התחלנו בגמילה במהלך החופשה במעון . הלך ב"ה בסדר . כמובן לא לגמרי גמול , אבל התחיל את המעון במצב לא רע ומשתף פעולה.ואז ... במעון ביום הראשון (לקחתי אחרי 3 שעות) פספס פעמיים (לא נורא בכלל , גם המטפלת התנצלה שלא מספיק הזכירה לו , היה עמוס גם ככה) ומאז היום השני , והיו לו כבר ימים ארוכים (לצערי העבודה דוחקת..) מ- 7 עד כמעט 4 , והוא לא עשה בכלל פיפי כל היום התאפק . בימים שיכלתי לקחתי אותו לשירותים במעון ועשינו ביחד , גם כשהחזרתי . אבל במשך היום כל הזמן מתאפק , רק בבית עושה שוב בשירותים . ואפילו יום אחד קצת התנגד . מה עושים ? האם זה מסוכן? נורמלי ? (לא קרה לי עם אף ילד והוא ממש לא הראשון שלי) . יש לציין שהוא צעיר , שנתיים וחודשיים , אך עם רוב הילדים שלי התחלתי בגיל זה .
אני חושבת שזה עניין של הסתגלות , אבל חוששת שייגרם לו נזק (לכליות - כבר מישהי הפחידה אותי , ואפילו אמרה לי לחזור לטיטול - ואני ממש לא חושבת שזה נכון) . הבטיחו לו גם אתמול במעון גם הבטיחו לו הפתעה (פתית שוקולד ציפס ) גם זה לא עזר .
בבית מספיק לו "כל הכבוד".
הצילו ! אני ממש לחוצה מזה.
מלבד זה הכל הולך חלק במעון: שינה , אוכל , בכי קצר בבוקר ודי, זו כבר שנה שניה במעון, אבל לא עם אותה מטפלת.
אשמח להרגעה ועצות ..