היהודי המאמין – הרעיון האמיתי בידו. ממה יירא? לעולם אל יתבייש היהודי ללכת בשליחות ה'. לעולם אל יברח היהודי מאלה המלעיגים עליו. "ותהי האמת נדרת – וסר מרע משתולל" (ישעיה נט,טו), וזה לשון רש"י: "'משתולל' – מוחזק שוטה על הבריות". "הייתי לשחוק כל היום – כולה לעוג לי" (ירמיה כ,ז). אין דבר. כנגד הלעז והכעס של התועים, עומדת הבטחת ה': "ונלחמו אליך ולא יוכלו לך כי אתך אני" (ירמיה א,יט). התועים והטועים ימלאו פיהם שנאה.
קשה, קשה, אך כך היא דרכה של התורה. סבלנות וסובלנות – דבקות במטרה. אין פשרות וויתורים. ובכוח מסירות נפשנו ואהבת אחינו, נתגבר, בעזרת ה', ונחיש את הגאולה." (עד כאן דברי מו"ר הרב כהנא הי"ד)
__________
שלום חברים
אנחנו מתחילים הרשמה של שליחים שיפיצו את הרעיון היהודי באזור מגוריהם/לימודם . לא מסובך,קליל ולא דורש הרבה מאמץ, רק התמדה ואהבת ישראל .
לפרטים - שלחו הודעה בוואטצאפ בנים-6817531 054
בנות- 0544862999
בשם ה' נעשה ונצליח
_______________
©המכבי - התנועה להפצת הרעיון היהודי
ע"ש הרב מאיר כהנא בן יחזקאל זצוק"ל הי"ד
