צריכה את עזרתכם -זה קצת ארוךחלומות מתגשמים

אני בהתלבטות די גדולה 

אנסה להסביר את הבעיה ואשמח לשמוע מה דעתכן . 

אני עובדת כרגע במשפחתון -עכשיו כדי לסבר את אוזניכן רק עכשיו  אני עובדת בו  יום יום

התחלתי לעבוד שם ממאי ומסיבות שונות עד לא ממזמן עבדתי בו פעמיים בשבוע !!!

הזוי...אבל אני נשארתי למרות כי חשבתי על היתרונות בעבודה הזו ושזה עד 2:30 ועוד יתרונות

כי זה קרוב לבית שלי  יחסית-השכר די טוב (לא מינימום) היא אחלה של בן אדם בכללי

ההרכב של הילדים קצת קשה כי זה מתחיל מ9 חודשים עד גיל שנה וחצי -די מעצבן שזה כזה מגוון . וגם העובדה לא מספקת אותי אבל אני חייבת כסף 

בכל מקרה

יש לי משהו שאני חייבת לעשות אותו ביום שלישי  ב 5:15 ואין לי זמן אחר לעשות אותו (עד עכשיו הוא היה אפשרי בשעות הבוקר כי עבדתי רק פעמיים בשבוע אז תימרנו )

כרגע -אני עובדת בעיקרון עד 2:30 והמעבידה שלי ממשיכה להפעיל את המשפחתון שלה עד 4:30 והסיבה היחידה שהיא יכולה להסתדר בלעדיי עד 2:30 זה כי הבן שלה בא מהבית ספר בשעות האלה והוא יעזור לה  

אז מה הבעיה ?

ימי שלישי (היא טוענת שהיא ציינה זאת בפניי אני לא זוכרת וגם אם כן בריפרוף ובלי לשים דגש ) הבן שלה בחוג לכן הוא לא בא ישר אחרי הבית בפר והיא תשאר לבד עם  7 ילדים  כי אני בימי שלישי כדי להגיע למקום הזה ב 5:15 אצטרך לצאת ב 2:30 (ובהמשך שהמשפחתון יתפתח היא רוצה יותר עוד כמה )

שדיברתי איתה על הבעיה הזו היא ניסתי להציע לה בייביסיטר קבועה לשעתיים קבוע בשלישי ואני אפילו יעזור לה 

היא לא אהבה שאני מציעה לה פתרונות ...אז אמרתי לה אוקיי -אז אני אמשיך לחכות כדי לראות איך זה ייפתר ?

אני בדילמה ענקית כי המקום הזה הוא טוב מבחינת הרבה דברים בעיקר שכר ושעות 

אני מרויחה בו הרבה יותר בפחות שעות לעומת המקום הזה שאני עבדתי בו ( גן חרדי עד 4 שכר מינימום ועבודה קשה )

ומצד שני אני לא רוצה למרוח את הזמן מידי וגם לא לחפור לה על זה 

אבל אני לא יודעת איך לא לצאת בצורה זו של הססנית ואז לחכות ופתאום היא תראה שזה לא מסתדר לה עם ימי שלישי 

או להיות אסרטיבית מידי וגם עם עצמי ולהגיד לעצמי אוקיי אני לא מחכה תני לי תשובה תוך שבוע מה את מחליטה כי זה מכניס אותי סתם למתח .

הסיבה הנוספת שאני ממהרת לדעת תשובה זה כי בגן הקודם שהתפטרתי ממנו יש כרגע משרות פנויות ועם כל החסרונות שלו אהבתי אותו כי הזמן היה עובר מהר והאוירה הייתה כיפית עם הבנות והייתי במקום שלי כי זה היה מקום חרדי וזה  היה עם ילדים גדולים  לא כמו פה שזה בעיקר תינוקות והעבודה משעממת אותי קצת

אז לא בא לי לחכות שיקחו לי את המקום שם עד שהמעסיקה שלי תראה איך זה מסתדר (כי אני יודעת שיקבלו אותי כמעט בטוח בשמחה הייתי עובדת מן הטובות) 

בכל מקרה מי ששרדה את הקריאה עד לפה תודה קודם כול 

ואני אסכם -איך לדעת אם להשאר או לא ??? האם שווה להציב עובדה או שאת אומרת לי בתקופה הקורבה מה את מחליטה לגבי שלישי -כי אם לא אני לא יכולה לבזבז זמן

או שזה יסתדר מאליו כי חשוב לה שנמשיך ביחד (מן הסתם היא רואה איזה עובדת אני וגם להתחיל לחפש עובדת חדשה זה כאב ראש )

מוסיפה משו קטןחלומות מתגשמים

היא אמרה לי לגבי הבעיה בשלישי  אני רוצה להמשיך לעבוד איתך אבל יש סיכוי קטן  שאנחנו לא נוכל להמשיך יחד אם לא אמצא פתרון 

זה הכניס אותי להתלבטויות...כי קודם כול את כנה איתי אומנם .אבל את אומרת לי יש סיכוי שלא נמשיך

שנית -אני אצא עם הרגשה רעה (אשתדל להתגבר עלייה מהר אם זה יקרה ) של למה הסכמתי לעבוד עד עכשיו פעמיים בשבוע ?? ודווקא עכשיו שיש משרה מלאה אז יש בעיה אז במידה כזו או אחרת- יש מצב שפשוט לא נוכל להמשיך לעבוד ??

זה מטורף ..אז סתם ביזבזתי את הזמן שלי -והייתי סוג של "פרייארית " -עבורך וגם עבור עצמי ??

תגידי לה את האמתאמא, ברוך ה'

שחשוב לך לדעת ממש בימים הקרובים, כי יש לך אופציה למשרה אחרת (כדאי אולי לברר קודם שזה בטוח) ואת לא רוצה לצאת קרחת מכאן ומכאן.

תגידי לה שאת מעדיפה לעבוד אצלה, את מאוד מעריכה אותה, אבל את חייבת ביום שלישי לצאת מוקדם ואם אין לה פתרון אחר, אז את צריכה לדעת ממש מהר.

את מוכנה לעזור לה למצוא פתרון של מישהי, וזה גם רק לשעתיים בשבוע, אבל אם זה לא נראה לה, את חייבת לדעת.

חושבת כמו אמא, ברוך ה'מיניונית
הכי טוב לשתף בפשטות, חשוב למעט בהסברים ולהציג את העובדות בקצרה.
2 דברים לעיונךavoiceinhead

דבר ראשון - ההחלטה להישאר שם או לא צריכה להיקבע קודם כל על ידך. אחרי שאת תחליטי מה את באמת רוצה תוכלי להתקדם לכיוון כלשהו.

דבר שני - במידה ואת מחליטה להישאר - יום שלישי את נמצאת שם עד 2:30 וזאת עובדה. מה הבוסית שלך תעשה עם זה ואיזה פתרון תמצא - לא כל כך עיניינך. אם היא רוצה אותך היא תצטרף למצוא פתרון ליום שלישי ואם לא אז היא תצטרך למצוא פתרון לכל השבוע.

בהצלחה

תודה רבה בנות יקרותחלומות מתגשמיםאחרונה

לפעמיים מרוב הבילבול את יודעת מה אתה צריכה לעשות אבל אתה לא בטוחה בעצמך(מקשיבה לעצמך מספיק סומכת על עצמך ) שכדאי להגיד ככה או ככה ולעשות מה שהלב שלך מורה לך יחד עם ההיגיון הבריא 

אני גם דוגלת בשיתוף וכנות ...

נעדכן אתכן  

השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך