נכון שלפעמים זאת התחושה של כל תיכוניסט, או כל תלמיד, אבל ממש אסור לך להרגיש ככה!! אני מסוג האנשים שכל הזמן רוצים לעשות דברים שלא כ"כ מתאימים לגיל שלהם, וכל מיני דברים לא שגרתיים.. (אני כולה כיתה ח') לדוג': בצוק איתן רציתי לנסוע לשטחי כינוס בדרום ,לחיילים, לנסוע לברזילאי לבקר פצועים, לנסוע לשדרות לחזק וכאלה... קיצר דברים לא כ"כ מתאימים למישהי שסיימה עכשיו כיתה ו', ואז אמא שלי אמרה לי משפט ממש נכון. "לכל דבר יש את הגיל שלו" אז עכשיו, כשאת תיכונסיטית, התפקיד שלך זה ללמוד, וככה את מוציאה תעודת בגרות טובה, ואז את בוחרת ללמוד מקצוע שנראה לך משמעותי וטוב לך, וגם תורם לעם ישראל. תחשבי כמה חשובות ההשלכות של כמה את לומדת עכשיו לכל החיים!!! אני מקווה לא לבאס אותך, אבל כרגע להוציא ציונים טובים בבגרויות זה תפקידך בעולם... איזה עובדה מדכאת...
חוץ מזה, את יכולה להפוך את החיים שלך למשמעותיים ממש (לא שהם לא, אבל בעינייך...) בכל דבר קטן שאת עושה! יש אנשים שהתפקיד שלהם בעולם הוא להוסיף טוב בנקודות קטנות. בין אם זה להגיד לשומר בכניסה לבית ספר "בוקר טוב", בין אם זה לחייך לנהג אוטובוס ולהגיד תודה רבה, בין אם להחמיא לחברה על איזה חצאית חדשה, ובין אם זה לכוון קצת יותר בתפילה, אין לך מושג כמה הדברים הקטנים האלה משמעותיים ומועילים. תחשבי שהנהג אוטובוס בבוקר מבואס רצח על זה שיום שלם הוא הולך להיות עכשיו על ההגה, ועל זה שאנשים לא מספיק מעריכים את העבודה שלו, ומתנהגים כאילו האוטובוס שייך להם, ואת גורמת לו להרגיש שזה לא נכון! תחשבי על החברה שלך שקנתה חצאית חדשה והרגישה איתה כמו קייט מידלטון, ואף אחת לא אומרת לה שהיא יפה, והיא מתחילה לתהות אז זאת הייתה קנייה נכונה... ואז את אומרת לה "תתחדשי, זה ממש יפה לך!" ומעלה את החיוך שלה עוד פעם... חיי היומיום יכולים להיות הכי צבעוניים בעולם, אם את מוסיפה להם בעצמך את הצבעים שגורמים להם להיות הכי יפים...