תפילת שחרית במהלך השירותחכי צפי תייחלי

אני מתחילה בעז"ה שבוע הבא את השירות שלי, ואני אשמח לדעת מבנות שכבר עשו שירות אם הן הצליחו להקפיד על תפילת שחרית בכל בוקר? אם כן אז איך? טיפים?מצד אחד, נראלי שאין ככ זמן כי התקן מתחיל מוקדם בבוקר, מצד שני מאוד חשוב לי להקפיד על תפילת שחרית.

תקשיבי גמאני בדיוק במצב שלך..מירימוש

ודי חשבתי על זה אולי להתפלל בנסיעות וחשבתי גם לדבר עים המקום איפה שאני עושה לבקש משמונה עד שמונה ורבע להיתפלל אם את בבית ספר או גן או אולפנה בדרך כלל יש זמן שמתפללים בכל מיקרה אז אפשר לנצל את זה לפחות להיתפלל תפילה קצרה...

מה התקן שלך?ברוקולי
של הפותחתברוקולי
נניח מי שבבתי ספר יכולה להתפלל איתם בכיתות
גן חינוך מיוחד, אבל לא דתיחכי צפי תייחלי
אז תגידי לגננת שאת מיתפללתמירימוש

זה לא לוקח בדרך כלל יותר מרבע שעה גג...ואם יש עים זה בעיות תבואי אולי טיפה יותר מוקדם במקום שמונה אולי רבע לשמונה...גנים בדרך כלל פתוחים משבע וחצי..

כןטל..

מזל טוב!

זו הפעם הראשונה (כנראה) שהמסגרת לא מחייבת אותך ולא נותנת לך זמן רשמי להתפלל

עכשיו - כמו בעוד דברים שתראי במהלך השירות, זו אחריות שלך, לעשות את מה שאת מאמינה בו.

יפה מאוד שאת חושבת על זה - זה מראה שזה חשוב לך.

אז כן - קמים חצי שעה מוקדם יותר בבוקר ומתפללים בדירה

גם אם התקן מתחיל מוקדם - הכל יחסי... וכמו שצריך זמן להתלבש ולאכול ככה לוקחים בחשבון את הזמן לשחרית

וכן - אפשר גם להתפלל באוטובוס במקרה הצורך

בהצלחה!

אני חושבת שהעיקר זה להחליט שלא מוותרים על זה אף פעםבבושקה!

אם זה בראש שלך שאין מצב שאני מפספסת שחרית-תצליחי!

תמיד אפשר למצוא זמן, העיקר זה הרצון..

אני השנה עבדתי (בימי שישי) במעון והיה מאוד קשה למצוא זמן,

אבל ממש הקפדתי לא להפסיד, ומצאתי זמן...

בהצלחה! אשרייך!

אוף אני עד היום לא מצליחה להקפיד על זה בצורה נורמלית...סיווש

מאז האולפנא אני לא מצליחה...

זה באמת תלוי בתקן שלך. אני למשל הייתי מתפללת בהפסקות או בנסיעות... אבל כמו שאמרתי- זה לא רציני...

זה ממש תלוי בך[-]

אני ידעתי שמהרגע שאני קמה עד הרגע שאני יוצאת, לוקח לי שעה. יחד עם הזמן של הנסיעה, ידעתי לחשב מתי אני צריכה לקום כל יום.

ניסתי לעשות כמה שיותר דברים בערב לפני שהלכתי לישון, ממש כמו בכיתה א' - להכין תיק, אוכל, את הבגדים שאלבש וכו'. בעיניי זה חוסך זמן בבוקר..

אם מחליטים שלא אוכלים לפני התפילהצחקןאחרונה

בע"ה

זה עוזר להתפלל בזמן.

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך