מי היה אתמול בהפגנות?פוסעת

אמאלה...פוסעת

פעם ראשונה שהייתי (אבא שלי...) ומזל שבאתי מוכנה... הפילו שם שוטר על הרצפה, ביצעו מעצרים וזה... אותי איזה שוטר דחף כי עמדתי במקום שאפילו לא ידעתי שאסור לעמוד בו ואז כשהוא אמר לזוז התחלתי ללכת וחברות שלי חסמו לי אז הוא דחף אותי...

(בעיקרון אין לי בעיה לעשות בלאגן אבל יש לי אבא שאם אני יעשה טיפת בלאגן אני לא אלך בחיים לעוד הפגנה)

וואו.. איפה היית?? לא בצומת הטי..מי נהר!

בבה"ד 3...פוסעת

ליד שכם...

הגיעו פול כוחות יס"מ ומג"ב וחיילים...

היה אקשן, היה כיף...

אבל הרגשתי ממש גוש קטיף!! אתה שואל שוטרים משהו והם פשוט מתעלמים ממך!!! אבל גרמנו לשני שוטרים לצחוק ולאחד להתווכח איתי... "אתה מכיר פסוקים מהתנ"ך??" "סימון לא עם הראש" "כתוב לך אתן את הארץ הזאת, זה שלנו לא של הערבים שנוסעים פה בחופשיות ימח שמם!" "התעלמות"

קיצר... שעה ככה...

היה איזה חייל שהיה בדרך לגיפ אז שאלנו אותו "עוד 10 שנים, מה תגיד לילדים שלך?"  "שאני גאה בעצמי מאד" "תתבייש לך!!" "התעלמות.. נכנס לאוטו ונסע..."

יש שם אחד שנכנס לכלא (זה שהפיל את השוטר... באו לעצור אותו...), ועוד איזה שני עצורים...

חבר'ה התחילו לשבת על הכביש, לרוץ לתוך שכם וזה... מלחיץ ואז כזה" ההפגנה מוגדרת לא חוקית! עוד חמש דקות יתחילו להתבצע מעצרים!"

עצוב שזה נשמע כזה מלהיב..זהר

אממ למה עצוב?..מי נהר!

למה ערבים ימח שמם??????????????נועה74

למה ערבים ימח שמם?פוסעת

לא הבנתי את השאלה. כי הם שונאים אותנו, אויבים שלנו, רוצחים שלנו.

ממש לא מילא המחבלים, אבל ערבים????נועה74

זה כמו ימח שם הגרמנים.פוסעת

את יכולה להגיד היו גרמנים טובים הנאצים הם אלו שרצחו.

אבל אף גרמני לא התקומם!

רוב הקולות בבחירות השנה היו על מחבלים, טרוריסטים מצד הערבים- מי נבחר? אלו שהיו על המרמרה,אלו שמתים להעיף אותנו! מראה עליהם משהו, לא? עוד לא יצא לי לשמוע ערבי אומר ,נו חבר'ה זה לא בסדר ככה לפגוע בבני דודים שלנו. בבקשה תפסיקו עם זה..."

לא כל הערבים מחבלים!!! (אבל כל המחבלים ערבים... )ההוא גברא

רוב מוחלט מבין הערבים, מעולם לא רצח אף יהודי.

אבל הם מייצרים את האווירה המתאימה לטיפוח שאהידים.

המון ערבים מתנגדים לטרור וג'יהאד, הם רוצים דו קיום.

אבל אסור לנו לתת לגויים להיות בארץ ישראל.

יש דעות בהלכה שמותר לגוי שלא עובד עבודה זרה לגור כאן.

אבל הם גורמים להתבוללות ולאבדן הזהות של המדינה היהודית.

ואם בכל זאת יש ערבים שמתנגדים לטרור,

לא מסכנים את הזהות של המדינה,

לא גורמים התבוללות, ואוהבים את מדינת ישראל..

מישהו יכול לעשות את הסינון בין כל הערבים??

מישהו יכול לדעת בוודאות איזה ערבי אפשר להשאיר???

הקטע שלא.אי אפשר לדעת.וגם איך תדע אם אולי הבן של ההואדרשתי קרבתיך..אחרונה

שמתנגד לטרור לא יהיה טרוריסט

מחבלים זה ערבים זה לא זן נפרד...אז דידרשתי קרבתיך..

