שלום לכולם, אני עוקבת לפעמים אחרי הפורום כאן אבל לא מגיבה. הפעם זה בלתי נמנע.. חייבת לשתף אתכם בתחושותיי וגם צריכה עצה איך להתמודד
אני נשואה פלוס אחד. בעלי הוא בן אדם מקסים. טוב לב, אחראי, חכם, עוזר לי המון בבית, מפרגן לי, נותן לי לקנות מה שאני רוצה, לא עומד כמו שוטר לראות מה אני מוציאה כל הזמן (אל תדאגו, אני לא מבזבזת הרבה
)הבעיה מתחילה בעצם רק במשפחה שלו. אני ממש אבל ממש לא אוהבת אותם. אנסה לפרט את הסיבות למה
1. אני באתי ממשפחה ברמה מאוד גבוהה והם מאודד פשוטים ובלי רמה. גם כל האחים נשואים לבחורות פשוטות בלי הרבה שכל שאין לי הרבה שיח איתם
2. אמא שלו מתערבת בכל עניין, גם בדרך סמויה ומעצבנת. כל פעם שהבן שלי בוכה (בן שנה וחצי) היא מסתכלת עליי באשמה כאילו אני גורמת לו לבכות או מרעיבה אותו. אחותו זה עוד צרה, לא מפסיקה לתת לי עצות כאילו אני יחדה קטנה.
3. שאנחנו מגיעים לשם ממש לא כיף לי. פתאום מבחורה דברנית ופטפטנית שם אני צריכה לשתוק. כל מילה מתפרשת שם לא נכון, וגם אין לי עם מי לדבר שם יותר מדי.. אני הגעתי ממשפחה מאוד זורמת, הם ממששש לא זורמים
כל הדברים הנ״ל קשים לי וזה מתחיל להשפיע על המצב רוח שלי. היום בבוקר הייתי מאוד קפואה אפילו כלפי הבן שלי. אני מרגישה רע שככה הוא יצא מהבית. בימים האחרונים אני חושבת על העניין יותר מדי ודי נכנסת לדיכאון למה נכנסתי למשפחה כזו מעצבנת ובלי רמה. כל האחים שלי נשואים פחות או יותר למשפחות ברמה של המשפחה שלי ואני מקנאה. מקנאה בחברות שלי שטוב להם עם המשפחות של בן זוגן. אני תוהה, אולי הייתי צריכה לחכות קצת ולא להתחתן איתו ולהתעקש על מה שאני באמת רוצה. שיצאתי איתו המחשבה הזאת עלתה לי בראש וכולם אמרו לי שזה לא מה שחשוב בחיים העיקר שהבעל נורמלי וכו׳ אבל אני פתאום מרגישה שזה מאודדד מפריע לי, אני מוצאת את עצמי בוכה מדי פעם בגלל זה. בעלי מרגיש שמשהו עובר עליי אבל אני לא רוצה לספר לו. לא רוצה לפגוע בו. (יש לציין שהמשפחה שלי מאוד אוהבת את בעלי)
מה עושים במצב הזה? מרגישה שזה מתחיל להשפיע על הבן שלי במצב רוח. אני ממש מרכישה בדיכאון בגלל זה. היום הלבשתי אותו למעון והוא בכה מלא. הוא מרגיש שלא טוב לי.. אוףףףף מה עושים?
מצטערת שאני לא הכי ברורה אבל אני כולי מבולבלת. מרגישה שיכולתי למנוע הכול ולחתוך את הקשר לפני כן ולהתעקש בנוסף גם על משפחה שפויה
אשמח לעצות מעודדות..