או בעצם, קצת גדולה...
אני ממש חלש אופי, ומושפע יותר מדי מהחברה.
זה מתבטא בכך שאני יותר מידי עסוק באיך החברה חושבת עליי, ודורש מלא צומי, זה גם הוביל אותי לעשות כל מיני דברים מפגרים בשביל זה (לעשן לדוגמא
)
מה לעשות עם זה?
או בעצם, קצת גדולה...
אני ממש חלש אופי, ומושפע יותר מדי מהחברה.
זה מתבטא בכך שאני יותר מידי עסוק באיך החברה חושבת עליי, ודורש מלא צומי, זה גם הוביל אותי לעשות כל מיני דברים מפגרים בשביל זה (לעשן לדוגמא
)
מה לעשות עם זה?
להתפלל על זה הרבה
להתחבר לחברה טובה יותר
איתו.
תחילת מודעות לבעיה
היא כבר חצי פיתרון.
בע"ה תצליח.
לחשוב- למה חשובה לי דעת החברה?
מה יש בי שייחודי רק לי?
ויש. בטוח.
לאט לאט
כשבונים לאט אבל בטוח- ביטחון עצמי- מתוך כנות והבנה ש"אם אין אני לי- מי לי"
אבל מצד שני- "אין חבוש מתיר עצמו"- ואני כן מסובב בהרבה אנשים שאוהבים ורוצים בטובתי.
התקדמות והצלחה
יהיו מנת חלקך.
תתחיל קביעת יעדים קטנים קטנים. פיצים.
לאט לאט חוויות ההצלחה ייתנו לך פתח לעוד "אתגרים" גדולים יותר
עד שבע"ה תופתע לטובה לגלות את עצמך ואת האור שלך
לסביבה.
ולעצמך.
וכולם ירוויחו !
בהצלחה רבה רבה!
וזה ממש תקף לגבי זה! פתאום תעזה משהו ממש הפוך ממה שהחברה מצפה, משהו שמעיד שממש לא אכפת לך.. ואולי לאט לאט תאמץ את הגישה ותתחיל לגבש דעות משלך. גם לגבי העישון, אז לגבי דברים שאתה מושפע מהם ברמ שהם מזיקים, נראלי כדאי שתציב לעצמך גבולות ברורים למה שאתה מרשה לעצמך ומה שלא. וכך תנהג בזהירות ותברור כל מעשה לפני שאתה עושה אותו, אם הוא בסדר מבחינתך או לא..
מקווה שעזרתי!!! מלאא בהצלחה
גם להעיר פתאום על לשון הרע זה מספיק כדי לעשות משהו הפוך משהחברה מצפה..
של חברה.. כמו שאתה אומר.. להיות מושפע...
|מי נהר!
קודם כל, אין לי מושג בן כמה אתה אבל זה נשמע שאתה כזה 15-18 (?) וזה אומר שאתה בגיל וזה לא דבר כזהה בעייתי/ספציפי בך... מה שאני עשיתי כשהגעתי למסקנה שזה לא יכול להמשך ככה יותר- ישבתי עם עצמי וחשבתי מה השתנה בי לטובה ולרעה..ובאיזה השפעה זה קרה...ומה אני אוהבת בזה ועל מה הייתי רוצה לוותר... וככה לחשוב איך בעצם אני גורמת לעצמי לא לעשות/לחשוב/לראות וכו... וואי זה ארוך לי קצת קשה...עדיף באישי אם רצית פרוט...בשמחה!!
בהצלחה!תשאל את עצמך מה הקב"ה היה אומר על זה. לא בטוח שהיה מסכים שתעשן. יתרה מכך, חברה שדחפה אותך לעשן. היא לא כל כך טובה, ובהחלט עדיף להתרחק ממנה. מעניין מה עוד היא גורמת לך לעשות? חג שמח
ורק לא להיות בחברה רעה.
אבל אם יש לך אלטרנטיבה (כגון- חברה טובה בסביבה) כדאי לנסות קודם להתחבר עם הטובים ולהימצא בחברה טובה לפני שהולכים לחיות במדבריות...
נשמה שלי!אין בעיות יש אתגרים!!
-דרוד וינברג ז"ל-
בס"ד
(כמובן שזה בחינת אקמול ולא טיפול שורש..)
להזכיר לעצמי- שהשי"ת אוהב אותי מאוד מאוד, וכל מטרתי בזה העולם היא רק לעבוד את ה', לא את חבר ולא את עצמי, וממילא אני עושה עכשיו מה שנכון בעיי השי"ת, לא בעיני החברה..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים