הערבים השיגו את מה שהם רצו???איש חשוב

בואו אני יספר לכם משהו היום הגעתי למקום שבו אני לומד והיינו צריכים ליסוע לירושלים לאיזה אירוע של החמד הרבה מהכיתה אמרו שהם לא רוצים ליסוע לירושלים כי אין להם כוח ואם לא הייתי משכנע ילדים לבא מהכיתה שלנו לא היו יוצאים בכלל בסוף שיכנעתי כמה אבל אז אחרי שחיכינו להסעות וכבר עלינו להסעה הודיעו שביטלו את זה אז אמרתי חבל שהמדינה נכנעה לטרור לפחות אני ילך להפגנה הערב ומה אז? גם את זה ביטלו זה בעצם מה שהערבים רצו שנפחד לצאת לרחוב שלא נוכל להגיע למה שתכננו כמה חודשים מראש(האירוע של החמד) שהפגנה בעיר הבירה שלנו נבטל... אז הם השיגו את המטרה שלהם?! 

אם כן אז צריך לעשות על זה הפגנה

אבל איך נעשה הרי גם אותה יבטלו

לאיזה מצב הגענו? אנחנו מפחדים ללכת בתוך הארץ שלנו

ועוד בעיר הבירה שלנו!!!!

אשמח לתגובות...

האם נכנענו לטרור?!!!איש חשוב

עם ישראל לא מפחדמישהיי

אני חושבת שזה לא להיכנע לטרור נכון הם השיגו את מה שהם רצו לשבור לנו את השיגרה אבל שים לב שהם עושים את זה רק בגלל חוסר האונים שלהם  אין להם צבא ואין מדינה.. ולכן הם פוגעים בנו בנקודה הכי רגישה ושאנחנו לא יכולים לעצור אותם..(זה לא כמו מלחמה..) ולכן אני חושבת שלא נכנענו אלא זה רק תקופה קשה שבעז"ה נעבור אותה ועברנו זמנים יותר קשים!

אל נא תקווה אל תאבדי- כל הדרכים החסומות ייפתחו לפנינו....נפש חיה.

גם הים הגדול הזה
יכול הוא להיבקע 

אם  רק נאמין....

הווווווווווווווווווווההההההההההההההההוווווווווווווווווווווו .............

חכי
"צפי 
תייחלי
תקווה  אל תאבדי
שאי את קולך
ובקשי
גם על נפשי...

מה פתאום!!!!אוהבת את מלכנו
נכון שזה מבאס... בוא אני יספר לך! גם אנחנו היינו אמורים ללכת להקהל , וביטלו עלינו.. קיצר היינו מבואסים אז ישבנו כמה בנות סתם ושרנו שירים, פתאום הצטרפו כל השכבה ושרנו ןדברי תורה.. ואזזז הצטרפו כל האולפנא מלאמלא בנות ועשינו הרקדה ענקית.. פשוט חיזק!! וכל זה בלי לתכנן בלי כלום...!!
וואי שיר מושלם!!אוהבת את מלכנואחרונה
בדיוק אותם מחשבות שאני חשבתי אבלרעיה123
אפשר גם לגמרי להבין אותם...
יש עכשיו עומס מטורףף מטורף על המשטרה.. הם צריכים עכשיו לשמור על כל האזרחים וכל האנשים בירושלים פי מליון מהרגיל ולאבטח אירע כזה זה משהו ענק.. אני לא חושבת שזה בא ממקום של להיכנע לטירור.. זה בא ממקום של ונשמרתם..
ובשביל להראות להם שאנחנו לא נכנעים לא צריך שכל הנוער/אולפנא/ ישיבה ירתמו למשימה... מספיק שתלכו כמה חברים אפילו סתם ללכת לכותל לעבור ברובע להתפלל, ולהראות נוכחות וכמובן עם המון זהירות ועירנות!!
ועם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה!! בואו לגרום לזה ליהיות אמיתי ומבוצע ולא רק סיסמה שאנחנו צועקים ושרים...
בשורות טובות!!
יש עדיין הרבה אנשים שלא מפחדיםבת 500

מעולה!! זה מה שצריך ליהיות!! ככה צריכים לפעול!!רעיה123
לא מתוך פחד חלילה...
דווקא בזמנים הקשים האלה לבוא יותר,להראות נוכחות יהודית..
(כבר הדגשתי למעלה,לא צריך להתאבד וסתם להסתובב במקומות שבאמת מסוכן ומיותר .. להיות שם ולהיזהר, לשים לב מה קורה מסביבך..)
אה... ואני הבנתי היום שמצוות כיבוד הורים יותר חשובה מ"להראות לערבים שאנחנו לא נכנעים" זה עוד חלק שכדאי להתחשב בו...
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך