אני חדשה פה ורציתי לשאול אם אתם מכירים מקומות בירושלים שזקוקים למתנדבים למשך הקיץ ושנה הבאה. ניסיתי כל מיני מקומות שלא ממש צריכים ואני ממש מחפשת
תודה למגיבים!
אני חדשה פה ורציתי לשאול אם אתם מכירים מקומות בירושלים שזקוקים למתנדבים למשך הקיץ ושנה הבאה. ניסיתי כל מיני מקומות שלא ממש צריכים ואני ממש מחפשת
תודה למגיבים!
גאהלהיותיהודיה"ייראה - מתנדבים לעידוד העלייה להר הבית"
------------------------
בכדי לעודד עליה להר הבית ובע"ה להשפיע על הדיון הציבורי בנושא, פרויקט קיץ משותף של ארגוני המקדש יוצא לדרך בימים אלו!
החל מיום שני הקרוב (ד' אב), נעמוד אי"ה בכל יום, בשעות בהן ההר פתוח ליהודים, בכניסה להר הבית, וננעים את האווירה על ידי חלוקת עוגות, פירות, שתיה קרה, חומרי עיון בנושא ההר ועוד.
בע"ה נהפוך את ההמתנה המייגעת בכניסה להר לנעימה יותר לעולים, נעודד אותם, ונוכחותינו בשעות פתיחת ההר תביע כמה חשובים לנו העולים להר, ואיזו מעלה טובה יש בזה!
נודה לכל סיוע.
אנו זקוקים למתנדבים בשטח, כיבוד ותרומות.
כל מי שביכולתו/ה לאפות או לתרום- יבורך.
מי שיכול להקדיש לפרוייקט בוקר או יותר, לבד או עם חבר - מתבקש ליצור איתנו קשר בהקדם.
* ההתנדבות מתאימה גם למי שלא עולה להר
* ההתנדבות חוקית
בברכת נבנה המקדש,
אפרת- 054-2197170
תפארת - 054-7944877
אלישמע- 055-6676764
קישור לשיבוץ למשמרות:
https://goo.gl/tTfxyt
@די"מ תודה על התיוג
לפחות הסיבה ששמתי אותה.
לבנתיים לפחות.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים