ישלך חבר שאתה יכול להגדיר אותו כ- "חבר טוב"?
יש לך חבר שאתה סומך עליו ומספר לו ה-כ-ל, ולא מפחד שהוא באיזה שהוא שלב בחיים(לאוו דווקא עכשיו) ילכלך עליך בעקבות מה שהוא יודע עליך?
למי שאין, מרגיש שזה חסר לך?
אשמח לעונים.
ושהוא מצפה שאני אמסור את החיים שלי בשבילו.
זתומרת, אפילו לפי התורה אתה לא אמור לעשות את זה.
כשהיו לי חברים כאלה והייתי חבר שלהם, הרגשתי שיש לי חבר.
גם כיום יש לי אבל זה לא לגמרי
אתה לא יכול להיות לגמרי בטוח שהם באמת ימסרו את הנפש בשבילך.
וברגע האמת, אני די בטוחה שכל אחד מכם ימסור את הנפש בשביל עצמו. (שלא תתנסו ח"ו)
עצמו
בס"ד
אחת שאפשר לבכות לה לצחוק איתה ולשתוק לידה
בלי מבוכה
כזו שאני לא מפחדת להיות אני לידה

אבל אני לא מספר לו הכל- סתם כי יש דברים שהוא לא צריך לדעת. לא מפחד שהוא יגלה למישהו או משהו כזה.
יש לי אחת כזאת אבל אנחנו לא כל הזמן ביחד וזה וגם די יורדות אחת על השניה (בצחוק כמובן)
וגם זה לא נראה שאנחנו ה-חברות אבל אני יודעת שכשאני אצטרך אותה היא תשים את הציניות בצד ובאמת שתקשיב לי ותעזור לי וכן להפך ומבחינתי זה מה שאני צריכה... כי גם אם זה לא נראה שאנחנו ה- חברות כל עוד אני יודעת שהיא תהיה שם בשבילי ואני יודעת! זה מספיק לי...
יש לי חבר ממש טוב אחד, אני עכשיו בכיתה י"ב ומכיתה א' אנחנו באותה כיתה,מספר לו הכל אין סיכוי בעולם שהוא ילכלכך עלי...
נראלי שלהיות בלי חבר טוב שאתה יכול לספר לו הכל זה קשה,כי תמיד יש דברים שבא לך לספר למישהוא (חוץ מההורים
)
נחלאבל יש קצת הבדל בין חברות של 3 שנים ושל 12 שנים...
יהיה בסדר...
(ואין לי פחד שאי מי מהאנשים שקרובים אליי ילכלך עליי,
כי אם שפשוט ילכו לדרכם עם החתיכה של הלב שלי תקועה להם בידיים וישאירו אותי לבד.
ואני חושבת שהפחד הזה כן תקף כלפי כל האנשים האהובים עליי, אפילו אם הם קרובים אליי מאד)

יש לי כמה..2-3 חברים באמת טובים שאני סומך עליהם...ומתייעץ איתם
אבל אף פעם אני לא מספר הכל כי איך אומרים...כבדהו וחשדהו
רק לקב"ה אני מספר הכל
אבל לי זה מאוד חסר חברה טובה שבאמת אסמוךך עליה. יש לי נטיה להיות מאוד ביקורתית.
כרגע ישש לי את אחותי שאנחנו באמת חברותטובות ומספרות אחת לשניה המון דברים אבל היא עכשיו בפנימיה אז פחות.
והיא שונה ממני לגמרי, אנחנו לא דומות באופי בשום צורה. על מה שאני אומרת שיפה, היא תאמר מכוער והפוך.....ולמרות זה אנחנו מספרות כמעט הכל אחת לשניה... כמעט. למה? כי יש דברים שאני מרגישה שלא בהכרח צריך לדעת כדי לחזק את הקשר... זה רק שלי....וזה טוב לי ככה, ובכלל בכלל לא מפריע לנו להמשיך לספר אחת לשניה הרבה לצחוק לבכות לרדת אחת על השנייה ולדבר שיחות עמוקות על אלוקים וכו....אה והיא לא לומדת איתי ככה שממש כיף לי לפגוש אותה אחרי הרבה זמן! אם לא היה לי אותה היה לי מאוד קשה נראלי...
יש לי חברה ממש טובה!1
היא מכירה אותי הכי טוב ביקום והיא יודעת עלי הכווול! למשל אתמול היתי בבאסה מטורפת והיא ידעה את זה רק מהמבטים שלי![]()
ואני ממש לא חושבת שאי פעם היא תלכלך עלי....
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים