שלום לכלום!!!!
מי שכבר יודע מי אני אז זה אני רפאל כהן אתם כבר מכירים אותי נכון?!אז אני שמח שכן!!!מה שלומכם?!
לאחר הרבה שנים לפחות 3 שנים שלא הייתי פו אני שמח לחזור!!אני רוצה להגיד לספר לכם משהו חשוב סיפור שקראתי ואני מאוד התפעלתי מאוד ממנו! ומעשה שהיה כך היה:סיפור אמיתי שקרה באמת!
לבני זוג שגרו בירושלים היה להם בן אחד והוא היה ילד חכם וטוב כאשר ביום מין הימים גדל הילד ואשאל את הוריו למה אין לי אח?!גם אני רוצה עוד אח! הלכו ההורים לרב ואמרו לרב שאם יביאו עוד ילד אחד יש חשש מאוד לתינוק ולבן הרב אמר שלא צריך לדאוג הכל יהיה בסדר טוב ההורים הלכו לבדיקות וגילו שהאימא חובקת בן, והנה לאחר חודש נכנסה האימא לבת חולים ועשו לה בדיקות מקיפות והתחילו בלדה כאבור חודש לאחר הלידה יצא להם בן צדיק וחכם כאשר זה לא היה מציאותי שיהיה להם עוד ילד טוב יום אחד חזר הבן הגדול לבית ושאל את אביב האם תינוק שנולד 8 ימים לפני שבועות וביום שבועות עושים לו ברית עושים לו ברית בחג שבועות??!לפשר השאלה הנה האבא לבנו שכן!!!טוב עברו כמה ימים ובן אמר לאביו כי התינוק נולד בזכותו!!!!אביו שאלו לפשר הדבר ובנו הנה שלאלתו!!אבא יקר שבוע שעבר בכיתה ילדים פגעו בי והעליבו אותי מאוד חזק ו....אני לא אמרתי להם כלום יצאתי מהכיתה ורצתי למאחורי בת הספר להתפלל ושם בכיתי לפני בורא עולם וזה מה שאמרתי לו": אבי שבשמים כול הזמן הזה רציתי אח יקר והנה הגיע הזמן שתענה לבקשתי ולאחר שלא עניתי להם וכעט אני בוכה לך ריבונו של עולם!!והילד בכה וביקש מי אבא שבשמיים אח וכעבור שבוע מספר הבן אימא הלכה לבדיקות והנה עכשיו ביום הזה נולד לי אח אז עכשיו אתה מבין למה הכל בזכותי שואל הבן את אביו?!אביו היה ניסער ממעשה הנ"ל והלך לרבו לפשר הסיפור הרב דיבור אתו ואמר לו שנכון הדבר כי ילד קטן שבוכה ולאחר שפגעו בו בזמן הזה יבקש הילד או הילדה בקשה אחת והבקשה תענה לו משמיים!!חברים/וחברות מסיפור זה הנ"ל למדנו משהו קטן כי סיפור זה מראה שאדם שמתפלל אם דמעות בורא עולם עונה לבקשתו!!!מיד ויש גם פסוקים בתהילים שאומרים אותם ואתה יכול לבקש בקשה וענו לך משמיים!!בעזרת הי רק צריך להתפלל בכוונה!!!אז יש לשים לב לזה!!ועכשיו אני יגיד דבר תורה קטן לבנים וגם לבנות למי שמעוניין אומר הרב יהודה יוספי ככה דרשה על "אמן יהיה שמה רבא"...וזה לשונו": אדם שמתפלל בבת כנסת ושומע שהזן אומר קדיש והגיע הזמן לענות אמן יהיה שמה רבא! יענה הבחור או הבחורה בכל כוחו וברגע שענה אמן יהה שמא רבא מברך בכל כוחו מסלק מלאך משמיים ואם הוא לא עונה הוא יוצר מלאך רע בשמיים כשאר בורא עולם אחד ויחיד רואה שהוא לא עונה אז יש איזה מלאך אחד אחראי לזה והוא שולח גזרות קשות ונוראות אל עם ישראל ומחר יהיו גזרות כשות ורעות יותר מי של האתמול??!!מי פו מבנים שצריך לענות אמן יהא שמה רבא בכול כחו שהמלאך ששם בשמיים לא ישלח גזרות כשות!!ויהיה רצון שבורא עולם ישמע את תפילתנו ברחמים ורצון אמן כי יהי רצון!!!1