חייבת..~שיר
אני לא מבינה!
לא אנלא מבינה
לא מספיק אנחנו בתקופה רעה לארץ שלנו
מישו מטומטם היה צריך לעשות תדבר המגעיל הזה
מה תינוק קטן אשם בסיכסוך הזה
זה מוציא לנו שם של רוצחים ובמילא כל העולם נגדנו אז למה
תינוק קטןן מה הוא מביןן סכסוך כיבוש ? כל אלו לא אומרים לו כלום..
בסופו של דבר הוא תינוק ויש לו אמא
ואמא שלו בוכה עכשיו
אז ל מ ה זה מועיל בדיוקק??
דווקא תינוק..!לא מחבל, לא רוצח --תינוק
התינוק לא אשם.די"מ

אבל במלחמה לא עושים חשבנות כאלה.

איזה מלחמה??~שיר
זה היה סתם!
לא בגלל מלחמה!
סתם כמה נערים מטומטמים שלקחו בקבוק תבערה
וזרקו על בית עם תינוק
מה התועלת
מישו יכול להבין אותם בכלל????
בגללם יד מתח ועכשיו חס וחלילה יכולה להתפתח מלחמה..

המלחמה עם האוייב הערבידי"מ

מלחמה יכולה להתפתח תמיד.שיבת ציון

ובטח אחרי מה שחיות אדם ממנו עשו~שיר
זה מגביר את הסיכוי להסלמה
מסכן התינוק הזה והמשפחה שלו
מה רע במלחמה?די"מ

יש מצוה להילחם!

מצווה?? מלחמה?~שיר
אתה היית הורג ילד ערבי ברחוב בטענה זזה מלחמה?
זה רצח, עברה מהתורה, חוסר מוסריות
הסיבה היחידה שמותר להרוג
שזה הבא להורגך..וכו..
מה מצווה להרוג תינוק ערבי
תפתחי הלכות מלכים ומלחמות במשנה תורה לרמב"ם.די"מ

האם הייתי הורג?

לא.אני פחדן ולא בא לי לשבת כלא.

אבל כל הכבוד לאותם צדיקים שעשו זאת.

............................................................ההוא גברא

אם אתה פחדן ולא רוצה לשבת בכלא, לא מספיק לא להרוג ערבים, צריך גם להיזהר מתגובות כמו שלך..

זהירות! הטוקבקים במעקב בימים האלה.. (שמעתם על ההוא שנעצר כי הוא פירסם בפייסבוק משהו בעד שליסל?)

אל תדאג אני מודע לזה.די"מ

אני רואה ששב"כ קורא את כל מה שאני כותבת...הטוב שבטוב

צדיקים??לא הייתי קוראת להם ככה..חיים תותים!

צדיקים קדושים וטהורים.די"מ

צדיקים קדושים וטהורים.די"מ

זה יפה מאוד כל זה הבעיה שזה ערבי מחבל.שיבת ציון

ל:~שיר...עם חופשי בארץ!

א. כן אנחנו נמצאים במלחמה! אולי לא כמו מלחמה בעזה, אבל מלחמה על הבית ,על הארץ!!!

ב . אני לא מסכים ספציפית על המקרה הזה ,כי נכון נהרגה שם תינוקת וזה ה' ישמור!!! וצריך לתפוס את מי שעשה זאת! אבל  תגידי את שמעת על שיום אחרי זה זרקו בקת"ב על בית הדסה בחברון? ועל האלו שזרקו עליהם גם בקת"ב בבית חנינא?  את מבינה את הקטע? לא משנה אם הייתה נהרגת שם תינוקת או לא היו עושים מזה רעש וצלצולים כאילו לא יודע מה!  ועל הזריקות על יהודים מישו שמע עלזה בכלל?!? אבל זה כבר דיון אחר...

פשוט הציק לי שאת אומרת ש"נערים מטומטמים" יכול להיות שאת לא מסכימה עם המעשה הספציפי הזה שלהם אבל נראלי  שדי בזכותם עדיין יש לנו את השומרון... 

