שמישהוווו במדינההה הזאאאתת יעשהה משהווווו
אלווווווקיםםםםם
פתחתי היום את המחשב כדי לראות איזה עוד פיגוע יש...
די עם המציאות הזאת!!!!!!!!!!
ארץ ישראל נקנת ביסורים זה נכון.. אבל עד כמה?? העם התעורר!! בעזרת ה רק עוד קצת קצת ערנות הגאולה באה!! אמןןן
אבל זה מוחין דקטנות.
ה' דורש מעימנו קודם כל להזדעזע ולפעול משהו רוחני וגשמי (לענ"ד מלחמה). אח"כ תבוא גאולה.
יהי רצון שנזכה לגאולת אחישנה ולא גאולת בעיתה.
אולי צריך עוד אבל בהלחט זה נראה שאנחנ וקרובים יותר מתמיד
זה נכון שהאנשים מתל אביב הם לא כמונו, אבל איזה נשמה יש להם-
בסוכות למי שלא שמע היה איזה פרוייקט של קרוב ללב (אירגון להפצת יהדות) והגיעו בחוה"מ 150-200 חבר'ה מכל מיני ישיבות לתל אביב, התפזרו 3 שעות בכל העיר והביאו לאנשים לנענע ארבעת המינים בפעם הראשונה בחג או בחיים שלהם, והייתה היענות מטורפת,אנשים התלהבו משהו לא נורמאלי.
שבאמת התלהבו, אבל זה היה אחד מ10 בערך...
אני הייתי שם, ובמקרה הכי גרוע אנשים אמרו פשוט לא תודה, אבל הרבה לקחו וניענעו, חלק גם שאלו כל מיני שאלות על ארבעת המינים, חלק תרמו כסף, היו כמה שבכו ועוד כל מיני דברים כאלה, וזה לא היה רק אצלי זה היה אצל עוד הרבה אנשים שהיו שם וסיפרו סיפורים דומים...
הסתובבנו שם שעות ופשוט לא רצינו להפסיק. במקרה הכי גרוע פשוט אמרו לא, תודה. (חוץ מאחד שצעק עלי "כפייה דתית" וכו')
אבל הרוב המוחלט התלהב, אנשים עמדו בתור לנענע נתנו לילדים לנענע וממש מלא רצו!
אבל לעמ"י יש כנראה עוד כמה בירורים לפני הגאולה הסופית.
המפקד שלי בצוק איתן הביא בד"ת בשבת מסעי את השאלה הידועה. התורה אומרת: "אלה מסעי בנ"י וכו'" ומביאה את כל החניות. אך על מה היה במסע עצמו אין שום התייחסות.
ומבאר אור החיים שעיקר המסע של בנ"י במדבר היה לברר ניצוצות קדושה שהיו בכל מיני מקומות במדבר סיני.
ומכאן לעניינו.
עמ"י עובר כל מיני מסעות בכל מיני סיטואציות ותקופות שאנחנו עוברים. לפני שנה +3 חודשים עברנו את תקופת חטיפת הנערים + צוק איתן. עמ"י הפגין עוז ותעצומות מאוד גדולים. אך, וישמן ישורון ויבעט. תוך זמן קצר מסוף הלחימה חזרנו למצב הקודם.(לפחות כך נראה בעיניים רגילות, אך כל דבר משפיע ברמה כל שהיא)
כל מי שיש לו זיכרון טוב יכול לראות איך אויבנו הולכים ומתקדמים לקראת הפגיעה בלב ליבו של עמ"י (ברמה גאוגרפית).
בצוק איתן היה את המנהרות. היום מסתובבים בייננו מחבלים בכל הארץ, שולפים סכין ודוקרים,בקבתי"ם, אבנים וכו'.
כיום זה מגיע מכל ערביי ישראל. קשה להגדיר את זה כמיעוט קיצוני וחסר משמעות.
צריך הרבה תפילות שהמסר יובהר ושזאת תהיה התחנה האחרונה שלנו.
בהצלחה לעם שלנו.
חזרתי מהתפילה ושאלתי "כמה פיגועים היו היום?" ואז אמרו לי ששלוש
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים