אני צריכה אנשים לדבר איתם ואני צריכה שיהיה לי על מה לדבר ואני צריכה אנשים שישפיעו עליי כי אני מושפעת מאוד וזה בסדר ואני צריכה לעשות עם עצמי משהו גם כשיש זמן פנויי כי לעשות את מה שאני עושה עכשיו אוכל אותי מבפנים אבל אני נחסמת ולא מדברת ולא יודעת על לדבר ואיך לדבר ואני נתקעת וזה מבאס אני רוצה שיעבור קצת זמן כדי לקבל כבר תשובה לשאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן אבל הסיכוי שתהיה תשובה חיובית קצת נמוך וגם אם תהיה תשובה חיובית העובדה שאני ככה עושה לי קשה ואני רוצה דברים ולא רוצה דברים ומתחרפנת לאט אבל בטוח ואני פולשת לכם לפורום כי אני חושבת שזה מקום שהייתי רוצה להכיר אם הוא היה מציאותי או אולי סתם אני פולשת כי ככה אני כאילו לא כותבת כי זה פה ואני עם פצלש וותיק וחבר שלנו ואולי אני פה סתם כי אני בנאדם חלש אופי אני לא יודעת ולא יודעת אם אכפת לי ומה פתאום ראש שנה וחגים זה זמן שחושבים על מוות ואני לא רוצה לחשוב על מוות בכלל בכלל ויש בנאדם שבאלי לדבר איתו ואני לא בטוחה שיש לי איך או על מה אבל אני רוצה שיהיה לי איך ואני כבר אמצא על מה ואני רוצה שהוא יעזור לי למצוא על מה לדבר על הזמן ואני רוצה שהוא יהיה כל מה שאני חולמת שהוא ואני גם רוצה חברות שלי אפילו שיש לי חברות אני רוצה להיות חברה של חברות שלי ואני רוצה עוד דברים שאני לא יודעת מה הם אבל אני ממשיכה לכתוב כי כאילו עשיתי לי תרגיל של כתיבת רצף אני חושבת שהגעתי למסקנה אני רוצה משמעות נקודה
קראתי מה שנכתב לי וזה קשה לקרוא וקשה להבין