מרגישה לא טוב עם עצמי!מישו טישו?!
בזמן האחרון אני מרגישה פשוט מבולבלת מכל המצב הזה שהמדינה נמצאת בו !!!!
יש לי דעות הכי ימניות שיש אבל זה בזמן האחרון הולך ובא..
אני מרגישה לפעמים שאני לא שונאת ערבים שאין לי כח לשנוא אני שומעת על פיגועים ואני לא כועסת כמו כשאני בתקופה האחרת..אין לי דעה פתאום מגובשת על הערבים!
עולות לי מחשבות שאפשר להבין אותם - וישר הקול מבפנים צועק עלי ואומר לי מה פתאום!! אבל הקול הראשון גורם לי לנסות להבין את הערבים שחושבים שזאת ארצם..
אני רואה קטעים שהערבים נואמים נגד ישראל ואומרים לרצוח יהודים ובזמן האחרון זה לא 'מדגדג' לי..
אני לא יודעת מה..חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכל ההרהורים המגעילים האלה נובעים מכך שאין לי מספיק הוכחות שהארץ שלנו!!שכל מה שכתוב בתורה זה אמת..
ורע לי עם זה !!!!
אני יודה לכל מי שיחזק אצלי את הצד הימני ע'י הוכחות שהתורה היא אמת ושזאת ארצינו!!!!!!
תודה מראש!
אני כתבתי את זה?? אמאא כתבת לי את המחשבות!!-אני-

נראלי זה לא מדגדג לך בגלל שחיקה..~אני~

פעם כשהיינו שומעים על פיגוע זה היה וואווווו..אבל היום כל יום יש אז זה כבר לא מרגש

"בראשית ברא אלוקים.."אוהבת את מלכנו
ה' ברא את הארץ, בכוחו נתן ובכולו לקח..הארץ של ה' והוא בוחר למי לתת אותה! על זה כולנו מסכימים.. אז הוא בחר לתצ אותה לעמ"י!
לכי למישהו שבאמת מביןנהר המתגבר

תשאלי מישהו שבאמת מבין בכל הנושא זה יכול להיות אפילו אבא שלך ואותו אדם יסביר לך על גבולות 67 על זה שהגענו לפה והיה פה שממש על זה שהגענו לפה והאום הסכים שזה יהיה שלנו קיצר אני גם לא הכי מבין אבל שאלתי פעם מישהו שמבין והוא הסביר לי הכל...

אור הרעיון של הרב כהנאעבד נרצע למלך

http://www.rabbikahane.org/BookView.aspx?id=34

[בפרקים הרלוונטיים]

(לא למדתי אותו, אבל נראה לי שיכול להיות מתאים)

ברור יסודי זה הפיתרון!

זאת בדיוק המטרה של התקשורת...מומלץ להפרד מהםפשושון

זה ממש לא נכון...נהר המתגבר

כי אז מה אתה בורח מדעות של אנשים אחרים?... אתה לא מוכן לשמוע עוד דעה? אולי הם צודקים... במקרה הזה לא אבל בכללי וגם כאן הדרך הזאת לא נכונה לברוח...

זה לא נכון... ואני אגיד לך גם למהפשושון

קודם כל אני לא סותר את העניין של ללמוד תורה ולדעת שהארץ של הקב"ה וברצונו נתנה לנו.

אבל מעל הכל... זה חרטה להגיד שזה דעות של אחרים. זה לא דעות!

הם פשוט שוטפים את המוח לציבור עם שקרים ומנטרות ואז זה חודר בלי ששמים לב...אין להם שוב הסבר הגיוני

פשוט הרבה רעש וצלצולים...ובצורה מאסיבית! אבל שמישהו יגיד ההפך מהם ישר יסתמו לו את הפה..

אז מי כאן בורח מדעות של אחרים???  תשובה נכונה: התקשורת!!!

לכן צריך פשוט לברוח מהם כמה שיותר מהר... 

סתם לידע כללי... סקר שהיה לפני כמה זמן הוכיח שהתקשורת שולטת כמעט באופן מוחלט על המוח של 98% מהישראלים

אולי תקחי את הספקות האלה למקום חיובי. (הולכים לסקול אותי פה)א"י זה קשה

הספקות האלה מאפשרים להתקדם הלאה בתפיסה האמונית והדתית שלך וזה לא טוב להתייחס אליהם כאיום. את צריכה באמת להעלות את השאלות ולהציף אותם ולברר אותם באמת מחדש. לא להתכחש להם.

יש בכל דבר צד של אמת וגם בנטיה המוסרית (הלא במקום לפי דעתי) השמלאנית יש צד של אמת, והבקורת השמאלנית צריכה לגרום לנו לברר את דרכנו ולתפוס את האמת והנכון שבשיטה השמלאנית. למצוא את התוך הטוב של השיטה שלהם ולהתקדם איתו הלאה. לדוגמא זה שיש לך רחמים והבנה כלפי האויבזה לאאומר שיש לך בעיה. זה אומר שאת מבינה את המורכבות של המלחמה שלנו עם הערבים ומכאן את יכולה להתקדם הלאה ולברר לעצמך את דרכך (לפי דעתי אנחנו צודקים!) ובעז"ה ה' להגיעלאמונה גבוהה יותר.

דבר ראשון-גם זה לטובה.אני77

לצערינו ובעוונותינו, כמעט בכל דעה יש קליפות. וגם בשנאה לערבים יש קליפות (במיוחד כשהדגש הוא יותר על שנאה לערבים ופחות בקטע החיובי של בנין הארץ וכו'). וקצת בלבולים כאלה מסייעים להסיר את הקליפות. וגם בכעס ורתיחה בדר"כ יש קליפות.

הארץ שלנו כי הקב"ה בחר בנו לבנות פה את ממלכתו, וכל מי שרוצה להצטרף אלינו ולעמוד לצידנו לעבוד יחד את ה' ולהיטיב את העולם-מוזמן בשמחה. ואם בא אדם ורוצה לגרש אותנו מכאן זה עצמו פשע כלפי אלקים, וגם בסברא פשוטה האדם הזה הוא פושע, כי הארץ הזו היא ארץ אבותינו. וכל שכן אדם שרוצח אנשים ומאיים עליהם במלחמות בגלל שבטפשות ועזות מצח הוא רוצה שיתנו לו מה שלא מגיע לו.

ווואו תודה רבה לכולכם!!!!!!!מישו טישו?!
באמת שהתגובות עזרו לי!!
תודה למי שימשיך..
בכייף!נהר המתגבראחרונה

בשמחה!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך