אשמח אם תסבירו לי..
הפינוי בבית אל
למה רוצים לעשות את זה?! ומה נסגר בסוף? וכל מה שקשור לזה
הכו מלא נערים וגם מבוגרים ועובדי מועצה.
פשוט זוועה מה שהלך שם...
יש לי טראומה...זה ממש גוש קטיף מספר 2...מלא יס"מניקים חסמו את כל האיזור
פשוט מיותר!רצו לפנות את האיזור כדי להכין אותו להריסה למרות שיש כמעט את כל האישורים להסדיר את הבניינים.
בס"ד
נראה שאנשים עוד לא למדו את הלקח
בס"ד
אני לא מבין למה עוד לא למדת את הלקח, ששאלות כאלו לא שואלים רבנים.
ממליץ לקרוא מה שכתבתי כאן-אוי נו באמת. אז בוא נתחיל לסמן תויות על אנשים - נוער וגיל ההתבגרות
לא כל מי שלמד כמה דפים מספר חסידות יכול להתחיל לזהות עמלקים/ערב רב/חוטאי בחטא המרגלים. לפחות לא בביטחון שחברה עושים את זה פה.
הם כן יעשו את זה א"א לסמוך עליהם
הם לא לומדים מטעויות? !
רעיה1231. יש בניינים. בתחום שהוא קצת מעבר לבית אל. [לא "גולש" מהגבול אבל קרוב לזה...]
2. הגישו בג"ץ בטענה שהם "יושבים " על קרקע לא מסודרת ולכן דרישה להרוס אותם
3. יש רצון ואמירות שילכו על מאבק במקרה של פינוי.
4. האישון לילה - התעוררנו לקול צפירות ואמירות שהצבא וכוחות הגיעו לפנות.5.
עד שש בבוקר פינו.
יש סרטים מזעזעים [ ולפי דעתי זה היה קרוב להיות עמונה ואולי בהמשך יהיו התפתחויות]
כרגע הבתים אטומים ויש שם שחורים שלא נותנים להיכנס.
4א- בבית אל הגישו עתירה היום לבגץ בגלל שככה הרסו- מחאה.
כי אפילו לא נתנו פסק דין או היה משפט מסודר וזמן להביא הוכחות...
5. א"א לדעת מה יהיה בסוף. צריך להתכונן .
ולהבין שזה לא מאבק פרטי אלא זה בשביל שאנחנו נחושים לא לוותר על אר"י.
ונכון. יש להם רשעות עזו- את כל הדברים הקשים
לעשות בסמוך לתשעה באב...
זה פחות משליש של אחד מתוך 2 הבניינים שנמצא על שטח "פרטי" של ערבי שטוען לבעלות הקרקע(בלי שום הוכחות ומסמכים)
ואז בג"ץ דרש מדריינוף להרוס לעצמו ת'בניינים שהוא השקיע בהם 4 מליון דולר(!) ואז בגלל שהוא לא הרס הם החליטו לקבוע תאריך להריסה שבו הם יהרסו ודריינוף עוד יצטרך לממן את עלויות ההריסה.
המאבק הוא לא רק על הכסף של ר' מאיר דריינוף!! המאבק הוא על כך שבהמשך יהרסו עוד בתים שנמצאים לכאורה על קרקע "פרטית"-ויש מאות כאלה ביו"ש!!
היום החל מ18:00 הפגנות בצמתים ברחבי הארץ נגד הריסת בתי דריינוף ובתי יהודים בא"י!
אני לא יודע מה הסבירו לך ומי הסביר לך אבל המאבק הוא ממש לא על הכסף של דריינוף!! נכון אכפת לנו ממנו, מצער שהוא השקיע מיליוני שקלים אולי לריק, אבל לא על זה אנחנו מוחים. המלחמה היא נגד הגזענות של בג"ץ, נגד זה שאנחנו הציבור שהכי מפלים אותו במדינה. הערבים בונים בלי סוף בתים ללא אישורים הרבה יותר מאיתנו אבל הורסים להם הרבה פחות. ומה זה בלי אישורים- זה שיש ערבי שטוען שזה על הקרקע שלו, אבל לערבים ברוב המוחלט של הפעמים אין מסמכים שמעידים על כך,בכל המדינה בית בנוי לא הורסים אלא נותנים פיצויים לבעל הקרקע וגם זה רק במצב שיש לו אישורים על כך. אבל כשזה נוגע למתנחלים אז הסיפור אחר לגמרי. הצטרפו למאבק!!!! ביחד נשמור על הארץ שלנו!! זי לגזענות!
1. הבתים הם לא גולשים משום תחום, פשוט כשבנו אותם אז לא היה את כל האישורים וגם איזה ערבי עתר לבגץ בטענה שהשטח שלו.... הבנינים הם לגמרי בשטח היישוב למיטב ידיעתי!
2. ביום שני הכוחות הגיעו בשלוש לפנות בוקר
באו חיילים
מכתזיות
דחפורים
והרסו. אין יותר מה להתדיין.
איך הגענו למצב כזה??
איזה יומיים נוראיים.
הייתי שם כל הזמן אני יודעת מה הלך שם.
אין בניינים
אין על מה להתדיין יותר בקשר להרס.
זה הכל.
תחשוב אתה על נקודות.
בינתיים הרסו תבניינים ומותר קצת להיות עצוביםעל זה
תפסיקו לטמון תראש בחול
מוגבל...
אבל אם אני לא טועה כבר חתמו.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים