כל שנה לפני ראש השנה כולם מאחלים שנה טובה ומבקשים סליחה,
אם נחשוב באמת, זה לא תחפושת?? זה לא ליהיות צבועים עם עצמינו?! היום, יום חמישי כ"ו אלול התשע"ה אנחנו מבקשים סליחה ומתחרטים אבל אבל בעוד שלושה שבועות, יום חמישי י"ח תשרי התשע"ו איפה ניהיה ??הגיוני מאוד ששוב נדבר לשון הרב ושוב נפגע בחבר/ה ושוב נעשה כל מיני, אז על מי אנחנו עובדים פה?? היום אני מבקשת סליחה מההיא אז בעוד 3 שבועות שוב בטעות יצא לי לדבר עליה ?! בבשבע,בכתבה של ידידיה מאיר (היא מלפני שנתיים.. סתם ראיתי אותה שוב אתמול...) הוא מספר שביקשו ממנו לדבר לפני קבוצה מסויימת ברמה גבוהה בסיור סליחות, כשהגיע לדבר הבין שמדובר באייל גולן בכבודו ובעצמו, אייל גולן, חזר מהופעה בבריכת הסולטן (וכל אחד יכול לתאר לעצמו שהופעות כאלה הם לא ההכי שבהכי ...)ישר לרחובותיה של ירושלים, ישר לבית הכנסת להגיד סליחות, להגיד אשמנו בגדנו חטאנו... כשיצא מבית הכנסת הוריד את הכיפה הלבנה וחזר לעינייניו, אז עם מי אתה משחק פה?? יש את המשל עם איזה רב (ברח לי השם ) וחסיד שלו, שהיה גדל אצלו יום יום ורבי היה מטפל בו במסירות,גדל הנער והתחיל לצאת אל עולם העסקים... התחיל להסתובב בין הנוכרים בעסקים ובשכורה ויום אחד חשב לעצמו, עם הלבוש היהודי לא הולך לי, ועבר ללבוש כמו הנוכרים, פעם בשנה היה חוזר אותו נער אל הרבי ולובש את בגדיו היהודים, עד שחשב לעצמו, מה אני עובד על הרבי שלי?? אני לא באמת ככה!! והשנה הגיע בבגדיו של הנכרי, כשהגיע לרבי ראה שהרבי ניהיה עצוב ואמר לו הרבי, אני ידעתי שאינך הולך בדרכה של היהדות ברחובות השוק, אני ידעתי שהורדתה את בגדיך היהודים אבל כשבאת אלי, בזמן הכי אמיתי שלך הייתה עם הבגדים של היהודי!! בזמן הכי אמיתי של אייל גולן הוא היה עם כיפה בזמן הכי אמיתי שלנו אנחנו מבקשים סליחה, והחזרה בתשובה זה האמיתיות שלנו!! כל השאר זה התחפושת...כל משך השנה שאנחנו חוטחוטאים זה התחפושת!!
אז אחרי כל ההקדמהה זאת, נכון שאולי זה נראה קצת הצגה וככה עושים אז גם אני, אבל לא!! זה בא מלב אמיתי לגמרי שמבין שעם כל מדברים ודנים פה בטוח היו פעמיים שמישהו נפגע!!
בין אם זה שאמרתי משהו פוגע או התעלמתי או לא התייחסתי מספיק, שום דבר לא מתוך כוונה לפגוע ולהעליב!!
אז אם יש משהו ספציפי שנפגעת ממנו בבקשה תגידו לי!!
שנה טובה באמת, שניזכה לשנה של גאולה אמיתית.
כתיבה וחתימה טובה! סליחה...
יש פה אנשים מדהימים!
והלוואי ותקחו את זה באמת בקטע אישי כל אחד ואחד ולא כהודעה כללית!!

סליחה על האורך