לדעתי צריך לאפשר לחפים מפשע לחיות את החיים שלהם ובמחבלים להיכנס באבי אביהם!!! 

אבל קודם כל לדאוג לאזרחים  ש ל נ ו  !!!!

להיות עם חופשי בארצנו!

במילה כל העולם נגדנוטוביה2
אז למה לא - אנחנו לא באמת מפסידים בגלל זה משהו
ואו, אתם מגזימים לחלוטין.נגד הרוח

ההתבטאות שלכם דים וטוביה, מעוררת לי בחילה.

אז נכון, אנחנו במלחמה, והם עושים לנו פי אלף מהפה ושם מהתגי מחיר שלנו,

וכל רצונם וחלומם הוא לראות אותנו מתבוססים בדם.

אבל איפה האנושיות??? איפה המוסריות??

לעזאזל, לשרוף בית על יושביו?

לאן הגענו?

איזו רמה נמוכה.

פושע רקוב מי שעשה את זה, וזה לא משנה אם הוא ערבי או יהודי.

(בעצם,  אם אשמע שזה יהודי אני אזדעזע יותר, כי מערבים אני מצפה לעשות כאלו דברים,

מיהודים לא.)

זה מעשה נוראי ומבחיל, שאין לו בדל של לגיטימציה וצדק.

ועזבו את החילול ה' הגדול (בהנחה שאכן אלו יהודים..) ואת השם הרע שזה מוציא לנו,

איפה האנושיות??

לרדת לרמה של החארות האלה? 

כאלה אנחנו- עם ישראל..?

במילה אחת- לא.

הפעם הגזמתטוביה2
יש גבול לכול תעלול האם את חושבת שבמלחמה לא נלחמים כי זה לא מוסרי - את צריכה טיפול
כשאבותינו הקדושים בזמן המצור על ירושלים זרקו אבנים וכנראה גם שמן רותח על אנשים אחרים זה לא היה מוסרי? מה כן היה מוסרי?! אולי שרפת 5000יהודי העיר יורק בבית הכנסת של העיר או אולי האזקוויציה - זה מוסרי!!! את זה גויים עושים

אז בואי ותלמדי שיעור לחיים במלחמה נלחמים ומלחמה זה לא מוסרי - יש לנו מצווה להציל כמה שיותר יהודים ולא לצקצק בלשוננו ולומר 'כזאת וכזואת תאכל חרב'' אם התנהגות סטייל דאע''ש תציל חיים של יהודים כי אויבנו יברחו הרי שעלנו לנהוג ככה (דרך אגב כדאי שתלמדי כצת היסטוריה - זו הדרך שבסוף חוסכת הריגות - כי אויבנו מפחדים להרים את הראש - את יכולה לבדוק איך מבצעים שוד בנק - דואגים שאף אחד לא יזוז וככה לא צריך להרוג אף אחד. ככה בדיוק עובדת המשוואה מול הערבים אם תלכם הם יברחו ואם תעשה שרירים הם יריבו)

מוסר נוצרי כפול זה טין לו מקור ביהדות - אולי חוץ מחלק מהמפרשים על מלחמות דוד - ובהלכה ואם עו''ד מעלתך חושבת שאת מוסרית יותר מהיהדות ומה' את כנראה זקוקה לאשפוז זריז
דוד המלך עשה דברים הרבה יותר מבחילים לעמון ומואב.די"מ

מכירים את הפומפיה (מגרדת) מהמטבח?

אז דוד המלך לקח כאלה ענקיים ו'גרד' עליהם עמונים.. ושלא נדבר על אלה שהוא חתך לשניים עם מסור או חינג'ר עם ברזל מלובן....

"ואת העם אשר בה הוציא וישם במגרה ובחרצי הברזל ובמגזרת הברזל והעביר אותם במלכן [במלבן] וכן יעשה לכל ערי בני עמון וישב דוד וכל העם ירושלם"

בבקשה תכתוב כותרת.די"מ

זה ממש מציק.

זה הלוגו שלי

תעשה קורס מזורזדרשתי קרבתיך..

...............................................................................................

אררררדי"מ

(מנצלש מנצלש מנצלש)דרשתי קרבתיך..

ההוא גברא,מה זה הכלי היותר שווה?

עבר עריכה על ידי ההוא גברא בתאריך כ' באב תשע"ה 02:03

א - מה זה מנצלש?

ב- זה הכלי היותר שווה. שלשה ניחושים מה זה קורץ

מה זה מנצלש? (ונחש מה זה הכלי הזה..)ההוא גברא

אני על סף התמוטטות עצביםדרשתי קרבתיך..

חיייייייייי מי אמר?אולי הבת שלך עכשיו מצחיקה אותך?!חסויה בריבוע

ואלי אתה בשירותים.. ואולי עושה מנגל עם חבריםקורץחצי חיוך

לא נראה לי שעצבים מתמוטטים ממה שקורא לא במציאות

תתקן תעצמך

חח אני בתדרשתי קרבתיך..

יש לי עצבים מהמצב..

אא אופס חחחסויה בריבוע

למה לא להרוג במלחמה.. לא הבנתי..מישהי=)

ושם רע, יש לנו וודאי.

אז מה אכפת לנו מהשם שלנו?

ומה זה לרדת לרמה?

זה לא נקרא לרדת לרמה. 

לשתוק על פיגועים זה נקרא לרדת לתת רמה.

ובכלל, לא בטוח וכנראה שזה לא היו יהודים.

למה הגעת למסקנה שכנראה זה לא היה יהודים?די"מ

אמ. ממה ששמעתי.מישהי=)

את יודעת כמה חראטות רצות היום?די"מאחרונה
ומה שמעת שגרם לשתכנע ש"כנראה זה לא היה יהודים"?
נגד הרוחהכהניסט הנודד
כשמך כן אתה נגד רוח ישראל סבא!!! אנושיות?! מוסריות?! הם מופנים כלפי העם שלי ולא כלפי האויבים שלי אני דווקא אשמח לשמוע שיהודי צדיק עשה את זה! גדולה נקמה שנתנה בין שתי אותיות, שנאמר ״א-ל נקמות ה׳, א-ל נקמות הופיע״!!!
אין בעיה "לרדת לרמה" שלהם. אדרבאאביחי מנחם
אומר הממדרש: כי תצא למלחמה על אוייבך- צא עליהם כאוייבים. כשם שאין הם מרחמים עליכם- כך אתם אל תרחמו עליהם.

(לא ציטוט מדוייק)
מישו אמר שיהודים עשו את זה?google

...~שיר
לא משנה איזה מצב או מה
רצחחח זה הדבר הכי שפל ומכוער
לכל אדם יש זכות לחיות
לרצוח תינוק קטן בגלל שהוא ערבי
לרצוח נערה בת 16 בגלל שהיא צעדה במצעד הגאוה
אנחנו יכולים לא להסכים עד מחר
אבל כשזה מגיע לרצח זה משאיר אותי בלי מילים:/
אנחנו לא יודעים אבל מקווים שזה יהודים שזכו במצווה.די"מ

יש לו אמא ערביהחסויה בריבוע
ולכי תדעי אם היה יוצא ממנו מחבל
אני ממש לא חושבת שצריך לרצוח אבל אם זה קרה זה לא אמור לגעת לנו
אז מה אם אמא שלו ערביה?סיזר22
זה אוטומטית אומר שהתינוק הזה יהיה מחבל ורוצח?
אם כל זה קרה, כנראה זה ממש נוגע לנו בתור ציבור ואנחנו צריכים לעשות חשבון נפש.
שתקנו עד עכשיו כשזה היה "תג מחיר" ברכוש אבל כשזה מגיע לחיי אדם זה כבר עובר כל גבול!!
נערים מבזבזים אנרגיות וחושבים שזה מה שיביא את הגאולה, יחליף את השלטון, יעיף את הערבים מכאן וכו' וכו'....זה לא יעזור בכלל! כל שרפת גלגל רק עושה ההיפך והערבים יודעים שכל דבר שנעשה להם רק יהיה נגדנו והם משתמשים בזה טוב מאוד.
אני יודעת שהרבה אנשים כאן בעד כל זה אבל אולי כדאי לשנות קצת(הרבה) את הכיוון.
מסכימה איתךאחת שלא מבינה

בכלל לא ברור אם זה יהודים או ערבים שעשו את זה.. אבל בשתי המקרים זה נורא ועוד יותר אם זה יהודים כי מערבים אני לא מצפה כלום אבל יהודים אמורים להבין שלא רוצחים בן אדם מתוך כעס! מי שכתב כאן שכשמתעצבנים רוצחים בן-אדם באמת חולה נפש ולא יודע לעשות תהפרדה בין שני הדברים האלה! ולהגיד שזה מעשה קדוש... וואלה הגזמתם!

אגב, אני גם נגד ההתרסה שנגד הדתיים החרדים והמתנחלים, בגלל כמה נערים מטומטמים(אם זה יהודים..) אבל המעשה עדיין מזעזע!

זה לא כעס אישיהכהניסט הנודד
זה מלחמה בשם ה׳ יתברך
לא נראה לי שה' רוצה שנהפוך לרוצחים.סיזר22
על ישמעאל נאמר "פרא אדם"- זתומרת שהוא קודם היה פרא ואח"כ בנאדם, וזאת ההגדרה היפה ביותר לערבים..אז זה מה שאנחנו רוצים? להיות פראי אדם כמו הערבים?
נכון הוא לא רוצה שנהפוך לרוצחים, הוא רוצה שנשמיד את הרשעהכהניסט הנודד
ולעיתים מסויימות התורה צוותה להשמיד עם שלם, מלחמת עמלק לדוגמא שמן הסתם גם שם היו תינוקות וחפים מפשע, את בכל זאת הקב״ה ציווה אותנו ״מחה תמחה את זכר עמלק מתחת השמיים לא תשכח״, ״כי יד על כס י-ה, מלחמה לה׳ בעמלק מדור דור״ ואומרים חז״ל אין השם שלם, ואין הכיסא שלם, עד שימחה זרעו של עמלק
אנחנו רוצים להיות אדם פראיטוביה2

או במילים גבוהות יותר "אורות דתוהו בכלים דתיקון" 

אנחנו רוצים להיות אדם שמוחו שולט ברגשותיו אבל שרגשותיו חזקים כמעט כמו שכלו - ופועלים על "אש גבוהה" ושורפים את מה שבדרכם,

אדם שברור לו שמוסר מערבי מעוות ולא קולקטיבי הוא מזוייף - מרצחים באים מתוך חברה (כבר דנו פה ארוכות בשאלת האם יש מוסר טיבעי לרצח - אבל מוסכם שהחברה כחברה יכולה לעורר או לדכאות מוסר כזה גם אם ישנו)

אדם היודע כי חיי יהודי אחד שווים יותר מחיי כל הגויים בעולם - ושחשבון ההריגה של אינם יהודים הוא רק חשבון. חשבון התועלת מול ההפסד. 

בקיצור אנחנו רוצים להתעלות לקשר נכון ובריא עם ה', קשר הנקבע ע"י תורתו-תורתנו קשר בו למי שאינו חלק - פשוט אין זכות להפריע

שינינו את הכיוון כבר מזמן!!!הכהניסט הנודד
פעם הכיוון היה שיהודים נרצחים בשקט, היום הכיוון הוא בדרך התורה, על כל פגיעה ביהודי תבוא נקמה
אהה הבנתי זה בכלל לא משנה למה זה יוביל, נכון?!אחת שלא מבינה

נקמה=להרוג כן? זה מה שאתם חושבים? אז מה ההבדל בינכם לערבים?! וולאה ציפיתי לרמה יותר גבוה (ותביא רב אחד שבעד זה כי זה "בדרך התורה")

זה מאוד משנה לאן יובילהכהניסט הנודד
בעוד הדרך שאת (ועוד אחרים לצערי) דוגלת בה הובילה אותנו למצב שמחבל יודע שהוא ישב שנה/שנתיים בכלא הילטון-רמלה, יוציא שם תואר על חשבון משלם המיסים הישראלי (את ואני בין השאר) ואחר כך ישתחרר עם יותר כסף וכבוד. ואילו הדרך של נקמת ה׳ שהיא הדרך שהתווה לנו מו״ר הרב מאיר כהנא הי״ד תוביל אותנו בעזרת ה׳ יתברך למצב שמחבל יפחד לעשות משהו כי הוא יודע שהבית של המשפחה שלו או של השכן שלו ישרף
הם צריכים לפחד אבלאחת שלא מבינה

לא בגלל שאנשים באים והורגים בתם ערבים ככה לא רק שהם לא מפחדים הם עושים יותר פיגועים ב"נקמה" שזה מה שצריך לעשות לא?!  הם צריכים לפחד בגלל שמי שעושה פיגועים (המחבלים) זה מי שצריך למות! אין כאן מקום לנקמה אנחנו מגינים על עצמנו והורגים מי שמנסה להרוג אותנו ולא סתם אנשים! המדינה עשתה הרבה טעויות שהובילו למצב שטרור שולט (הפינוי מגוש קטיף וכו') אבל הדרך לנקום ע"י מוות בסתם ערבים זה באמת תת רמה

תמשיכי לחשוב שיש דבר כזה ערבי חף מפשעהכהניסט הנודד
ממש כמו בת יענה
אז למה לא להשקיע את המאמצים שלכםסיזר22
בלשנות את המדיניות? שמחבל יוצא להורג למשל?
שלא תחשוב, אני מאוד מעריכה את כל אלה שנלחמים על המדינה ומוכנים לשבת בכלא בשביל לגור כאן אבל אני לא תומכת במעשים שלהם. אז אולי כדאי לקחת את המאמצים האלה לכיוון חיובי לפי החוק..
אני גם מעריצה את לח"י (החתימה שלך(; ) וחושבת שהם לא היו עושים מה שנערי הגבעות עושים, אם הם היו בימינו.
למה את חושבת שהדיקטטורים של השמאלהכהניסט הנודד
יתנו לך לשנות פה משהו? הם אולי מאפשרים ממשלה כאילו ימנית (ביבי) אבל יש עוד רשויות שלטון שלא יתנו לחוק כזה לעבור
זה לאט לאט ולא תהליך של יום..סיזר22
ואם ימשיך הפילוג בעם(ונערי הגבעות עוזרים יפה לפילוג..כמה שזה מבאס לשמוע) אז באמת לא נוכל לשנות כלום.
איפה רשום בתורה שצריך לנקום?סיזר22
ועוד יותר, זה לא אמור לבוא מאדם פרטי..בתורה, בית הדין היה פוסק. אז היום אין סנהדרין אז גם לא מוטלת עלינו האחריות לנקום.
״צרור את המדיינים והיכיתם אותם״ (במדבר כה׳,י״ז)הכהניסט הנודד
גדולה נקמה שנתנה בין שני אותיות, שנאמר: ״א-ל נקמות ה׳, אל נקמות הופיע״!!!
אני לא אומרת שהערבים יכולים להשתלט כאן על המדינהאחת שלא מבינה

אבל גם להרוג ערבים זה לא הפתרון ולתמוך במוות בגלל שזה נקמה, זה בדיוק מה שמי שהרג עשה- לא חשב, הדבר היחיד שאכפת לא זה הכעס, הנקמה רק חבל שהנקמה תוביל למקום יותר גרוע, בחייאת תתבגרו!

