עין כרם - ממליצה בכל פה!!!
בגלל היחס האנושי, בגלל הידע המתקדם בתחום לידה פעילה, בגלל האפשרות של שילוב של אפידורל עם לידה פעילה, בגלל המקלחת בחדר הלידה, בגלל מחלקת ביות מלא.
הסתייגויות שאני ממליצה לקחת בחשבון (ועם זאת ממליצה מאוד על עין כרם): הידע שלהם בהנקה מיושן, וההמלצות הניתנות יכולות לעיתים להרוס הנקה, לכן בתחום הזה לא להסתמך עליהם בכלל. בנוסף - במידה ושוהים באשפוז בשבת - מומלץ לקחת בחשבון שלא להשתחרר במוצאי שבת. את חלק מהבדיקות ילחצו לעשות בשבת, ויש עם זה בעיה, מאחר ואין חשיבות רפואית שהן תעשינה דווקא באותו הזמן, אלא הן רק בדיקות שנצרכות לפני שחרור.
דולה - ממליצה מאוד מאוד על יפעת!!
היתה מעולה!! תמכה בי בלידה עצמה, עזרה לי מאוד עם הצירים, עזרה לי עם ידע רלוונטי לדברים שהיו במהלך הלידה.
נראה לי שאילו לא היתה מתלווה אלי, היה לי מאוד קשה להתמודד איתה. קשה לדעת לאיפה הייתי מגיעה. אבל מניסיון מלידות קודמות - אני מניחה שהייתי חווה אותה כטראומה גדולה, ונעזרת אחר כך כדי לעבד אותה.
בפועל - חוויתי את הלידה הזאת כלידה חלומית!! מכמה וכמה סיבות, וליפעת יש חלק משמעותי בהן!
יועצת הנקה - ממליצה מאוד על חנה לדווין!
חנה היתה יו"ר IBCLC בארץ, ובנוסף יש לה ידע מקצועי נרחב מאוד בכל מה שקשור בהריון ולידה.
הגעתי אליה 5 ימים אחרי לידה פצועה, כאשר כל הנקה לוותה בכאבים חזקים. היא אבחנה לשון קצרה. הראתה לי תרגיל להארכת שריר הלשון, ובנוסף כיצד להניק אותה בינתיים. כבר כשהייתי אצלה הנקתי ללא כאב (למרות שהייתי פצועה), ובהמשך גם. לילה קודם קניתי פטמות סיליקון ומשחה לפצעים, ב"ה מאז שנפגשתי איתה לא השתמשתי בהם יותר. היא נמצאת בנתניה, ובכל זאת החלטתי לנסוע אליה, נסיעה של שעה בערך, ואני שמחה מאוד עם ההחלטה, וממליצה עליה בכל פה.
)