איך זה יכול להיות שבשנת תשע"ה עדיין ידיהם של צ"ל כבולות?!?!?
איך יכול להיות שיש עדיין אומץ לערבים לקום ולזרוק אבנים?!?!
איך יכול להיות שמחבל זורק אבן ועוד יוצא מזה חי?!?
יודעים מה? הגזמתי... ויוצא מזה בלי מעצר,כדור ברגל, פצוע וכ'ו... איך זה שערבי זורק אבן וחוזר בנחת אח"כ לבית?
מזה הדבר הזה?!? אנחנו עם גאה או סמרטוט?
איך יכול להיות שח י י ל צה"ל חוטף מכות מכמה מחבלות פלסטיניות ועוד בסוף כ ו ל ם שם יוצאים בלי פגע?
איך זה יכול להיות שדווקא במקום שאני אמור להיות הכי מוגן, שזו המדינה שלי . חייל שלנו יחטוף מכות!?!?
אנחנו אמורים להיות גאים בזה שאנחנו יהודים, לא?
למה קצינים צריכים מיד לפרסם הודעה שהם הלכו משם כי אלו היו קטינים ולכן התחפפנו משם... את מי זה מעניין שהוא קטין? שההורים שלו ייקחו עליו אחריות!!!מעניין את סבתא שלי שהוא קטין!!! ואם האבן שהוא זרק הייתה הורגת מישו אז...?
ועוד עכשיו הוא מצויר כגיבור בעולם!! מי לעזאזל נותן את הנהלים של פתיחה באש? הרי שר הביטחון הוא בן אדם רציני ולוחם ברמ"ח אבריו, מפקד סיירת מטכ"ל, רמטכ"ל וכ'ו.... אז למה עדיין אלו הפקודות? מיום ליום רק מחמירים את הנהלים! וכל זאת למה? בגלל איזה בית דין שמעדיף שימותו יהודים מאשר פלסטינית מחבלים!!!אנחנו צריכים להתחיל לעמוד על דעתנו ולהפסיק לקבל פקודות מ"חברנו" מבר לים.... צריך להפסיק להסתובב עם נשקים בשביל הוואסח! אל לתת לחפים מפשע לחיות אבל להיכנס באבי אביהם של זורקי האבנים והמחבלים!!!
"להיות עם חופשי בארצנו!!!" הלוואי שזה יתגשם! נער שכואב ולו מהמצב ומתבייש עבור חיילי צה"ל
"