וואיי אני בסה"כ שישסטית ופשוט נמאס לי מהלימודים!!shira935

אין לי כח. לא בא לי ללמוד...

אם הייתי יכולה לא הייתי באה לאולפנה.. אבל יש לימודים.. ואני לא יכולה אחר כך להשלים הכל.. אווףף..

באמת שזה קשה.. זה באמת יכול להכניס אותי לדיכאון... למה זה שווה את זה?!!

וואי ממש!אוהבת את מלכנו
אבל הואים שלי אמרו לי משו קממש עודד כי אני בול במצבך רק שביעיסטית... בעצם הלימןדים זה לא באמת בשביל לתת לך ידע, כאילו גם אבל לא רק.. כי בתכלס שוכחים את כל מה שלומדים בביצפר.. אבל בביצפר הולכים בשביל לקבל כליםשיעזרו לך אח"כ לתרום במורה הכי משמעותיתי בעמ"י במה שאת טובה בו! ככה אחר כך אפשר ללמוד מקצוע שאת באמת אוהבת והוא מעניין אותך, ויש לך כלים וידע מהביצפר בשביל זה.. כאילו זה מכין אותך לחיים אחר כך.. שבהם תהיה לך עשיהה מאוד משמעותית בה את מממשת את הפוטנציאל שה' נתן לך..! בהצלחה:-*
תחשבי עלזה שזה עובר וזה באמת שטויות.שִׁירָה

את לא שמה לב ופיתום-בלופ! את שביעסטית!

כשצריך ללמוד תלמדי כי זה באמת חשוב ואינמה לעשות אלה הם חיינו=) גם עד עכשיו פחות או יותר באמת למדנו דיי סתם וחוץ ממתמטיקה קצת אנגלית קצת עברית והלכה-אז שומדבר לא נכנס לבגרות/משמעותי וחשוב לחיים, ויותר מחצי מהיסודי גם בכלל לא זוכרים (לצערי..אם כבר למדתי אז לפחות שאזכור..=/) אבל עכשיו מהחמישית-שישית אז באמת צריך את מה שלומדים בשביל הבגרות. וזה מגנים ובגרויות פנימיות וקיצור..צריך אתזה. ותעודת בגרות גמכן צריך..עם כל הצער שבדבר..

אז זהו.אינלך ברירה אלא ללמוד=) אז תלמדי. אבל באמת זה עובר מהר אז זה לא כזה נורא.

וגם- בהפסקות, אחה"צ, חופשים וכאלו- אז תהני תכייפי תשחקי תעשי מלחמות מים תסרגי ותציירי ותבשלי ותפתרי תשבצים. לוידעת מה שאת אוהבת.  ותהני מהחיים ותנצלי אותם! כי זה עובר מהר אז שלא בטעות תמצאי ת'צמך בסוף שנה-אופס.אז מה עשיתי?הברזתי מזה..ומזה..ולא למדתי..וגם לא עשיתי דברים שהיה לי כיף לעשות..ולא התקדמתי בעבודת ה'..ובבין אדם לחברו.. כי בשנים האלה גם תוך כדי הלימודים (בלימוד למבחן,בעשיית שיעורי בית) וגם בפעילויות של הלא לימודים-  אפשר ממש להגבש עם הכיתה ולהתחבר לחברות אז תנצלי אתזה ותהני=)

יאו.זה היה לי טוב. סורי אם לא עזר לך.. אבל עזרת לי בעצמך=) תודה. ובהצלחה בכ"ז!..

בשביל חברים, בגרות, מסגרת, אוירהדנאויא12345

אם תהיי כל היום בחוץ, מה תעשי עם כל הזמן הפנוי? תחשבי על כל השיעמום, אין חברים, אין לימודים, אין מסגרת, מה יש לעשות?

ואם עדיין את רוצה, יש מקומות לימוד אלטרנטיבים של לימודים רק כמה שעות מרוכזות ביום לבגרות וזהו.

ותתעודדי, בשביעית הרבה יותר קשהבוכה

וואי ממששש אני גם כולה שישסטית~אורטל~

ובקלות נכנסת לדיכאון בגלל הלימודיםםמטורלל

^^אין סיכוי.. ההורים שלי ממש לא בקטע...shira935

תודה רבה על כל התשובות...

אל יאוש!בלדרית
קודם כל, זה עובר, נכון שיש לך כמעט 3 שנים אבל תאמיני לי, זה עובר בטיל.
תנסי אולי לשבור שגרה, לצאת יום אחד לטיול, ללכת לחברה אחרי הלימודים, לארגן ימי הולדת..
ואת יכולה לבוא עם ספר לכיתה, זה מה שאני הייתי עושה.
תנסי לגרום ללימודים לעניין אותך בכוח בהצלחה!!סבבה אגוזים!

וואי אני מזדהה באלף מליון אחוזיםקול דממה
ומתמטיקה ואנגלית תתקשרי בכיף.
וואיי כ"כ מבינה אותך!! וזה לא שווה את זה בכלל!זאת אני...
אני נורא אשמח לדבר איתך אני הייתי גם כזאת ממש!!!
תגידי תודה!! יש חמשושות בעולם!!פוסעת

אני איתך...פשוט עושים מהלימודים שמחה וצחוק...דרךחדשה_

שתכנסי לשיעור בכיתה ותסתכלי על כולנו;)..תראי שיש את הבנות שעושות רעש וזה עושה את הכיף!

תבואי...

|געגועים|

בתור אחד שהרגיש כמוך שנה שעברהעוד יהודי

ועדיין מרגיש...

וואלה, בדיוק אותו דבר.

אבל כשהיה לי, וכשיש לי רגשות כאלה, אני חושב על זה שאיך אומרים? -

קשה באימונים קל בקרב.

עכשיו יש 4 שנים (רק!!!!!!!!!) שעושים בגרות, ובהן קשה ומבאס,

אבל אח"כ יהיה לך זמן להשלים את זה??

מניסיון של אחד שמכיר כמה שסיימו מזמן תיכון בלי בגרות -אין זמן להשלים.

אז תנסי ליהנות ותנהי מהשנים האלה ככל שאפשר,ואח"כ כבר תלכי לדברים שיותר כיפיים ומעניינים.

בהצלחה!!

כעע אני מסכימה.. אבל זה בדיוק מה שמתסכל..shira935אחרונה

שאתה חייב.. גם אם זה ממש ממש קשה לך..

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך