אז ככה- אני רוצה לתרום שיער לחולי סרטן לאן לפנות?
וזה באמת נכון שאחרי שגוזרים הספרית מקצרת עוד? (כי אז השיער שלי באמת יהיה קצר..)
תודה רבה ושנה טובה!!!![]()
אז ככה- אני רוצה לתרום שיער לחולי סרטן לאן לפנות?
וזה באמת נכון שאחרי שגוזרים הספרית מקצרת עוד? (כי אז השיער שלי באמת יהיה קצר..)
תודה רבה ושנה טובה!!!![]()
תפני לזכרון מנחם![]()
נראלי שאם את אומרת לספרית לספר את המינימום שצריך אז היא לא תספר עוד...
יעלה !
אני תרמתי לפני חצי שנה אבל תבדקי באתר שלהם אמור להיות כתוב כל המספרות שעובדות איתם...אני אישית הסתפרתי בבית....אבל חברות שלי אמרו שככה הם תרמו.....בהצלחה!!!!!כל הכבוד לך!!!!
חח
![]()
נחל
אהבת ישראל!!חוצמזה.. יש הרבה בנות עם שיער מתולתל ככה שאת יכולה להיות רגועה....
גם בזה אפשר להשתמש

אהבת ישראל!!
אז ככה. אפשר להתקשר לזיכרון מנחם. יש מין- הסתם את המספר באתר שלהם.
אני תרמתי את השיער כשהייתי קטנה ועשיתי פטרייה, וזה לא היה כ"כ נורא, (כי הייתי קטנה), אז מומלץ לתרום בגיל קטן. אבל עכשיו זה כמובן לא רלוונטי.. ובקשר לאורך של השיער- זה באמת לא נורא! תלויי עד כמה קצר כן?! אני הסתפרתי לא מזמן עד טיפה מעל הכתפיים, וזה ממש לא היה נורא! זה אפילו היה דיי יפה..![]()
(אולי זה בגלל שיש לי שיער חלק.. לא יודעת.. קיצר-) וסתם שתדעי ששיער קצר זה פשוט מ-מ-כ-ר-!-! אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל זאת האמת..
אז בהצלחה ושכוייח!!
כותבת מנסיון אישי.... לא מנסה להוריד אותך חלילה מהמצווה אלא רק אומרת שלי היה אחר כך ממממממששש קשה!!!! משיער סוף גב נהיה לי שיער שלא הגיע לכתפיים!!!! בכיתי לאמאשלי.... אבל הרגשתי סיפוק עצוווםםםםם!!!!!!
אקיצר תבדקי כמה מספרים אותך...(לי אמרו 25 וגזרו לי צמה של 40!!!) שלא יהיו פשלות..............
בהצלחההההה!!!!!!
אני מכירה משהי שיש לה שיער ממש ממש מתולתל והם לא קיבלו אותו....אבל את יכולה לנסות לברר בכל זאת...
נחל

לא נראה לי שיש אם זה בעייה
שולמית מילראחרונהזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים