נכנסתי להדרכה לפני שנה. בהתחלה ממש נהנתי עם החניכות והמדשית ובזכות זה גם ממש הבתי לבוא לסניף והשקעתי שעות. המדשית שלי ואני התנהלנו בצורה לא נכונה ונוצר מצב שבמשך תקופה ארוכה רק אני הערתי לחניכות. החניכות (בכיתה ה') התחילו לשנוא אותי ולאהוב את המד"שית, שעושה איתן מה שהן רוצות וזורמת איתן (גם באמצע שאנחנו מסבירות את המסר או את המשחק..) שלא תבינו לא נכון, אני גם חושבת שצריך לזרום איתן ולעשות מלא צחוקים.. פשוט אני חושבת שיש זמנים שלא שייכים כמו בזמן שאומרים את המסר של הפעולה ויש בנות שחייבות ללכת.. עוד משו שגורם להן לכעוס עלי זה שהיא נמצאת איתן יותר ממני. ב"ה אנחנו הרבה ילדים במשפחה וההורים שלי (בצדק) מצפים שאני אעזור.. ואני בפנימיה מלאה.. מה שאומר שלפעמים אני צריכה לוותר על דברים שאני לא חייבת לעשות בתור מדריכה (משמע, דברים שהם לא פעולות, שיחות אישיות.. אלא סתם לבקר את החניכות) ובנוסף בגלל שאני בפנימיה אני גם לא ישנה מספיק שעות ואוכלת ממש לא בריא ומסודר וחולה המון בגלל זה..
הקיצר- אני ממש מתלבטת אם לעזוב את ההדרכה.
מצד אחד, אני ממש ממש אוהבת את החניכות ובאמת לא רוצה לוותר על הקשר המתמיד איתן.. נכון שגם אחרי ההדרכה אני יכולה לשמור איתן על קשר, אבל זה ממש ממש לא אותו הדבר.. ואני גם יודעת שבאמת יש לי הרבה מה לתת להם.. וההדרכה גם נותנת לי המון. ואם יכניסו במקומי מדריכה פחות טובה, אני ארגיש ממש לא נעים.. אבל מצד שני- קשה לי. באמת. נמאס לי להגיע הביתה מחלק מהפעולות ופשוט להתחיל לבכות. נמאס לי שהחניכות לא מעריכות את כל השעות שאני כן משקיעה בהן. נמאס לי שחניכות מרגישות בנח לצעוק עלי ופוגעות בי בלי סוף. ונמאס לי שאני לא מצליחה לתת לחניכות שלי את הכי טוב. כי באמת שמגיע להן את הכי הכי שיש!!
ועוד משהו- אני חברה ממש טובה של המדשית שלי.. וההדרכה הורסת לנו את הקשר. לא נעים לי להעיר לה כשהיא לא בסדר, והיא דווקא מרגישה ממש נח להגיד.. וגם מעבירה אלי תלונות של חניכות.. וזה כ"כ לא נעים להיות לא בסדר. וגם וואלה, אני קצת הורסת לה את ההדרכה.. כי בגלל שלי קשה עם החניכות אז גם לה קשה..
ועוד משו, בהכי דוגריות, זה ממש לא מקובל אצלנו לעזוב אחרי שנה.. אז זה ממש לא נעים לעשות את זה.. ומצד שני, אני לא מסוגלת להשקיע יותר שעות.. בממוצע בשבוע אני משקיעה 20 שעות בסניף.. וזה המון. ויש לי גם בית, וחברות ומשפחה ותחביבים..
ובאמת שאין לי מושג מה לעשות. אין לי שום רעיון איך לפתור את המצב![]()
מי שמכיר/ מזהה, אני אשמח שלא יגיד..