אייך זה לצאת מהבית לדירת שרות??נועלההה
הי אני עשיתי שרות שנה אחת תקן בית בגן חינוך מיוחד שיקומי ומאוד נהנתי עכשיו אני מתלבטת אם לעשות שנה שניה מחוץ לבית אייך זה להיות בדירת שרות????
חוויה מיוחדת , מבגרת ומהנה מאוד! שווה...ברוקולי
תלוי...אבל זה יכול להיות ממש כיףיעל מהדרום
זה יכול להיות ממש כיף!!מירימוש

אבל נגיד חברה שלי ממש טובה התחילה שירות וקשה לה ממש עכשיו..אבל באמת זה כיף ואני קצת קצת קצת מקנה בה..אני עושה תקן בית!!כדי לך בהחלט לצאת!!

זה תלוי גם בבנות שתהיינה איתך בדירהיעל מהדרום
הדבר הכי טובאילת החן

שעשיתי בחיי!

אני לא למדתי בפנימייה בתיכון.. וכמו שכתבו, זה תלוי וזה יכול להיות קשה, ובאמת היה לי קשה לפחות ב4-5 חודשים הראשונים, אבל אחר כך זה ממש השתפר והתרגלתי לבנות, למרחק מהבית לנסיעות הקשות ולהתמודדות לבד בלי אמא שתעזור כמו שהיה כשהייתי בבית.

ועכשיו כשאני אחרי זה, אני יכולה להגיד שזאת בחירה ששינתה אותי מאוד, למדתי איך להיות בוגרת, אחראית יותר, וגם למדתי כמה זה טוב "לצאת מהבועה" כמו שאומרים. כי לא מבינים עד כמה זה בועה להיות בבית עד שיוצאים משם. וגם, לומדים להעריך יותר את המשפחה ואת הבית ואת הדאגה של אמא.

כייף כייף כייףףבתשירות בדימוס
יכול להיות בונה אבל כדאי לבדוק מראשארלט

אם המסגרת תומכת ומתאימה לך וכן הבנות.

תודההנועלהההאחרונה
אויש תודה נשמות עזרתן מאוד!!!
אבל נכון זה באמת תלוי אלו בנות היו בדירה
בהצלחהה לכולןןן!!
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך