את כותבת שהוא לא מוצא חן.
יענ ההפך מלמצוא חן או שפשוט כלום?
כי אם יש פה הסתכלות שלילית על הבחור, שווה להיפרד. זה משהו שקשה מאד לשנות, ואין טעם למרוח.
אבל אם פשוט אין נשיאת חן- תני לזה זמן.
הרבה פעמים אני מרגישה שבציבור שלנו לא נותנים לקשר להיווצר. דייט ראשון שני שלישי- יש מצב שזה בעלי או שאין? ואם מגיע דייט חמישי ועדיין לא מרגישים כלום, אז חותכים... אין מאמץ. אין תהליך. כמעט כמו לבחור נעליים- מודדים ומסתובבים איתם כמה דקות ואם זה לא מושלם אז מחייכים ואומרים תודה זה לא זה.
בנעליים זה נכון.. אבל קשר בין בני אדם, נשיאת חן, אלו דברים שלוקח להם את הזמן לקרות באמת. להבשיל.
והייתי מפספסת את בעלי ככה... רציתי, אנשים טובים הצילו אותי. רק בדייט 10 בערך התחלתי להרגיש. וגם אחכ היתה תקופה של בניית הרגש.
לדעתי צריך לחזור על זה בתשובה, כולנו. אומרים לנו שאהבה זה לא כמו בסרטים, אבל לזה בדיוק אנחנו מחכים: להרגיש ומהר (בלי הנשיקה שבסוף הדייט).
המלצה שלי: אם את רואה בו דברים טובים ונשמע שמאד, ומעריכה אותו, וטוב לך איתו, תמשיכי. תני לקשר זמן להתבשל.
ועוד נקודה- אמירה חכמה טןענת שאם פותחים את המכסה כל הזמן, האורז לא יצליח להתבשל.. תני לזה תקופה לא מוגדרת- אחרת תילחצו ולא תצליחו ליצור קשר- שבה את לא מתלבטת אם להמשיך. את נמצאת בקשר. עד מתי זה לא מריחה? עד שתרגישי שכן ואז מזלט

או שתרגישי בוודאות שלא, או שלא תרגישי כלום עדיין ותחליטי שהשקעת את המקסימום. רק את תרגישי מתי זה קורה, אבל זה בטח לא דייט חמישי..
וכדי לא להשלות את הבחור, כמו שציינת ככ יפה, נראה לי שחשוב לשתף אותו. גם כדי שלא יחשוב שאתם במקום מסוים כשאת עדיין לא מרגישה כלום, וגם כדי שיעבור את התהליך מהצד שלו, שלא יתייאש מזה שלא קורה כלום.
אצלנו אני תמיד אומרת לו שממש הערכתי את זה שהוא לא עבד לפי הנוסחא של דייט שלישי אין רגש= להיפרד. שהוא נתן לזה סיכוי וזמן להבשיל..
כמובן שזה נכון רק אם התאמה שכלית סבירה ומעלה קיימת..
זהו. שיהיה בהצלחה.