יופי..ההבדל הגדול הוא שאת זה ה'סיזר22
ציווה ולהרוג את הערבים ה' לא ציווה.
וגם אם תגיד שהערבים הם עמלק- אין לך הוכחה חד משמעית שהם עמלק..אז בינתיים ה' הוא הנוקם בשבילנו ואנחנו (המדינה, הצבא..ולא האזרחים) ננקום רק ברוצחים
לא אמרתי שהערבים הם עמלקהכהניסט הנודד
אמרתי שיכול להיות מצב כזה של הרג חפים מפשע וזה על פי התורה הקדושה
הרג של חפים מפשע כשהמטרה היא לפגוע ברוצחיםסיזר22
ובדרך פוגעים בחפים מפשע.
אבל מה שנערי הגבעות עושים זה רק(!!) לפגוע בחפים מפשע, הם בכלל לא רודפים את הרוצחים.
בכלל, הרב כהנא לא תמך רק בטרנספר של הערבים?
הרב כהנא תמך בטרנספרהכהניסט הנודד
אך לשיטתו על כל פיגוע צריך גם נקמה
אוקיי...סיזר22
אני מסכימה שצריך נקמה על כל פיגוע, אבל הנקמה צריכה לבוא מגופי הביטחון של המדינה וגם אז צריך לשמור על מוסריות ואנושיות.
אומנם אני לא מכירה יותר מידי את "התורה" של הרב כהנא אבל תמיד נראה לי שקיצוניים משתמשים בה כבסיס ומסלפים אותה.
אתה מוזמן ללמוד את הספר ״אור הרעיון״הכהניסט הנודד
ואת תראה משהו שלדעתך ״הקיצוניים״ סילפו, אז אתה מוזמן לעלות את זה לכאן ונלבן את זה יחד
אמרת אור הרעיון?? קיבלתההוא גברא

http://www.rabbikahane.org/ArticleView.aspx?id=44

לוקח לאתר הזה איזה חצי דקה להיטען אז סבלנות

תודההכהניסט הנודד
@סיזר22, @ההוא גברא עשה לך טובה והעלה לפה את ״אור הרעיון״ אתה מוזמן לעיין
לא כל כך הבנתי על מה הוויכוח, רק רצתי עם העיניים על התגובותההוא גברא

לפי מה שהבנתי הפרק הרלוונטי לוויכוח הוא פרק י"ב (נקמה)

תודה...קצת ארוך(:סיזר22

אתה סובל מפיצול אשיות?הכהניסט הנודד
קודם שאלת אותי איפה כתוב בתורה שצריך לנקום? כשקבלת תשובה אתה אומר כן אבל אז ה׳ ציווה?
שום פיצול...סיזר22

שאלתי אותך כי לא ידעתי מאיפה הבאת את זה שרשום בתורה ואז אתה ענית, אז קיבלתי את התשובה שלך כי כנראה בחלק הזה אתה יותר מבין ממני ובאמת החלק שאמרת נכון רק שהוא לא קשור ל"תג מחיר" ולנקמה, כי ה' ציווה להרוג את המדיינים כציווי פרטי (ואתה לקחת את הפסוק הזה כמשפט כללי כנגד כל מי שבאלך). מובן?

אני אקרא את מה ש@ההוא גברא שלח קודם כדי להבין על מה אתה מסתמך... 

ו..אני בתאפאטי

יום טוב(:

אוקיי סליחה לא הייתי צריך להתבטא כךהכהניסט הנודד
וואו זה היה ארוך.סיזר22
היה שם מלא מלא מלל אבל נתקלתי במשו שהרב כהנא רושם שצריך לתת לערבים שכאן את האפשרות לצאת מהארץ ואם לא, הם ימותו.
מכל מה שקראתי לא מצאתי שומדבר על נקמה(ואשמח שתאיר את עיני אם הוא כתב על זה משהו..כי באמת שלא היה לי כוח לקרוא יותר מידי)
אני הבנתי שצריך לאפשר לערבים לצאת מהארץ ואח"כ אפשר להרוג אותם אם הם לא יעשו את זה כי זאת אשמתם כבר, מה שלא מסתדר לי זה שאנחנו בתור מדינה לא הצענו דבר כזה מעולם, אז איך אפשר ללכת ולהרוג ערבים חפים מפשע?
גם אם להרוג את הערבים, אז למה לא להרוג גם אזרחים ישראלים אחרים שאינם יהודים? הרי לדעתך צריך להרוג כל גוי שגר בארץ ולא נחשב גר תושב, לא?

יש לרב כהנא פר שלם באור הרעיון על נקמה.ראשית חכמה

לא כזה מסובך למצוא.

פעם סרקתי והעלתי לכאן כשאהיה ממחשב אני אחפש בלנ"דדי"מ
..שִׁירָה

מגיבה בדילוגים לפי השורות..

אולי תינוק קטן לא היה אשם בזה. גם שלהבת והדס והבנות של חטואל ועוד מלא תינוקות יהודיים לא אשמים

זה מוציא שם של אנשים שיודעים להחזיר על מה שפוגעים בהם ולא רוצחים ולא נעליים

ובמילא כל העולם נגדנו אז באמת שזה כבר לא משנה אם נחזיר או לא,אז עדיף שנחזיר

הוא תינוק וישלו אמא ושאמא שלו תבכה ותעוף מכאן כמה שיותר מהר.

בשביל זה הרגו אותו (נראלי..) כדי שאמא שלו וכל השכונה שלו יבכו (תאמת לא נראלי שהם בוכים אבל נגיד) ויבינו שזה לא המקום שלהם

ואם לא היו הורגים אותו כשהוא תינוק הגיוני שהוא גדל להיות מחבל ורוצח

בכלל לא בטוח שזה יהודים, יכול להיות שזה סיכסוכים פניימים שלאי לעם ישראל

ערבים אבל ברור שאם זה יהודים הם עשו מעשה מאד לא נכון, והם צריכים לשלם על זה את המחיר, כי מן הסתם גם הם לא אוהבים שערבים עושים פיגועים לחפים מפשע וככה הם נותנים לערבים גיבוי, זאת אמירה של "זה בסדר, גם אני עושה את זה, אתם תהרגו חפים מפשע- אנחנו נהרוג חזרה חפים מפשע". לא!!!!!!!! האמירה הנכונה היא "אם אתם תהרגו חפים מפשע את אנחנו נהרוג את הפושעים"!!!!!!!!! ואנחנו זה הצבא ולא סתם נערים חסרי גבולות שלא מספיק חושבים על מה שהם עושים, אפילו אם הצבא לא עושה את מה שהוא צריך לעשות שזה להרוג את המחבלים - לא יעשו את זה אנשים בלי שום סמכות!!!!!

--אם אתם תהרגו חפים מפשע את אנחנו נהרוג את הפושעים-שִׁירָה

למה זאת האמירה הנכונה?

אז אנחנו נהרוג את הפושעים...אי לעם ישראל

כן, צריך להרוג את הפושעים ולא את החפים מפשע כל עוד אנחנו לאאי לעם ישראל

בעיצומה של מלחמה שבשביל להרוג מחבלים או לסכל תוכניות של מחבלים נאלצים בדרך להרוג גם חפים מפשע!!!!!!!!

אז זהוהכהניסט הנודד
שאתם לא מבינים שאנו בעיצומה של מלחמה
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

בדידותהרשפון הנודד

למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?

לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.

אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?

אתה לא חבר בתנועת נוער? 

זה לא זההרשפון הנודדאחרונה

זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)

...הרמוניה

א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך? 

מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?

תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.

ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...

אולי יעניין אותך