לא ידעתי איך להתחיל פשוט..תקשיבי מותק
מזה השטויות האלה ה' מושך אותי אחורה כל הזמן?הלו הלו.
ה' מת עליך.רוצה מאוד שתתקדמי שתמשיכי ללכת בכח קדימה. אממה? ישמצב הוא רוצה לבחון אותך קצת,לראות עד כמה את נחושה בלהמשיך קדימה.עד כמה את באמת רוצה אתזה. והיצר הרע שממילא לא אוהבת ת'התקדמות ואת הרצון להתקדם הזה-עושה אתזה נהדר, מחזיק בך ומושך אחורה. תנערי אותו ולכי!! תמשיכי.את עושה ת'דבר הנכון.
בואי תקשיבי סיפור מתוק.אם את רוצה.לא נראלי לוקח הרבה זמן לקרוא אותו גם אם זה ארוך..מקוה שתחזיקי מעמד;)
יש ברמצוה לאחשלי עוד מעט אז הלכתי לחפש בגדים. בבוקר בשמונה עשרה התפללתי שאמצא בגד יפה צנוע נוח ולא יקר בקלות ובמהירות.עד כאן יש?אחלה.
ואז היו קצת עיכובים עד שיצאתי וזה אבל פסדר,בסוף יצאתי והלכתי לחפש בגדים.נכנסתי לשתיים שלוש חנויות,לוזוכרת כמה בדיוק,אבל לא היה בשבילי אז יצאתי. בחנות הרביעית בערך נכנסתי וראיתי איזה משו ולידו עוד משו.שתי עליוניות יפות וחגיגיות.עכשיו אחת היתה יכולה להיות טובה רק אם אמצא לה חצאית מתאימה אז מדדתי רק בשביל הכיף, אבל ת'שניה מדדתי ואמרתי יאלה ניקח. יפה. אהבתי. צנועה.(וואלה!איזה טוב ה'!עכשיו כשאני כותבת אתזה אני נזכרת שהתלבטתי בין שתי מידות ובסוף לקחתי את הגדולה יותר כי השניה היתה קצת צמודה.יאיי איזה מתיקות אבאא!!) נוחה. ועלתה בסוף עונה במקום 189 תשעים רק 69 תשעים. אז,כשהחלטתי לקנות,לא חשבתי על זה שזה כל הקריטריונים שרציתי.פשוט אמרתי -תודה אבא מצאתי בקלות ובמהירות.-וזהו..
טוב,עכשיו צריך חצאית.מסתבר שאין חצאיות יפות וטובות בשבילי במקום הזה.הסתובבתי בכל החנויות שם כמעט.או שאין מידה או שאין צבע יפה או שזה בד מהממם אבל תפור בגיזרה הזויה..קיצור אין.וגם שמלות/סרפנים לא היו ככ..ואותנטי בכלל-התקלקלו!לא היו להם דברים יפים. אז חזרתי הביתה בלי חצאית.
ואז כשהגעתי הביתה מתישהו פיתום עלה לי לראש שהתפללתי למצוא בגד (יפה נוח צנוע ולא יקר בקלות ובמהירות) אבל לא ביקשתי בגדים. איי איי.
כמו הסיפור על האיש שהלך במדבר והתעייף כבר ללכת אז הוא התפלל שה' ישלח לו חמור ובאמת אחרי שתי דקות בא איזה איש עם שיירת חמורים. ההוא שמח וזה התקרב אליו ואז האיש של השיירה ביקש ממנו לעזור לו לסחוב את החמור הקטן שנולד לפני שעה קלה.אז בסוף הוא סחב את החמור על הכתפיים של עצמו. כשהגיע לעיר הלך לחכמים בבית מדרש ושאל אותם אתם חכמים בטח מבינים קצת בחשבונות שמיים אני ביקשתי חמור לרכוב עליו הייתי עייף טבעתי בחולות במדבר.באמת קיבלתי חמור אבל במקום שאני ארכב עליו הוא רכב עליי.אז אמרו לו החכמים-איך ביקשת? אמר להם ביקשתי חמור.אמרו לו-היית מבקש חמור לרכוב עליו. מזה חמור סתם זה יכול להיות כלמיני דברים.צריך לפרט את התפילה שלנו.
אחותי.תתפללי עלזה.תתפללי שה' יעזור לך.אל תתייאשי אם נדמה לך שמישהו מחזיק אותך ומושך אחורה.דמיונות זה היצר הרע.
מקוה שעזרתי במשהו סורי אם לא בכלום..לפחות כתבתי אתזה לעצמי.זה גם טוב.
שה' יעזור לך ותעבדי אותו בשמחה ממש תמיד!!הצלחות..