בעקבות השאלה על אחמד טיבי, שמתי לב שיש עוד כמה חברי כנסת שלא שמענו מהם כלום בזמן האחרון. אלה שלא יפתיע אותי שאם הם ימשיכו ככה - בפריימריז הבאים במפלגותיהם הם לא ייבחרו ליותר גבוה מהמקום בו הם נמצאים. למה? איך? כמה? הכל לפניכם ברשימה מסודרת. יכול להיות שיהיו כאלה שלא יסכימו, בכל זאת, זה מה שאני מרגיש:
- מירי רגב - זה לא שמירי רגב לא עושה כלום. פשוט התרגלנו שהיא עושה המון, וזה לא מה שקורה עכשיו. והיא עכשיו שרה, בכל זאת.
- זאב אלקין, יריב לוין - ה"צוות" המוכשר הזה פשוט נעלם מהליכוד ומהכנסת בכלל. נראה לי שהסיבה (שקיימת גם אצל מירי רגב) היא תפקיד השרות. זה דבר חדש עבורם ובוודאי כל אחד מהם לומד חזק את התפקיד.
- סיעת כולנו - אין מה לומר. חוץ מהאיש העומד בראשה - אין קול מ"כולנו". לא חוק, לא נאום, לא מחאה, הסכמה. כלום.
- ניסן סלומינסקי - הבנאדם נכס אדיר לבית היהודי, אבל נראה שמאז שהוא כבר לא יו"ר הכספים הוא משקיע פחות בתפקיד החדש.
- אריה דרעי - ... חבל, הבנאדם עובד רק בבחירות.
- ציפי לבני - זו בהחלט ללא ספק הנעלמת הגדולה. מאז ביטול הרוטציה וההפסד בבחירות - ציפי לבני לא נשמעת, בניגוד ליתר חברי מפלגה (שמה שכן יש לציין, אלה אלו הבאים מ"העבודה", ולא מ"התנועה").
- אחמד טיבי - כבר נאמר. לא הפגנות, כמעט לא צעקות. ברוך ה'.
- יעקב פרי - תאמינו לי, לא ציפיתי ממנו למשהו מיוחד. לדעתי יפרוש בקרוב.
- סופה לנדבר - ע"ע יעקב פרי
אם הייתי במקום האנשים שברשימה זו - הייתי נכנס לקצב...