בס"ד
למשחק כזה משפחתי [כ20 אנשים ילדים/מבוגרים/צעירים וכו] לכזה בת מצווה בבית שיהיה בו קצת תוכן?
תודה!!
יש לכם רעיון אולי-חבויבס"ד
למשחק כזה משפחתי [כ20 אנשים ילדים/מבוגרים/צעירים וכו] לכזה בת מצווה בבית שיהיה בו קצת תוכן?
תודה!!
ומזל טוב 
בס"ד
מכינים פתקים מקופלים מראש ומכניסים אותם לשקית. בכל פתק כתוב משהו (שקשור לבת מצווה או כל דבר אחר).
המשחק הולך ככה:
יושבים במעגל.
השקית נמצאת אצל כל משתתף כדקה. (אחרי דקה הוא עובר למשתתף הבא)
בסבב הראשון:
כל אחד בתור שלו (שאורך כדקה) מוציא פתק ומגדיר אותו ע"י משפט. שאר המשתתפים צריכים לנחש לפי המשפט מה כתוב בפתק. אסור לומר במשפט את המילה שכתובה בפתק. אם הקהל הצליחו לנחש - את הפתק מי שהשקית אצלו מניח לידו ומוציא עוד פתק וככה ממשיכים עד שנגמרת דקה ואז עושים את אותו דבר עם המשתתף הבא.
כשנגמרים הפתקים בשקית - בודקים למי יש יותר פתקים לידו והוא המנצח. אפשר לתת לו שוקולד ^^
בסבב השני:
אותו דבר רק שבמקום משפט אומרים רק מילה אחת (אותם חוקים).
סבב שלישי:
אותו דבר רק שבמקום מילה אחת מגדירים את מה שכתוב בפתק ע"י פנטומימה. (אותם חוקים)
היתה תוכנית שקראו לה הכל הולך והיה משחק כזה עם פנטומימה ותמונות לא זוכרת תשם
עשינו את זה בסניף היה מצחיק
וגם יש משחק שנותנים קטגוריה ואות והקבוצה צריכה למצוא מילה מצאימה
גם זה קורע
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים