אני בהתלבטות די גדולה
אנסה להסביר את הבעיה ואשמח לשמוע מה דעתכן .
אני עובדת כרגע במשפחתון -עכשיו כדי לסבר את אוזניכן רק עכשיו אני עובדת בו יום יום
התחלתי לעבוד שם ממאי ומסיבות שונות עד לא ממזמן עבדתי בו פעמיים בשבוע !!!
הזוי...אבל אני נשארתי למרות כי חשבתי על היתרונות בעבודה הזו ושזה עד 2:30 ועוד יתרונות
כי זה קרוב לבית שלי יחסית-השכר די טוב (לא מינימום) היא אחלה של בן אדם בכללי
ההרכב של הילדים קצת קשה כי זה מתחיל מ9 חודשים עד גיל שנה וחצי -די מעצבן שזה כזה מגוון . וגם העובדה לא מספקת אותי אבל אני חייבת כסף
בכל מקרה
יש לי משהו שאני חייבת לעשות אותו ביום שלישי ב 5:15 ואין לי זמן אחר לעשות אותו (עד עכשיו הוא היה אפשרי בשעות הבוקר כי עבדתי רק פעמיים בשבוע אז תימרנו )
כרגע -אני עובדת בעיקרון עד 2:30 והמעבידה שלי ממשיכה להפעיל את המשפחתון שלה עד 4:30 והסיבה היחידה שהיא יכולה להסתדר בלעדיי עד 2:30 זה כי הבן שלה בא מהבית ספר בשעות האלה והוא יעזור לה
אז מה הבעיה ?
ימי שלישי (היא טוענת שהיא ציינה זאת בפניי אני לא זוכרת וגם אם כן בריפרוף ובלי לשים דגש ) הבן שלה בחוג לכן הוא לא בא ישר אחרי הבית בפר והיא תשאר לבד עם 7 ילדים כי אני בימי שלישי כדי להגיע למקום הזה ב 5:15 אצטרך לצאת ב 2:30 (ובהמשך שהמשפחתון יתפתח היא רוצה יותר עוד כמה )
שדיברתי איתה על הבעיה הזו היא ניסתי להציע לה בייביסיטר קבועה לשעתיים קבוע בשלישי ואני אפילו יעזור לה
היא לא אהבה שאני מציעה לה פתרונות ...אז אמרתי לה אוקיי -אז אני אמשיך לחכות כדי לראות איך זה ייפתר ?
אני בדילמה ענקית כי המקום הזה הוא טוב מבחינת הרבה דברים בעיקר שכר ושעות
אני מרויחה בו הרבה יותר בפחות שעות לעומת המקום הזה שאני עבדתי בו ( גן חרדי עד 4 שכר מינימום ועבודה קשה )
ומצד שני אני לא רוצה למרוח את הזמן מידי וגם לא לחפור לה על זה
אבל אני לא יודעת איך לא לצאת בצורה זו של הססנית ואז לחכות ופתאום היא תראה שזה לא מסתדר לה עם ימי שלישי
או להיות אסרטיבית מידי וגם עם עצמי ולהגיד לעצמי אוקיי אני לא מחכה תני לי תשובה תוך שבוע מה את מחליטה כי זה מכניס אותי סתם למתח .
הסיבה הנוספת שאני ממהרת לדעת תשובה זה כי בגן הקודם שהתפטרתי ממנו יש כרגע משרות פנויות ועם כל החסרונות שלו אהבתי אותו כי הזמן היה עובר מהר והאוירה הייתה כיפית עם הבנות והייתי במקום שלי כי זה היה מקום חרדי וזה היה עם ילדים גדולים לא כמו פה שזה בעיקר תינוקות והעבודה משעממת אותי קצת
אז לא בא לי לחכות שיקחו לי את המקום שם עד שהמעסיקה שלי תראה איך זה מסתדר (כי אני יודעת שיקבלו אותי כמעט בטוח בשמחה הייתי עובדת מן הטובות)
בכל מקרה מי ששרדה את הקריאה עד לפה תודה קודם כול
ואני אסכם -איך לדעת אם להשאר או לא ??? האם שווה להציב עובדה או שאת אומרת לי בתקופה הקורבה מה את מחליטה לגבי שלישי -כי אם לא אני לא יכולה לבזבז זמן
או שזה יסתדר מאליו כי חשוב לה שנמשיך ביחד (מן הסתם היא רואה איזה עובדת אני וגם להתחיל לחפש עובדת חדשה זה כאב ראש )