חייבים שערבי ירצח מישו כדי שרק אז "הוא יהפוך למחבל" ויגידו שהוא תצריך לעוף קיבינימט?

כל ערבי הוא מחבלהכהניסט הנודד
כל ערבי הוא חפץ חשוד
וואי בחיים לא הייתי בהפגנה כזאת..גפן המתוקה
נשמע מפחיד
זה מפחיד קצת אבלפוסעת

אני יודעת שזה חשוב וזה המעשה הנכון...

וזה עיצבן אותי שהם הלכו והתיישבו על הכבישפוסעת

כאילו לא היו פיגועי דריסה...

מעצבן שנוסעים באוטובוסישראלן
כאילו לא היו פיגועים באוטובוס..
אבלפוסעת

יש הבדל!!

יש הבדל בין להתיישב על הכביש מול מכונית לבין ליסוע באוטובוס!!!

איזה מפחיד,יאירוש

היה משעמם...

הייתי רוצה להיות בבה"ד 3צוחק

איפה היית?פוסעת

והיה כיף בבהד 3.... אוהבת אקשן

אבל אם אני יעצר אז בחייים אבא שלי לא יתן לי יותר ללכת...

לא היה משעמם בכלל....מי נהר!

אם רצית אז היה אקשן... אם לא- אז לא

היה אקשןיאירוש

ממש, אבל ממש בקטנה, למרות שבסה"כ אני לא מתחרט שהייתי...

חח לא נפתח אתזה פה אבלמי נהר!

הבנים חטפו פחד כשראו שיש עצורים, ואז הבנות האמיצות נכנסו לכביש פעם אחרי פעם ואז  הבנים נכנסו לשניה וקיצור.. הבנות היו אמיצות והבנים לא אבל אתם עדיין הייתם חמודים

מה? איפה היית?פוסעת

אני הייתי בבהד 3 ובנות לא נכנסו לכביש חוץ מבת אחת או כדי לחצות אותו...

ובאמת אחרי המעצרים הבנים הפכו לשפנפנים....

פתאום כולם ברחו והבנות נשארו)

בגבעת אסף.. אוף אבל שלא תחשבומי נהר!

הם כן היו אמיצים!! אבל.... חח הבנות יותר

כעעעע..פוסעת

בטח... ראינו!

כל היום אותן סיסמאותפוסעת

אבל זה נכון שבסוף לא מפנים?

או שזה סתם שמועות?

יאלה גם כןיאירוש

את יודעת שכמעט עצרו אותי אתמול על הפגנה לא חוקית כשהפגנו על הבתים? לא, אז כדאי שתפסיקו להתלהב לאיזה חצי דקה שהשוטרים הלכו טיפה רחוק ואז כל הבנות ה"אמיצות", נכנסו והתלהבו, רגע, ואז השוטרים התחילו לחזור (והם היו רחוקים), ופתאום כל הבנות נעלמו, יאלה גם כן "אמיצות", כמה בנות היו בחסימה שבוע שעבר? כמות מזערית, למה?כי הם פחדו, וזה מובן, ואז סוף סוף עושים משהו חוקי וכל הבנות יוצאות מהחורים, גם כן אמיצות... ואולי אני אמשיך עוד מעט...

הי הי הי!!!פוסעת

אם הייתי יודעת מידי פעם על הפגנות ולא פעם בשנה מהנוער אז בכיף הייתי באה..

אבל אין ווצאפ אז אין דרך לדעת!

וחוץ מזה באמצע ההפגנה המשטרה החריזה שזו הפגנה לא חוקית, ופתאום הבנים חזרו לחוריהם... ומי נשאר כשהגיעו כוחות?

הבנות...

גם לייאירוש

אין ווצאפ, אז מה? אם היית הרבה בבניינים- היית יודעת. אם היית מבררת על דברים שיכולים לקרות- היית יודעת. לא משנה איך, מי שרוצה לדעת- יודע.

ואני אסביר לך למה הבנים נעלמו- לא שווה לבזבז מעצר על כזו הפגנה מעפנה, אם כבר נעצרים- שיהיה על משהו רציני. (האמת שברגע שהשוטרים התחילו להתקרב [והם עדיין היו רחוקים], כולם כולל הבנות התחפפו, אבל אין לי כח לריב...) 

חח לקחנו קשה קצת נסחפנומי נהר!

לגבי שבוע שעבר- חבב אריאל בנות היה בשבוע התנדבות וגם זה בכלל לא היה מפורסם.. לגבי השאר- חח אין לי כוח  להכנס לזה זה יהיה דבילי.. אבל אתם חמודיםחושף שיניים

סתם הייתי עצבני אתמול,יאירוש

נניח שזה נכון הסיפור עם השבוע התנדבות, מה עם בני עקיבא? ובקשר לפרסום- אי אפשר היה לתלות מודעות- כי זה היה לא חוקי, אבל מי שרוצה לדעת על דברים כאלה- יודע.

באמת, את לא צריכה להיעלב מזה שאת שומרת חוק- אני סבבה עם אנשים כאלה, אבל זה מצחיק שאת קוראת לנו חמודים...

אם בא לך תפנה אלי באישיפוסעת

וואיוואי הכל פה היה לגמרי לגמרי בצחוקמי נהר!

אתם אחלה חברה אל תקחו קשה.. אני לא באמת חושבת שאתם פחות אמיצים פשוט באמת יש לכם יותר סיבה לפחד מעצר כי יש לכם כבר תיקיםחושף שיניים וזה אחלה! קיצור תמשיכו ככה!! פעם הבאה פשוט נשתדל להיות קשובים יותר...

אין לי תיק! יהרוס לי תעבודה ביס"מ אם יהיה סתם...פוסעת

עזבי,יאירוש

אין לי תיק,וחוץ מזה אני פחות מ16... אבל לא באתי לפגוע, פשוט הייתי עצבני אתמול, מחילה...

אוף.. לא הספקתירייצ'ל=)
והיה לנו בכניסה ליישוב אפילו..
בקשר לימ״ש של הערבים..ג.ה
כן יש ערבים טובים שרוצים בטובת המדינה!!!
תפסיקו לחיות בסרט ולהשלות את עצמכם שכל הערבים נגדנו!!! יש ערבים שעוזרים למדינה אם זה בשב״כ, ריגול וכ׳ו..
חוץ מזה לדעתי ממש בושה שבנות הולכות ומפגינות בקולי קולות וגורמות לחילול ה׳ שזה נגד ההלכה והתורה!! ״כבודה בת מלך פנימה״ ואני שונאת את זה ממש!!!
תפסיקו כבר דיי לשנאה נגד הערבים!!
הערבים לא המחבלים אין סיבה שהם ימותו, הערבים לא אשמים אלא החמאס שזה ארגון טרור ששולט עליהם ואין להם את היכולת להרים ראש ולהתנגד, אז חלאאסססס!!!!
אם הם לא יכולים להרים תראש ולהתנגד איך יש ערבים כמו שאמרתshira935

שעוזרים למדינה, נמצאים במדינה וכו?

לכן אני לא צרחתיפוסעת

אלא בעיקר עמדתי וחירבשתי לחיילים את השכל....

אבל לפעמים גם טוב לעשות בלאגן.

כל ערבי הוא בחזקת מחבלדורשת קרבתך
הרב כהנאפוסעת

זה מחלוקתיאירוש

כל ערבי הוא חפץ חשוד*צבי-ליזציה
טיפה שונה. העניין בקצרה - יש הרבה מחבלים ערבים, ולכן כל ערבי צריך להוכיח אישית שהוא לא מחבל. זאת לא אשמתו האישית, אלא כי יש יותר מדי מחבלים בעם שלו.

(אין לזה קשר לאם מותר לערבי לחיות בא"י)
כי חפץ חשוד מפוצצים..די"מ
אתה אמרת צבי-ליזציה
לדעתי זה תשובה פחדניתאמאדמה

שמגיעה מהרגש.. ככה זה נראה!

במחילה,רוב התגובות פה מתאימות לילדים קטנים...איש_בנימין

מי שהולך להפגנה בשביל האקשן ולהוכיח מי אמיץ יותר...אולי זה חילול שם שמיים היותר גדול...

לא בשביל האקשןפוסעת

ולא כדי להוכיח אומץ.

אבל אם כבר אז שלא יהיה שיושבים כאילו מחכים לטרמפים.

לא הייתי בשום הפגנה אף פעם אבטיח מלון
רק בהפגנת הרופאים לפני כמה שנים
עם מיטב השמאל :'(
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך