אין זמן..
בעז"ה אפרד לתקופה..
אני רוצה לומר לכם תודה. עם יקר. האתר הזה.. הפורום.. אנשים טובים .. חיוביים.. יש הרבה אתרי צאטים אני מאחל לכם שתצליחו לשמור על הרמה.. בתור נוער דתי לאומי.. באים לפה הרבה מכל מיני מגזרים , אנחנו דוגמא להם.. אנחנו צריכים לשמור על רמה ולנסות לנצל את האתר הזה..ואת חדוות הנעורים למקום חיוביי כמה שיותר... להוריד את המסכות.. אנחנו עם אחד.. רצון אחד לכולנו.. .
אבל.
אנשים תהיו מודעים מצב.. האתר הזה גורם לביזבוז זמן..לכולם צריך להיות ברור שזה לא נורמאלי לשבת יום שלם מול מחשב. .
צריך לבנות את עצמנו.. לחיות חיים טובים שמחים ובריאים.. אנא ממכם.. תעשו חושבים.. זה טוב שאתם פה.. אולי יש לכם משהו יותר מועיל לעשות. בנים יקרים! יש פה הרבה סוגים של הציבור שלנו.. החופש הוא זמן להיבנות.. לעשות דברים שאתה אוהב דברים טובים. בנים!! לא לבזבז זמן!! יש לנו תורה.. הציבור שלנו חייב להתחזק בזה..כן בדור הזה. ליצור אווירה של לימוד תורה.. כי זה היהדות.
להכיר פה אנשים. חיים שונים. יש לזה ערך. אבל תזהרו. מהערצה עיוורת. תחשבו על רצון ה'.
בנות בינינו לא סתם יש פה יותר בנות. יכול להיות שזה יותר מתאים.. אל תהיו יהירות. תנסו כמה שפחות להוציא את השטויות פה. נסו ליצור דיבורים ערכיים. לבנות את עצמכם לעתיד. חברות אמת.
אוף חייב לזוז.
אני מאחל לנו שיקוים בנו הפסוק "אשר בנינו כנטיעים מגודלים בנעורים בנותינו כזוויות מחוטבות תבנית היכל" תהילים קמד. מצודת דוד - "אשר בנינו כנטעי האילנות נאים ומנוקים ממום ועבירה .... כן בנותינו לא נמצא בהם דבר מעוקם ושום נדנוד עבירה ופריצות".
תודה לכם וסליחה אם העלבתי.