קרה גם לכם שהרגשתם רגש לאדם מסויים וזה לא הרפה ממכם הרבה זמן?
אני די "דלוקה" על מישהו כמה חודשיים ולא מצליחה להרפות/לשכוח ממנו...למישהו יש רעיון מה לעשות??תודה
קרה גם לכם שהרגשתם רגש לאדם מסויים וזה לא הרפה ממכם הרבה זמן?
אני די "דלוקה" על מישהו כמה חודשיים ולא מצליחה להרפות/לשכוח ממנו...למישהו יש רעיון מה לעשות??תודה
ראה תגובה שכתבתי למטה
תשובה לשאלה

את יודעת, בשביל שנדע מה לייעץ לך, צריך להוסיף עוד קצת פרטים, מי הוא, איך הוא קשור אלייך ומתי את רואה אותו וכו'..
יש בעיה בכלל שנער ונערה יהיו חברים? אם כן למה?

לא כל היום לחשוב...אבל וואלה שני חברים ונחמד להם אז למה יש בעיה עוד לא ראיתי מקום בתורה שכתוב שזה אסור
...

אז אם את אומרת שיש פה אנשים עם ניסיון שיסבירו...

ראה:
http://www.kipa.co.il/ask/show/244772-חברות
דבר כזה מנוגד ביסודו ליסודות של צניעות והרחקה ממי שאינה אשתו,וכשהקשר אינו למטרות היכרות לנישואין (ובקשר למטרות היכרות אין חשיפה רגשית וקרבה באותה רמה כמו ששכיח בקשר של חברות שאינה במסגרת כזו) אין לו מקום,והוא לא יכול להתיימר להיות תחליף.
זאת מבלי להכנס לסכנות שבקשר כזה שיכולות לגרור את האדם למקומות גרועים יותר
הפחד זה שזה יגיע למקומות קיצוניים אבל תכלס שניים שבא נגיד שומרים נגיעה ושניהם "דוסים" והם חברים טובים אין כמעט סיכוי שזה יגיע לרמות כאלה...
אם אתה מדבר איתי על הוכחות אז לא חסר כאלה שיצאו מבני עקיבא והתחתנו בסוף. ואם אתה אומר את ההוכחה על כאלה שאתה מכיר ושהם בסוף נפלו אז גם אני מכיר (אבל באמת) זוג שהיו חברים מאוד טובים הוא היה בישיבה והיא באולפנה ובסוף הם התחתנו והיום הוא רב(אם זה משנה)... אז הוכחות לא כל כך מוכיחות... כי יש לשני הצדדים... תן לי מקום שכתוב בו שאסור... הלכה ולא עוד איזה מקום שאיזה רב אומר שזה אסור ולא מביאים מקום כי כאלה אפשר להביא הרבה...
אוהבת את מלכנוזה נשלח בטעות.. התגובה למטה
אבל... עזבו רגע תפן ההלכתי שאומר שזה לא טוב. זה גורם להפסדים בחבר'ה בכיתה בחבר'ה בשבט וכ'ו וכ'ו זה ניסיון מאוד מאוד מאוד קשה!!!! אבל לפי מה שאומרים הגדולים( סתם כבדרך אגב אני נמצא בערך באותו מצב....) שזה יותר טוב וזה יוסיף רק טוב אם נשמור על עצמנו מקשר חברי עם בני המין השני.. שבעז"ה נצליח!!!! נ.ב נזכרתי בזה עכשיו באיזה מכתב שהביאו לי שמישו כתב שהיה נער והיה לו חברה והוא כותב שהוא אמר לעצמו שהזה לא ישפיע עליו והוא יישאר רגיל והוא ישמור נגיעה וכו וכו הוא כותב שם שכל מה שהוא אמר הוא פשוט לא הצליח לקיים!! הוא כותב " חבר'ה לפחות אל תעבדו על עצמכם שלי זה לא יקרה! אני אמרתי שאני אשמור נגיעה ולא שמרתי....בלשון המעטה... והוא כותב שזה גם גרם לו בעיות בדייטים אחכ...) קיצר סיפור לא טוב..." קיצר אז שבאמת נצליח לשמור על עצמנו מ כ ל דבר שיכול לעשות לא טוב.... בהצלחה!![]()
ואחרי ככמה זמן זה עובר.
קשר כזה אסור מלכתחילה משום צניעות ללא קשר להתדרדרות נוספת.
לגבי התדרדרות נוספת,כמו מה שאמרו אין אפוטרופוס לעריות,המציאות לא עובדת כך גם אנשים שניסו והיו בטוחים שאם הם שומרים נגיעה הכל יהיה בסדר הגיעו למקומות גרועים (יש טווח רחב של מקומות גרועים).אך כאמור זה אסור גם אילו היינו מפנים את הפרמטר של התדרדרות (ולא שניתן לפנות אותו)
זה לא בעיה כל כך גדולה לחשוב אחד על השנייה הכי הרבה תיהיה פחות מרוכז בגלל זה לאסור או לשלול?...
כמו שמעיין# אמרה-
זה ממש מעסיק והמחשבות לא מפסיקות, בקיצור לא "המצב האידיאלי".
תמיד,גם אני -בדיוק(!)- באותו מצב...כולם אומרים שחבל על הגיל כי זה סתם המון טרדה על הראש כאב וקושי וזה הבעיה העיקרית...(אבל ברמת העיקרון זה לא כל כך בעיה...)
"אל תרבה שיחה עם האישה, באישתו אמרו (אל תשאל אותי למה) ק"ו באשת חברו".
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים