צריך מעכשיו ללמוד אין להתמודד אם זה.
נניח והגישה מדוייקת ונכונהשואף לאור
בודאי שצריך סינון בטלפון ,או חסימה מגלישה בטלפון בכלל.
בכלל,רוב השימושים באינטרנט של נוער הם לא הכרחיים,למעשה רוב השימושים של רוב המשתמשים באינטרנט בטלפון לא הכרחיים,זה עניין של נוחות ובשביל עניין של נוחות לא צריך להסתכן בצורה חמורה כ"כ.
ברור שצריך סינון...יהודי!!
טוב, אז אנחנו בערך מסכימים ..סתמישוו
זה פיתרון חלקייהודי!!
מסכימה עם יהודי..נעמה
אולי לא הבהרתי את עצמי טוב..
אבל אני חושבת שלא לקנות עכשיו זה הפתרון..
נכון צריך לדעת לשמור על עצמינו יותר אבל זה לא אומר שאנחנו לא מסוגלים לזה..
בעד לחנך איך להשתמש נכון במכשיר הזה ואיך לגרום לעצמינו להתרחק מכל הדברים הלא טובים ומהתמכרות מיותרת, אבל לא בעד לאסור עלזה..
נכון, יש דברים לא טובים ויש אנשים שלא יהיו מסוגלים תעמוד בפיתויים, אבל כל מי שמחפש אתזה ימצא אתזה פשוט במקום אחר..
צריך לרפא את הפצע ולא מספיק רק לשים פלסטר עליו..
בסמרטפון שלי הדברים הבעייתיים חסומיםנשוי שמח
הדברים הבעייתיים הכוונה- דפדפן, יוטיוב, חנות פלי, ועוד..
אתה חוסם את החנות?צריך עיון
בינתיים לא קפץ לך.. בהמשך יקפוץ.נשוי שמח
אני עם סמארטפון כבר הרבה זמןצריך עיון
בסדר וטוב שיצא כך,אך אתה לא יכול לסתור את ההתנסות שלושואף לאוראחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים