ברור שהוא סמל לעם היהודי, אבל עד כמה מייקרים אותו?
אם תקנו נעל שרק אחרי שקניתם ונעלתם אותה גילתם שבסוליה יש מגני דוד, לא ממש בולטים..אבל יש.
הייתם ממשיכים לנעול אותה?
אשמח לתשובות.
ואת יודעת שבמגן דוד יש את כל האותיות בעברית?
נחל
מצד עצמו לא נראה לי שהוא קדוש (יש את הקטע שהוא מורכב מאותיות ישראל או משהו כזה, לא זוכר, אבל לא יודע עד כמה זה רציני), אבל זה תלוי אם הוא גם על הדגל או בפני עצמן.
יכול להיות שהייתי מחליף, לא יודע.
וכדאי לראות-https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%92%D7%9F_%D7%93%D7%95%D7%93
וואי מסבך...באמת שי לי כבוד לסמל הזה אבל או שהייתי הולך או.... נראה לי שהייתי שואל או את ההורים או חברים
למרות שהעיקרון נשאר... צודקת.
נחלבין כשהוא על הסוליה ובין כשהוא על דגל.
זה סמל חשוב אבל אין בזה שום קדושה.
ממש לא איכפת לי ללכת עם נעלים כמו שתיארת , אם לא עשו את זה שיהיה סצל לבזות יהודים.
אבל לדעתי אין בעיה
שלום.
יש אומרים שמגן דוד היה מסומן על המגינים של חילותיו של דוד המלך ומשם בא השם מגן דוד.
הוא מסמל את יום השבת במרכז שממנו מתפשטים ששה משלושים קטנים, שהם ששת ימי החול היונקים מקדושת השבת.
אין לו קדושה אך הוא מבטא את ערכי הקודש של עם ישראל.
רק נציין, שמדינת ישראל שבחרה בסמל זה כסמל המדינה, הקדימה את הכרזת המדינה ליום שישי, כדי לא לפגוע בקדושת השבת.
אין קדושה במגן דוד עצמו, אבל יש לו ערך כלשהו בתור סמל. הוא כן נקרא סממן יהודי....
לא הייתי קונה מלכתחילה נעליים עם מגן דוד אבל אם כבר קניתי ואי אפשר להחזיר... - האמת שאני לא יודעת אם הייתי הולכת (ולא רק בגלל שאני לא בטוח יאהב
)..
וזאת שאלה ממש מעניינת....
עוצי, סליחה שלקח לי מלא זמן......
מקווה שתהני...
אבל הייתי מעדיפה לא לקנות נעליים כאלה בגלל שעשו את הנעליים האלה בשביל לבזות את מדינת ישראל.
הייתי בשוק! אשכרה בדוגמאות בסוליית הנעל יש שם מגני דוד..ויוצא כאילו דורכים עליהם
למשל אם תלכו על החול עם הנעל הזאת יהיה דוגמאות של מגן דוד על החול
ויש ספקולציות וקונספירציות. זה בעיקר.
ד שְׁמַע, יִשְׂרָאֵל: יְהוָה אֱלֹהֵינוּ, יְהוָה אֶחָד.
מדובר בסמל ותו לא, אולי בעל חשיבות כלפי חוץ (בחו"ל נגיד זה הסמל של היהודים) אבל אין לו כל משמעות
זהו מגן דוד האמיתי.
דוד=
ד=דברים.
ו= פרק ו.
ד= פסוק ד.
מה כתוב בפסוק???.
זהו המגן דוד האמית
שהקב"ה כיוון שככה הם יחלקו? בחלוקה שלהם יש גם המון דברים פסולים, אני לא ממליץ לקדש אותה.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים