בס"ד
קודם כל כל הכבוד על על הצעד הלא פשוט, אני חושב שהמצב לא פשוט אבל הוא גם לא יוצא דופן,
לכל אחד כמעט יש משהו שקשה לו להתמודד איתו ולפעמים אבל חשוב להבין שלכל בעיה יש פתרון,
אני יודע שלפעמים זה לא קל ולא תמיד מומלץ, אבל חשוב להבין שבדרך שאדם הולך מוליכים אותו,
דבר ראשון ללא ספק צריך להתנתק מהבן אדם בכל דרך אפשרית, למוחק את המספר שלו, להחליף מסר טל' וכו'
זה לפי דעתי השלב הראשון, כדי שיהיו לך כלים להתמודד ולנתח את המצב לא רק רגשית, כי כל עוד את בתוך זה מאוד קשה עד בלתי אפשרי להתנתק מזה, ורק אחרי זה שאת מחוץ לזה לפחות לשלב ראשוני אפשר להתחיל להתמודד,
אבל חשוב לא רק להתנתק, כמו בכל דרך צריך להבין, רש"י מפרש על הפסוק בור שאין בו מים אומר מים אין בו אפשר עקרבים ונחשים יש, כאשר אנחנו מתנתקים ממשהו שממלה אותו ונותן לנו סוג של חיות- כמו המים בבור, אם לא ממלאים את החלל הריק במשהו אחר מתחילים להגיע "נחשים" אני תמיד ממליץ לחברים לא לזרוק תפוס התנהגות/ התמכרות לא תקינים כי כל
כי כל התמכרות או התנהגות מצביע על חוסר יותר עמוק ולכל צריך "להלביש" את אותו הרצון במשהו אחר-חדש ומתוקן
ולכן אחרי ניתוק הייתי ממליץ לפנות לגורם טיפולי, שיודעים להתמודד עם דברים בסגנון כמו "עצת נפש" ועוד ארגונים
אגב יש לי כמה חברים שזה מאוד עזר להם וזה תקין לבקש עזרה כי אין חבוש מתיר עצמו מבית אסורים. אז אל תוותרי
אם את יודעת שיש לך בעיה זה מאוד יפה כי הרוב לא מועדים שהם בבעיה והשם אוהב את כולם וכל ברא אותנו עם התמודדויות, אגב אני חושב שבדור שלנו יש באמת הרבה מכשולים והתמודדויות.
וצריך לתקן את מה שלא טוב והכל אפשרי, גם בשביל הבחור הכי טוב לשמור על משפחה שלו, בטוח שאף אחד לא היה רוצה שירסו לו את המשפחה (במיוחד אישתו והילדים שלא קשורים לא), אני הייתי להתחיל עם תיפול ולפחות חודש חודשיים לא להתחיל קשר, אבל אני ממש לא מסכים אם מה שרשמת שאת לא תהיה טהורה ושזה זה אולי לא יקרה, זה ממש לא נכון והכל בידיים שלך, וכמה ישותר מהר תתחילי טפל בבעיה כך יהיה יותר קל ואפשרי, אגב אני חושב שהיום זה היום מצויין להתחיל כי יש ביום הזה הרבה כוחות וסגולות כמו שאומרים ביום הזה מתעורר כוחו של משיח אז מומלץ מאוד להתחיל
ואני אישית כבן דוססססס ממשששששש לא הייתי שולל לצאת עם מישהי שכמוך כמובן ואני בטוח שיש לך הרבבהדברים אחרים מצויינים ואין לי שום ספק שבע"ה תקימי בית יהודי כשר
המון בהצלחה(: